Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

OFF eu m-am impus dar era si sotul cu mine care m-a convins pana la urma.Acum ce credeti ca se poate intampla ca sunt asa de speriata.

teo

Dar din Ro nu aveai un carnet de la circa in care sunt trecute toate vaccinurile facute? Noi avem aici si cand calatorim, il luam intotdeauna cu noi iar la Boston, ne-a fost de mare folos.
Cred ca ar fi fost bun si ptr tine, mai ales ca te-ai mutat din Ro. Sa vada tampitii scris negru pe alb ca s-a facut. Ce ti-e si cu englezoii astia cu mentalitatea lor rigida. Ntz ntz ntz

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, pentru ca Vladi este si Constantin, va multumim mult de urari si uram si noi Sfintilor de astazi un calduros .

Noi n-am mai intrat tare de mult, am scris la un moment dat un mesaj lung pe care l-am pierdut, drept urmare am revenit acum sa va mai spunem cate ceva despre noi.

Vladi avea, la controlul de 8 luni, 71 cm si 8.800 Kg. Am mai scris eu ca la 8 luni fix i-a iesit primul dinte, intre timp i-au mai aparut 2, unul jos si unul sus. Astazi am vazut un coltisor de la cel de-al patrulea (tot de sus). A reusit performanta sa ma muste o data de tzatza, a fost dureros. Am plans cred, mai mult de frustrare decat de durere. Noroc ca s-a intamplat doar o data.
In rest, se deplaseaza in 4 labutze iar dimineata cand se trezeste ma asteapta la el in patut in picioare. Sta in fund lejer si azi l-am prins pentru prima oara asezandu-se singur in fund. Paseste tinut de manute, e chiar disperat sa faca asta. Nu mai am timp de nimic, iesim foarte des afara, uneori intram in casa pe la 10 seara.

De cateva zile am inceput etapa intarcarii, am ajuns deja la 2 alaptari pe zi, ieri n-a supt deloc, azi doar la masa de seara. A acceptat cu usurinta lapte praf (Similac cu fier) si chiar rade un biberon de 240 lejer. Nu l-as fi intarcat dar ne pregatim de bb2 si nu se poate pe perioada alaptarii, fara a avea un ciclu regulat. Maine o sa incerc sa ii scot si masa de seara numai ca nu stiu cum o sa fac cu adormitul, Vladi adoarme doar la san sau la plimbare in carucior.

Avem un pupic special pentru Luy care ne-a impresionat cu urarile ei (evident ca nu le-am ratat ).
Multumim frumos si promit sa pun cat de curand fotografii noi, ca sa nu sece izvorul de inspiratie.

Avem si vesti proaste, la controlul de 8 luni i-am facut lui Vladi si o ecografie la putica, hidrocelul nu s-a resorbit si, din cauza lui, unul din testicule nu a coborat cum trebuie. Parerea medicului este ca vom ajunge la operatie...inca nu e sigura dar se va pronunta dupa 1 an. Operatia se face intre 1 an si 1 ani si jumatate, cu anestezie generala. Sper totusi sa nu ajungem acolo.

Ma duc la somn, revin cu poze zilele urmatoare.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

In privinta progreselor mortoii, fata mea ma uimeste pe zi ce trece. Nu mai pot s-o tin pe loc sau asezata, vrea numai in picioare si o i-a la trap prin casa tinuta de manute. Io vreau s-o asez in fund, dar nu mai pot: se incordeaza, se infige in picioare si tot inainte. Si alearga, nu gluma, mainile ii raman cumva in spate, agatate de mainile mele. Si cand ma gandesc ca pana la 8 luni nu s-a intors deloc de pe spate pe burta...
Deci, Erina, nuti mai face griji cu Daria. Probabil o s-o ia din loc cand te astepti mai putin si atunci sa te tii!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pai asta e problema Nana.Eu am carnetul de vaccinari.Dar idioata de medic de familie din tara se uita ca vitelul la poarta noua la Infarix.Deci Dumnezeu stie ce a scris ea acolo.In carnet nu scrie nimic de Hib.Iar asistenta de aici asta imi explica exista infarix cu hib si fara hib.

teo

Mergi la inceput

Acum sincer nu stiu ce sa cred ma rog sa fie el bine

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

sarbatoritilor zilei

Vladi si Degetica

Andreea, spor la procedurile pt bb2.

Moldoveanca, vad ca au raspuns fetele deja. Are inclus hib-ul, eu as face putin scandal la clinica. Nu ai carnetul de vaccinuri cu tine? Ca la mine a trecut pediatra inclusiv HiB-ul. Doamne, ce toanta! Sper sa nu fie probleme, dar mai bine du-te la clinica sa vb cu un medic de acolo.

Ma retrag si eu la nani. Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zine, ca tare multi au fost, atat celor care si-au serbat ziua numelui, cat si celor care au mai crescut un pic.

Mergi la inceput

SIdupa ce ca e suparici mai e si meciul asta tare de urla toata Londra.

teo

Mergi la inceput

Moldoveanca, in Ro se face Infanrix hexa la 2 si la 6 luni si Infanrix Hib la 4 luni si la 1 an daca parintii vor, ca astea sunt vaccinuri facultative, se platesc, nu sunt incluse in schema de la stat.
Cu ce vaccinuri i-ai facut in Ro?

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

sarbatoritilor zilei

Vladi si Degetica

Andreea, spor la procedurile pt bb2.

Moldoveanca, vad ca au raspuns fetele deja. Are inclus hib-ul, eu as face putin scandal la clinica. Nu ai carnetul de vaccinuri cu tine? Ca la mine a trecut pediatra inclusiv HiB-ul. Doamne, ce toanta! Sper sa nu fie probleme, dar mai bine du-te la clinica sa vb cu un medic de acolo.

Ma retrag si eu la nani. Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Multumim de urari, Sim

Mergi la inceput