Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
sincer, ma dispera reclama asta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
afibebe spune:
vreau sa va intreb daca le mai dati bebelusilor Ca.
medicul mi-a spus sa-i dau in fiecare luna o sticluta de Ca sirop.
dar, acum in perioada de vara parca nu i-as mai da.
ce parere aveti?
cristi
sunt mare
crishtina spune:
Hai sa va povestesc intamplarea nefericita
L'am pus sa doarma pe la 9...(el se trezeste la 7) a adormit...l'am pus in patut...si dupa jumatate de ora s'a trezit. L'am readormit...si cand sa il pun in patut se trezea...eu aveam ceva treaba...l'am pus in patul mare, cu perne intr'o parte si alta...si o jucarie zornaitoare...pe cand se trezeste sa o ia si eu sa il aud...cum is singura acasa asa s'a intamplat intotdeauna...il aud la prima miscare cand pune mana pe jucarie si fug sa il iau. Pt ca el rar plange cand se trezeste, de obicei e vesel si nu zice nimic. A mai dormit el o bucata...si data asta nu l'am auzit cand s'a trezit. A trecut peste perna...a urcat pe noptiera ca era o hartie galbena care l'a atras...si de acolo buf jos...Cand l'am luat plangea...insa nu a durat mult plansul...s'a albit putin la fatza si era cam moale...m'am speriat asa tare...l'am dezbracat...l'am controlat...(langa pat am un fel de rogojina)avea pe cot punctulete mici rosii...se vedea ca s'a lovit la cot...la prima vedere nu avea nimic sa se vada. I'am aratat jucarii...si el da sa plece in patru labe...si se ducea in nas...nu putea ridica manutza dreapta...De plans a plans numai atunci la inceput nu parea sa fie asa grav. Apoi i'am tot dat jucarii...ridica numai manutza stanga...dreapta evita. Cand i'o ridicam eu putin...plangea. L'am sunat pe C. am plecat la spital. Am asteptat o gramada pana sa ne faca fisa de intrare(ca de...copilul nu plangea...radea la toata lumea care se stramba la el) si cand am intrat..deja ridica manutza mai mult...doctorul a zis ca nu se poate pronunta...e prea mic sa stie cat il doare...unde etc. Sa asteptam ortopedul care e in sala de operatie sau sa ii facem cu acordul nostru o raza. Am zis sa asteptam ortopedul...oricat ar fi de asteptat...si am stat inca vreo 2 ore. A venit si deja si cand ii ridica manuta nu spunea nimic, se uita la mainile lui tare curios. Dupa parerea lui e posibil sa fie fisura de clavicula...care la copii se rezolva in max 15 zile. Daca ii faceam raza tot nu ne dadea nici un tratament...si am renuntat. Urma sa mai mergem o data daca vedem ceva in neregula.
Acasa...nu se mai ridica la patut, nu pleca de'a busilea...evita sa se spijine pe mana dreapta...A doua zi putin mai bine...a treia zi deja se ridica la patut...cam a cincea zi a inceput din nou sa mearga catzelus...dar e tare comic ca taraste piciorul dupa el...nu se sprijina total pe mina dreapta. Deja e spre bine...ma bucur tare mult ca nu a fost altceva mai grav. Toata lumea mi'a spus...nu e primul copil care cade...e adevarat insa cand cade usor...plange cateva secunde si ii trece e una...si cand vezi ca il doare si nici nu poate spune ca il doare ti se rupe inima sa il vezi ca sufera. Asta a fost incidentul...e si vina mea ca l'am lasat pe pat...insa na...stiu de acuma ca nu totul e cum s'a mai intamplat...exista si abateri care nu sunt sub controlul nostru...mai ales acum cand face ceva nou de pe o zi pe alta...
EDIT: Mi'am dat seama ca nu se intelege bine cum a cazut...din reconstructia noastra a cazut pe partea dreapta....pe manuta...la cot se vede vanat...insa mai mult ca sigur a fost clavicula. Si cum el nu e chiar slab...oasele nu f tari...asta a fost consecinta.
Crishtina & Robert
09.09.2007
afibebe spune:
Cristina bine ca nu a patit nimic. pentru Robert
cristi
sunt mare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by bernixquote:
Originally posted by Roxana_G
Bernix, sa iti traiasca sarbatorita cu numele!Cred ca tu cunosti pe cineva cu care m-am purtat cam repezit azi la birou, din pacate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sar'mana, Rox
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Sper ca-i multumesti de urarea pt. Degetica si nu pentru ca a repezit pe cineva cunoscut tie.
![](icon_smile_big.gif)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Aiho, aiho;
Avem pitici misto!
Avem gagici cu fuste mici.
Aiho, aiho!!!
Neata la tot cartieru!
Pai bine bre Aniast, vorbiram ieri si nu zisesi nimic ca tre sa dai de baut? Sa-ti traiasca Vladimir - Constantin inima de leu si sa iti aduca numai bucurie si impliniri!!! Sa te bucuri de el si sa aiba o viata frumoasa, imbelsugata si fericita!!!
Bernixule, da copy+paste la urarile pentru Vladi, baga-le la feminin si adauga toate urarile mele de bine, implinire, noroc si sanatate pentru frumoasa ta Degetica!!!!
Si_bv, bine ai revenit pe meleagurile noastre mioritice!!! Poate intri si pe aici sa ne povestesti cum te-ai distrat si ce locuri ai vizitat in vacanta. Te asteptam cu drag!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Crishtina, nefericita intamplare!!! Crd ca ati tras o sperietura zdravana... Si al meu se buseste toata ziulica. De multe ori nici nu il prind in actiune. Observ doar urmele, dupa incidente... Ce sa fac mai tata, ca nu poci pentru ca sa stau non stop langa el. Incerc sa-i elimin contondentele de prin raza lui de actiune, dar tot o comite in te miri ce...
Acum a inceput sa inteleaga cand ii spun ca nu are voie intr-un loc anume si se intoarce singur. Dar asta presupune ca trebuie sa fiu langa el ca sa-i dau comanda prevestitoare...
Micul Yannis creste mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Mamici cum dati mango la bebei, e purgativ (ca daca da il combin cu banana) sau nu ?
ce fructe mai dati ? Am vazut cirese-n piata si nu stiu daca ar merge puse-n iaurt.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
Annisia spune:
Papanash, eu nu am trecut la exotice d'astea. I-am dat numai clasicele: banane, mere, pere, portocale. I-am mai dat si visine din compot, dar nu s-a omorat dupa ele.
Stiu ca fetele au scris mai multe meniuri cu tot felul de fructe. Poate intra si iti ofera mai multe detalii. Nu stiu daca gasesti ceva la retete...
Cred ca ciresele sunt ok. Al meu nu a avut nicio treaba de la visine (la efecte secundare ma refer). Iar astea fiind mai dulci, s-ar putea chiar sa-i placa pustiului tau. Baga si niste iaurt pe langa si ai o masa asigurata!!! Va dorim pofta buna!
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Papanash, i-am dat mango cu mar, mango cu banana, dar nu am observat efecte secundare la kk. Zilele trecute s-a servit singur cu o capsuna si vad ca nu a avut nimic, asa ca o sa ii mai dau. Pusesem pe masa la bucatarie un castron cu capsuni spalate si curatate de codite pt mine, dar hotzul, care era in scaunul de masa, s-a apucat cu mana de musama si s-a tras pana langa masa si s-a servit . Eu spalam niste vase si l-am prins cand deja halise mai bine de jumatate dintr-o capsuna. Acu, lasand gluma la o parte, ciresele si visinele sunt ok, si eu vreau sa ii dau cu iaurt.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list