Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ma duc la cremuirile de seara si ba gag la nani.
Noapte buna!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

I-am facut hexala 2 luni,penta la 4 si iar hexa la 6 luni

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

V-am innebunit pe toate cred.Asa ma simt de vinovata il tin numai in brate.Va multumesc pt raspunsuri sper sa fie totul bine cu puiutul meu.Va pup,noapte buna

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Adi....daca se dovedeste ca-i otita nu prea ai alternative. Totusi de aia au fost create antiobioticele, sa ne vindece de chestii de genu asta. slava Domnului ca exista!
nu se combina panadol cu nurofen, adica nu le dai deodata. dar la 4 ore distanta e ok. Cel putin asa mi-a zis mie dr. dar daca ma gandesc eu bine, Sofia era mai mare atunci.
Sanatate...cat mai repede!

Sabina, multumesc de detalii. Am reusit sa mai citesc pe net si se pare ca sunt 2 tipuri: virale si bacteriale. Alea bacteriale sunt urate rau si necesita antibiotic. Acelasi lucru mi l-a zis si medicul, se pare ca uneori trec de la sine, fara antibiotice, alteori e nevoie de antibiotic. Astea fiind zise, mentionez ca dupa baita de aseara si dupa panadol, Lisa a avut 36.8 si a dormit bine. Pe la 1 i-a crescut febra la 37.2 si i-am mai dat o tura de panadol. Azi e tot pe la 37, deci nu mai e mare. Insa transpira, saracuta. Nu i-am dat antibiotic inca. Si dupa cum e evolutia, cred ca nici nu am sa ii dau, pare sa fi fost o viroaza doar. Insa sapt viitoare o duc din nou la medic pt un control. Sper sa fie totul ok.

Acum doarme. Ma pun si eu sa mai muncesc...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36
Adi sanatate multa Lisei!

Danuta,

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

La multi ai tuturor mamicilor si dulcetelor, papanasi care se sarbatoresc azi!

Sim la multi ani!

Antonia e o micuta Duracell, asa ca nu am prea mai intrat in ultimul timp, dar sper sa reusesc mai des sa scriu pe forum.Am fost si la dr cu gaza, o sa trimit pe mailul comun ce trusa medicala(medicamente)-asa cum ne-a prescris dr.- e bine de luat la mare/munte cu bebe.
I-am schimbat meniul Antoniei la pranz, acum primeste si supa cu perisoare de vacuta,paste cu pui si branza, mamaliga cu branza si ou si mananca mult mai bine.Dimineata ii dau sa manance mar copt in parc. Mananca mult mai frumos in parc, acasa iese din scaun si se urca pe dulapul de bucatarie si ii dau sa manance din zbor, e tare haioasa cu gura deschisa dar ridicandu-se in picioare.

Multa sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori:Miru,Vladut si Lisa!Multi pupici.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mandarinutza, pup mamica si duracellul :D Am vazut si poze, Antonia e o dulce!!!

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78
adi - in urechiuse i-am pus OTIPAX.la febra mare mi-a recomandat sa dau alternativ panadol si nurofen, la 4 ore...cum a zis si sabina.
pupici dulci tuturor.

Gabitz, Rox, multumesc pt detalii. Am sa ii spun sotului sa ii caute Otipax sau ceva similar. O sa revin.

Lisa

Mergi la inceput

Am sunat la farmacie pt Otipax sa vad daca au si da, au, dar e numai cu prescriptie, deci nu il pot lua decat daca merg din nou la medic sa imi scrie reteta!!!

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata!
O cafea pentru toata lumea!
Eu nu am mai intrat de mult!
Suntem bine dar de o luna de zile Luca e un mic terorist. Nu ma mai inteleg cu el. Plange daca nu-i dau atentie si daca nu e cu mine. Vrea cu mine tot timpul.E deja o dependenta. Asta e consecinta ca a stat doar cu mine si seara si cu tati. La voi se intampla asa ceva?

Am demarat si noi operatiunea bona. In toamna vreau sa merg la servici.Am fost la o agentie. Dezastru. Oferta mica si slaba.
Am si eu cateva intrebari pentru fetele care au deja bona:
- ati accepta ca bone si persoane fara experienta anterioara?
- le-ati gasit printr-o agentie sau cunoscuti?
- daca au fost prin cunoscuti, le-ati cerut analize, cazier? Daca da, ce analize?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
In rest noi iesim afara. Mancam diversificat , foarte slab legume si carne. Ieri am sarbatorit 5 ani de cand m-a cerut sotul de nevasta. Am fost in Mamaia la o cina romantica dar si cu Luca. A fost relativ cuminte.

Va pup
O zi buna
Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Buna dimineata tuturor.
Mada mulumim de .

La Sibiu a fost jale aseara.O furtuna cumplita si noi eram in trafic.Veneam de la tara.
Am tras o sperietura groaznica insa am scapat cu bine.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput