Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
stoisor spune:
multumesc fetele pt gandurile bune....sunt umpic mai optimista,Sara a papat mai bine la 1 a luat 120 ml iar la 5, 150 ml fara sa mai dea afara,am vb cu doc a zis ca da semne de mai bine,o sun dim iara, dar fetelor iara vine noaptea si mi o teama de numa numa.....imi vine sa mor
Alina mi mila de tine dar spera ca va fi bine ,o sa scapi de balaur cum il numesc fetele si distractie placuta in co,atat cat va fi ,incarca-ti bateriile
Angi ce mare e Pupi al tau.....super super dragalas si curios de apa aia mare
sper sa ne auzim cu vesti bune dimineata ,va pupacesc colpoteii si le doresc o noapte buna
nu stiu de ce dar cand Sara are ceva cat de mic nu ma mai recunosc,azi nu am putut manca nimic,zici ca sunt eu bolnava,nu ma pot concentra sa port o discutie macar si sa fiu coerentaSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LaLa_20 spune:
sa ma bag sa fac capitol sau sa va mai las?
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Oare ce se intampla la ora asta de e pustiu? Probabil toti bebelusii dorm si mamicile mai respira si ele! Eh, eu pe forum respir! Asa imi "revin" dupa o zi agitata, intru repede pe net!
Mi-a fost tare dor de voi, si o sa imi mai fie, ca nu mai am timp de lalait, nu vreau sa o zic ca pe o treaba negativa, dar forumul imi papa ceva timp, ca mai aruncam ochii si pe la alte subiecte... Am descoperit ca intr-o simpla zi pot face 1001 de chestii la care nici nu visam sa le fac intr-o saptamana... Chiar si cu bb. Conrad in casa, printre urlete si chiote, cu conditia sa fie notebookul inchis Asa ca... O sa actionez in consecinta.
Am citit treburi mai putin vesele de la alina, ginnette si stoisor... Ce sa spun, va trimit ganduri bune!
Am semnat o petitie si am vazut poze de mamici de bebici - toti seamana cu mamele, mai putin AJ de Honey, care nu are nicio treaba
Am vazut si poze de Ven si Angelique - Ven, mie mi se pare ca Mathias iti seamna foaaaarte bine, mai putin la nasuc si la faptul ca e balai cu ochii albastri; oricum, sunteti niste frumosi toti, iar tati... Hmmm... seamana cu cineva din trecutul meu glorios si atinge niste coarde pe acolo pe la mine ; Angiiii, ce tare, chiar voiam sa iti spun ca daca ne urmaresti din umbra, macar pune si tu cateva poze cu Pupilicosul, sa ne mai delectam si noi cu gropitele lui de cuceritor! Va
!
Cati Magureanu, te salut!
Eh, si ar mai fi multe de spus...
A, da, si eu as fi dat o fuga la Mall, daca nu citeam mesajul acum 2 ore... Too late... Of, o sa ma apuc de triat si o sa ramana Conrad in cateva hainute, ca am inceput sa ii iau de vara dar parca nu are de ajuns, asa de repede le murdareste copilul asta, zici ca sta cu porcii in cocina!
Azi nu stiu ce a avut, ca il laudasem la telefon alinei tudor ca a fost cumintel zilele astea... Dar azi... Azi mi-a mancat creierii, nu alta... A stat vreo 3 ore numai in bratele meu, pana la baie... Miriiii, mi-am luat o carte tare - se cheama "Ce este ZEN?" , acum mai trebuie sa fac rost de un Buddha mic si un Bodisatva, pentru a imi crea un dojo
Zau, e marfa treaba asta, chiar ma apuc, la cat imi mananca nervii copilul asta!
Va pup, ma duc sa ingurgitez ceva, ca imi rage un leu in stomac!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
LaLa_20 spune:
pustiu?!!si EU is pe aici da is prinsa cu invatatuu(cik)k duminica am examen la mate.........CE URAT
Laura de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
Ereena spune:
ven , am vazut pozele .nu stiu ceilalti ce spun dar eu cred ca la tine se confirma regula"baietii seamna cu mamele"
angi, grozav e pupi iubit, adorabil puiut
cati ...ma bucur ca ai putin timp de forumit
honey, acum am 1,78 ,nu stiu cat am avut la nastere dar si matei e lungut a avut 56 cm la nastere
. sa stii ca nu mapot hotara cu cine seamna AJ :-)
fug la somn .....somnic pufos
Irina de
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
nemary spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
neata zuzici
eu mi-am savuratsi acum bantui pe aici cat se uita bitzi la desene .. e fascinata.
mari de cate zile ii dai lass baby?? si mie mi*a facut bitzi tot in somn. o pusesem la nani si s-a trezit plangand .. eu, mama denaturata ce sunt, i-am pus pe suzi si fata s-a culcat la loc .. am observat de fapt am mirosit abia cand am luat-o din patut sa-i dau sa pape.
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
azi este a 3-a zi de cand ii dau, dar nu a facut kk decat ieri.sa vedem maine...
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Awww, Mitsule...mi-ai luat si ultima speranta, cum ca AJ ar avea ceva si de la mine.
Ehhh, culoarea ochilor stiu ca va fi a mea...caci eu ii am caprui, iar sotul verzi ... deci a mea culoare e dominanta.
Plus ca, deja vad ca a inceput sa se inchida la culoare si ai lui AJ.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Gatta, Sara nu a primit si pupicul de la Milan pentru ziua ei?I-l mai da o data!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Ema , scuze ca am omis sa-ti multumesc pentru urari...intoarcem pupicul lui Milan !
![](pupic.gif)
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
La multi ani tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 23 :
Benji de Ceska
Ema de Amelia
Alexandru de Carmilia
Rares de Irinouka
Beatrice de Beinazutza
Mariuca de Creata
Stefana de Puisor
Ioan de Isidora
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
LaLa_20 spune:
Vaz ca nu ma magati in seama,oricum ma apuc de capitol nou!!!
Laura de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare