Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aaaa, s-a mai servit si cu ananas proaspat si a fost ok.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hiii, Simule, ce zici tu aici? Pai eu luai o galeata intreaga de capsuni de la ai mei. Sa incerc si io sa-i dau lui Y? Stiu ca sunt alergenice, dar habar nu am daca e de rau cum se manifesta?! Adicatelea, cum imi dau eu seama ca Y e alergic la ele? Ii apar bubite, se sufoca, se umfla, face kk albastru?
Oare, daca le tai partea cu seminte, mai pot face probleme?
Imi aduc aminte ca in sarcina am mancat capsuni si mi sa umflat limba. Am reincercat dupa o luna si nu am mai avut nimic... Crezi ca Y are imunitate deja? Hihihiii...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by papanash

Mamici cum dati mango la bebei, e purgativ (ca daca da il combin cu banana) sau nu ?
ce fructe mai dati ? Am vazut cirese-n piata si nu stiu daca ar merge puse-n iaurt.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

pentru cirese uite aici combinatii: http://wholesomebabyfood.com/whencanbabyhavecherries_cherrybabyfoodrecipes.htm

mango i l-am dat si crud si azi l-am incercat fiert la aburi cu iaurt... a iesit minunat, mai ales pentru copii carora le place gustul un pic acrisor

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, alergia se poate manifesta prin bubite, edeme, senzatie de sufocare. Nu intentionam sa ii dau capsuni, vroiam sa mai astept cel putin pana apar cele de gradina, dar uite ca nu s-au potrivit socotelile. Semintele sunt considerate 'vinovate' de pontetialul alergen, dar eu stiu ce sa zic?

Edit: si eu am mancat muuulte capsuni cand eram insarcinata, dar nu cred ca are vreo legatura cu faptul ca Stefan poate avea sau nu alergie la capsuni.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

ma bag la facut capitol nou

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput