Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
anca.b spune:
Offf, laura, am citit ce a patit bietul Dimitris. sper ca acum e bine si n-o sa ramina cicatrice. Cred ca ai tras o sperietura!!!! mi-e groaza pe cind va inepe si Stefan ca umble singur si sa alerge, mai ales cA eu am si experienta cu fratele meu, care reusea sa-si sparga capul foarte des si mereu era in grija mea...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Ven, si la mine a fost ieri pauza de monti. hihihi. m-am bagat la tarta cu capsuni si vin rosu!!! dar de azi, promit sa fiu cuminte. AMR 10 kg!
ceska777 spune:
Ieri inainte de pranz a adormit Benji pt prima data la tati in poala! Tati spune ca a fost ceva gen filmulete cu bebelusi de pe comedy central: era agitat in relax, l-a luat si la pus pe genunchi, tot scapa suzeta din gura, a incercat sa se ridice in fund si deodata ( ca la hipnoza cand face din degete hinotizatorul) a lasat incet capul pe spate, a inchis ochii, n-a mai scapat-o pe suzi ci a strans-o supt-o strans si a a dormit. Eu faceam rufe si imi pare rau ca nu am putut filma!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Ceska, am vazut pozele cu Benji. e superb copilul asta al tau. si ce mult parutz are! iar la faza cu zgirieturile...e din acelasi film cu al meu...oricut de scurt i-as taia unghiile, tot gaseste un coltz cu care sa-si aranjeze fata!
Ellenuta spune:
'neata,
poftiti la o .. ce buna e.
zuzici .. eu sunt tare ingrijorata .. am observat ca uneori, cand suge, lui bitzi ii tremura caputul si manuta .. nu stiu daca ambele maini caci cealalta sta fixa intre mine si ea ... ce sa fac??? ati patit asa ceva?? caputul ei sta bine pe mana mea deci nu pot spune ca face asa ca nu e sprijinit .. sunt tare ingrijorata .. mi-e sa nu aiba ceva pitika ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
gattasalvaje spune:
Buna dimineata zuzici !
Sara inca nu s-a trezit si am si eu un pic de timp de forumit ! Doarme adanc de la 23 de-aseara , dar cred ca n-o s-o mai las mult , ca trebuie sa pape.
Ieri am fost in parc , in Herastrau si m-am intors chiaunita din cauza aglomeratiei . Sara a fost cuminte in parc , dar cum am ajuns acasa s-a pus pe urlat. Abia am linistit-o ca sa pot sa-i fac baie.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea , ca nu vrea deloc nici apa , nici ceai si mi-e frica sa nu se deshidrateze cu caldurile astea.
Astazi mai incerc sa fac suc de mere ...incerc sa dau marul pe razatoare si apoi sa-l storc in tifon ...poate o iesi ceva.
Am vazut filmuletul cu Dariuta de Nemary ...e o scumpa cum agita ea jucarelele alea...parca face gimnastica.
Ceska , felicitari pentru recordul lui Benji ...si Sara imi manca la tara 900 ml. pe zi , dar mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca a pus numai 250 g in 3 saptamani. Credeam ca a luat cel putin 500 g , parca o simteam mai grea si la mana si mi se parea ca a facut pulpitze .
Tinna , sa-ti traiasca puiul crestinat ...abia astept sa vad poze !
Natalia , ce bine ca Stefi nu mai are nimic la sold si ca-i merge bine ! Imi pare rau totusi de Ana maraita ...pup fetele si sper sa treaca repede
Honey , ce misto de voi ca aveti piscina si potzi sa stai cu AJ la soare ...eu m-am bronzat ca tractoristii ,pe brate si pe decolteu , ca ma bate soarele in timp ce o plimb pe zuzi prin parc. Pe ea o dau cu crema SPF 50 de la Mustela , dar ma enerveaza ca se intinde greu .
Ma duc sa-i pregatesc lapticul cu cereale lui zuzi si apoi s-o trezesc , ca doarme puturoshica prea mult !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
anca.b spune:
Elena, lui Stefan ii tremura barbia cind sugea la sin, destul de mult. de cind papa bibe, nu prea se ma intimpla. iar minuta i se misca continuu cind maninca..da din ea, ma mingiie pe mine, tine biberonul, da peste el...nu e tremurat insa nici nu sta linistit.
daca nu se intimpla si in alte ocazii, nu cred ca e ceva in neregula cu puiutza ta.
danonique spune:
Buna dimineata!Vin si eu la o cafea.Sper sa ma lase cei doi pitici sa citesc si eventual sa si raspund.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
ginnette spune:
Neata fetelor,
Natalia, bine c-ai scapat de stres )cu little Fanny).
Sper sa-i treaca Anei starea maraita
Laura_D un mare pt Dimitris! Trebuie sa fi fost groaznic pentru tine; bine c-a trecut!
Ellenuta, arata de milioane Bitzi! E o dulcica, cu ochii aia mari.
Noi am fost in gradina botanica - o aglomeratie de n-aveai loc sa-ntorci caruciorul; Buburuza a fost in pantaloni scuti si sosete iar in sus a avut o bluza gen chimono (fara nasturi, petrecuta). Si bineinteles palarie.
Si nu i-am dat cu nici-o crema , c-am uitat sa iau. Vreau sa-i iau Nivea cu FPS 30.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Ellenuta spune:
anca azi am vazut clar ca-i tremurau usor caputul si manuta in acelasi timp. si a mea de obicei agita manutele in timp ce papa .. dar tremuratul, nu face des asta. ultima oara a facut acum doua sambete .. cand eram la scornicesti la nunta dar dupa o repriza de plans zdravan in hohote. atunci am zis ca poate de la plansul acela. azi nu avea motiv ... voi intreba si doctorul cand facem vaccinul.
multumesc de raspuns
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE