Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
danonique spune:
LALA D am admirat freza lui Andrei dupa baita.E mortal.Cred ca e bebelusul cu cel mai des par pe care l-am vazut.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
ELLENUTA pozele facute in gradina sunt foarte frumoase iar EVA e o papusa superba.
poze albert
Ellenuta spune:
zuzici
revin si eu cu intrebarea .. unde gasesc inghetata cremoasa de lamaie?? nu din aia gen serbet de la cart d'or .. sa fie tot la cutie ca asa am gasit in carrefour la toneta dar e 2 ron o cupa .. imi place cea de la betty dar nu am gasit niciunde .. am papat doar in parc la toneta .. nu s-o gasi si in comert??? la cora si carrefour am cautat si .. nexam ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
danonique spune:
MADALINA si ALINA023 in legatura cu scaunul de masa si eu am acelasi scaun ca si CESKA de la Peg Perego.L-am cumparat pentru Vanessa si am fost foarte incantata de el.A mancat in el pana aproape de 2 ani.Acuma l-am spalat si am inceput sa-l folosesc pentru Albert.
poze albert
danonique spune:
LAURA imi pare rau ca Dimitris a reusit sa-si sparga capul.Bine ai facut ca ai mers la spital cu el.Sper sa nu ii ramana nici un semn iar sperietura sa-i fie invatatura de minte.
poze albert
anca.b spune:
Dana, e prima papa de la peg perego? ca am vazut acum pe net. e la 531 de lei. am mai vazut si polly de la chicco, la 545 lei. oare care ar fi mai bun? are cineva de la chicco?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
danonique spune:
ANCA e acel scaun.Mie mi s-a parut foarte bun.
poze albert
zeririlouiza spune:
Neata fetelor, am si eu o intrebare ca am imptresia ca, cam toate va-ti increstinat clopoteii, l amine nasii nu au mai botezat, ca de fapt suntem singurii lor fini ca suntem de aceasi varsta adica foarte tineri (sa ma laud si eu) asa si nasa nu stie ce trebuie sa cumpere vreau si eu o lista daca stiti va rog si mersi mult
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
stoisor spune:
ceau zuzelor.....am avuttprobleme cu pc-ul......a fost dus la doctor dar l-am recuperat si inca incerc sa citesc cateceva din urma......suntem bine,ne tot plimbam pe afara toata ziua,dim si seara mai exact ....facem nazuri la papa....vreau sa incep sa i dau ceva dar HABAR nu am ce,nu ma pot hotara,am multa dileme,as incepe cu suc de morcov dar nu am inteles inca in prima zi o lingurita apoi doua si tot asa dar dupa lingurita aia i dam cu laptele ....deci i dau o lingurita si apoi lapticul??pai nu va face cacarie???zici ca is nebuna ,efectiv mi frica.....si noi avem nedumeriri cu imbracatul pe afara ,am impresia ca o prea infofolesc,Stancuta am vazut ca ai intrebat de noi....multumim
o sa intru mai des ...ca inainte...va pup ma mai bag umpic la citit
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
ramonab spune:
Neatza!!!
Honey de ce ziceai ca te tii departe de rosii, castraveti si ardei? Alaptezi? Daca da eu iti zic ca poti sa mananci, cel putin eu manac, imi fac cate o salata de rosii castraveti si ceapa verde, ardei inca nu am incercat.Eu mananc orice, inafara de fasole si varza, in rest absolut orice, si pe pui nu-l deranjeaza.
Laura imi pare rau de ce a patit saracul Dimitris. sa ii treaca si redu pedeapsa ca saracu acu ii nacajit.
Gatta, nici al meu nu vrea apa, inca ceai nu am incercat.Am fost ieri in parc si inainte de a iesi din casa mi-a trecut prin cap ca poate o sa ii fie sete si asa am luat apa.Dar cand a dat de gustu ei, bleah.
Tinna felicitari pt botez, asteptam pozicile.
Nemary am va zut filmuletu cu Daria.Ce frumoasa e si cum da din jucariile alea zici ca e dans din ala spaniol, stiti cand dau aia din zdarnganelele alea, ma rog sper ca m-ati inteles ce am vrut sa zic.
Stoisor ma bucur ca ai revenit, ne era dor de tine.
Se pare ca in noaptea asta nu s-a mai trezit micul meu, nush ce o fi fost noaptea trecuta.
Eu acuma ma gandesc sa il scot dimineata si seara afara ca e tare cald la ora la care iesim de obicei adica 15-16.Numai ce dim mai greu ca el se trezeste la 7 si la ora aia nu putem merge afara, si apoi doarme pana pe la 11, deci la oraa aia iar e super cald.
Apropo de crema de protectie, ii dati si pe manute, si cum faceti daca isi manca pumnisorii?
Eu inca nu l-am dat cu crema ca umblam pe la umbra si nu e necesar.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh