Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alina023
Buna zuzici!
Iar nu am mai intrat de cateva zile pe forum. Nu am citit....sunt rupta de voi si nu-mi place deloc...
Luni urmeaza sa plecam la Albena iar eu sunt intr-o stare psihica jalnica. Am mers la medic pt colposcopie si mi s-a descoperit o zona cu celule modificate. Sunt suspecta de virus HPV si mi-a cazut tot cerul in cap. Astept rezultatul la Papanicolau si apoi va trebui sa m se faca rezectia acelei zone si biopsia ei precum si stabilirea tipului de HPV.
Ma simt tare apasata de problema asta si desi incerc sa fiu optimista si relaxata...nu prea-mi iese. Ma bucur doar ca am facut aceasta investigatie si chiar daca e sa fie ceva...iau problema din pripa si se poate trata.
Sfatul meu pentru voi: faceti-va testele anuale!! Nu stati pe ganduri! Pe langa Papanicolau este f recomandata si o colposcopie, mai ales dupa sarcina cand organiszmul este mai slabit.
Va pupacesc dulce! Sper sa-mi mai revin putin psihic. Trebuie!
Alina, mami de Ana Antonia(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Alina , nu intra in panica si gandeste pozitiv ...sigur nu e nimic rau , ai sa vezi ! Se cauterizeaza si totul va fi OK.
Pupici
![](pupic.gif)
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Honey, mda, e nedrept cum unii muncesc si altii culeg roadele am mai spus-o... Dar... Asta e, nu poti decat sa speri ca urmatorul bb va semana cu tine! Ma roade si pe mine o treaba si nu stiu cum s-o spun fara sa te jignesc in vreun fel - cam cati ani are taticul lui AJ? Nu am nicio idee preconceputa, sa stii, eram doar curioasa, daca nu te supara. Daca da, retrag si uit ca am intrebat!
Ereena, mai scrisesi ceva la Blog sau ti s-a dus elanu'? Daca da, pune si tu o "invitatie" la semnatura! Te rugam!
LaLa, aici sunt, nu e vorba ca nu te bagam in seama, m-am luat cu foaia tehnica a aparatului astuia de stors fructe/ blenduit treburi si uite-asa...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by Shose
Fetelor mi'e mi'e dor de Irinuka noastra...si evident Pipetei de Palugel. Ce fac ei de nu mai intra?
Shose siPipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
SUBSCRIU !!!!
IRINUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
si ANGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Am vorbit acum cateva zile cu Irinouka si era OK . Se plangee ca Rares se trezeste de multe ori pe noapte si de faptul ca ziua nu mai are timp de nimic. In rest , toate bune pe la ei
De Irlandeza mai stiti ceva ? Nici ea n-a mai intrat de multisor ...parca urma sa vina in Romania. Mi-e dor s-o mai vad pe scumpa de Patti.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
honey79 spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
Vaz ca nu ma magati in seama,oricum ma apuc de capitol nou!!!
Pai te bagam, Lala...dar ziceai ca inveti. Bafta la examen maine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Ooof, bietul Conrad, si acum geme in somn... Cred ca "mofturile" lui de azi au legatura cu ce am mancat ieri... Acuma nu stiu - sa fie de la chilli aia pe care i-am "casapit" su nesimtire sau de la caisele cu miere? Le luam maine si poimaine pe rand
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
nemary spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
ceska am uitat sa-ti zic ca benji seaman mult cu tine, si daca vrei sa-i faci poze alb negru intra aici: http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Graphics_Editors/index6.html, si iei DreamLight Photo Editor 2.4, il ai gratuit pentru cateva zile, si acolo ii faci poze alb negru sau mai multe chestii, uite asa:
http://community.webshots.com/album/563529367rYEfae?start=12
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena![]()
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
v-am vazut si eu pozele....ce frumoase sunt, iar Yasmin este o bucalata pe care iti vine sa o papi. cel mai mult mi-au placut colajele.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.