Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
am pus niste pozici noi AICI de la tara ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Este minunata printesica , cum incerca ea sa muste din piersica E o dulceata mica !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
honey79 spune:
Eu l-am scos pe Andrew la pielea goala...doar cu Pampers-ul pe el. Si o plasa peste carut, sa nu intre gazele la baiat sa-i pape cucu'.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
creata2008 spune:
Eu sunt innebunita dupa plante si flori. Aveam deja o mica sera si in garsoniera. Dar eu credeam ca nu voi fi femeie "de casa". Adica la propriu, de casa. Pur si simplu nu ma vedeam. Am trait toata viata la bloc, nu am avut bunici la tara, nu-mi placea "la tara". Si uite ca de ce ti-e frica, nu scapi!! Acum este singurul loc in care imi reincarc bateriile, este absolut bestial! Dupa o zi agitata, asa ca mine, vin seara acasa, si ma relaxez. Azi, de exemplu, am destelenit cele 6 plantute de vie. Zilele trecute m-am ocupat de tuia si de rasaduri de flori... Nu stiu... e aer curat, e liniste. Am o caruta de flori, gazon, foisor, un ciobanesc carpatin - Dochita, ridichi - tocmai am mancat prima productie de ridichi de luna, am salata, leustean, ceapa... Adica de anul asta mi-am facut si o mica gradinita de legume. Am deja mere, caisi, ciresi, pruni, capsuni. Si stii ca toate sunt puse de mana ta, ingrijite de tine. Parca le mananci altfel, nu crezi?
Iar pentru Mariuca... va fi la fel de incantator. O sa-i cumpar o casuta, ii fac un locsor cu nisip, un leagan, o salteluta, o piscinuta, va sta tot timpul afara, la aer curat.
Pot sa te sfatuiesc sa nu mai stai pe ganduri si sa va mutati la casa! Dar putem vorbi ore in sir pe tema asta. Oricand vrei...
Vazut poze, il mananc pe micul Tudor, scumpul de el!
quote:
Originally posted by grati.ela
Cretzule, chiar...divulga (de poti) cadoul pt domnul tau. Si spune cum e cu gradina...iti place? Intreb pt ca eu tot am impresia ca nu mi-ar face placere sa gradinaresc (scuza sa nu-mi iau casuca desigur!)...
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Cand 4 luni de zile urla, saracuta, in fiecare zi de durere, si nu mai stii cum s-o ajuti... stii cum o "fortezi"??? Dar oricum eu nu consider ceaiul de chimen ca diversificare. Ci ca un soi de medicament homeopat. Ca atare, fie ca ii place, fie ca nu, trebuie sa i-l dau. Da, daca vorbim de diversificare - ii dau ceai sau apa ca ii este sete, atunci e cu totul alta poveste. Nici eu nu o voi forta, daca ceva nu ii va placea.
quote:
Originally posted by stancutza
Cretulina, apa sau ceaiul eu le consider primii pasi ai diversificarii. Si in ce o priveste pe Sofia, regula pe care o s-o aplic eu in diversificare este: persevereaza, dar nu forta! Asa ca deocamdata nu ma simt in stare sa ii bag ceva pe gat. Sapt urmatoare mergem la pediatru si vedem ce ne spune si ea.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Hehehehe, asa e! Pai a fost cu mine cand am comandat-o, a fost cu mine cand i-am oferit-o. Asa ca a participat si ea cum a stiut.
Culmea, Mariuca s-a nascut cu unghiile de la maini foarte mari,a trebuit sa i le tai prima oara cand avea 2 zile, dar la picioare nu i le-am taiat deloc pana acum!!!! Si mai are putin si face 4 luni. E ciudat rau.
quote:
Originally posted by honey79
Creata...felicitari pentru rasul in hohote al Mariucai. Cred si eu ca era fericita, fiind in sanul familiei.I-a oferit si ea lui tati un cadou ...asa cum a stiut. Pupicei.
Fetelor... noua la curs, ne-a spus ca unghiile la maini se taie rotund, pentru a nu ramane colturi , caci se va zgaria copilul , iar cele de la picioruse drept.Asta e ce ni s-a spus... eu asa fac. Oare gresesc?
Eu i le tai, fie cand e la san , fie cand are bibele in gurita (tati tine biberonul si eu tai unghiutele).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Manca-l-ar mama de haios!
quote:
Originally posted by Lala_D
Ia priviti ce freza avem noi dupa baie
http://family.webshots.com/photo/2670360860102115265LAoIZz
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
www.studiopentrufamiliata.ro sau www.danielphotography.ro
Sa ma anunti cand vreti sa va duceti, dupa ce stabilesti cu Dani, ca sa vin si eu cu Mariuca, sa ne si cunoastem. Poate ne intalnim apoi mai multe fete in MOghioros, daca ai si tu chef.
quote:
Originally posted by Lala_D
Creata te rog eu mult da-mi si mie pe MP adresa si datele de contact de la studio . Vreau si eu poze frumoase, facute de artistul tau
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
stancutza spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Cand 4 luni de zile urla, saracuta, in fiecare zi de durere, si nu mai stii cum s-o ajuti... stii cum o "fortezi"??? Dar oricum eu nu consider ceaiul de chimen ca diversificare. Ci ca un soi de medicament homeopat. Ca atare, fie ca ii place, fie ca nu, trebuie sa i-l dau. Da, daca vorbim de diversificare - ii dau ceai sau apa ca ii este sete, atunci e cu totul alta poveste. Nici eu nu o voi forta, daca ceva nu ii va placea.
Mariuca finuta si expresiva! saracuta, ce naspa sunt colicii astia pentru ei. Pe Sofia nu au chinuit-o prea tare, in perioada in care ii avea in mod regulat insemnau o jumatate de ora de urlete cu intermitente. Acum se mai chinuie ceva-ceva pana ce face "puf", dar in rest nu prea mai avem probleme. Iar din cele doua bibe de formula pe care le primeste zilnicm unul cel putin are efect laxativ IMEDIAT! Adica nici n-o pun bine sa ragaie, ca iese pe partea cealalta :-)
Sunt de acord cu tine deci, daca ii dai ceiutul ca medicament, merge si mai obligat-fortat...eu vreau sa o hidratez suplimentar, de asta testam terenul cu ceaiul. Dar sa stii ca eu incercam cu Milutee de fenicul de la Milupa, e instant si indulcit si mie mi se pare tare gustos.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
creata2008 spune:
Pupaaaam fetele, ma bucur ca sunteti bine. Multumesc de urari, ii transmit si lui Dani, cand o sa-l vad maine.
A inceput "as good as it gets" pe axn. V-am pupat, fetelor, ne auzim!
Maine suntem la o taiere de mot, la Snagov, asa ca nu cred ca voi intra. Dar vorbim pe luni.
Pana atunci, va doresc un uikend linistit, va pup!
quote:
Originally posted by alina023
Cretulina, felicitari pentru aniversare! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!! Si La multi ani lui Dani pentru ziua lui!
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ceska777 spune:
LalaD,
Andrei e "dur" tare cu freza de dupa baie...si Benji mai are faze rebele dar tati ii face imediat carare pe stga!!!!
Creata,
si la noi au fost incepand cu 1Mai calduri de pana la 27grade si nu a mai dormit in sac de dormit dar sotul mai "uita" geamul de mansarda din living deschis si ma tem ca trage. Paturele mai usoare NU folosesc pt ca am vazut la un somn de dupa masa cum si-a tras-o pe fata. Toata iarna a dormit acoperit cu o paturica mai grea zic eu (usoare de fapt) pe care nu si-a tras-o deloc-bine era si mic si nu isi prea folosea manutele.
Alina023,
asta i-am comandat saptamana trecuta lui Benji:
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?ct=97695&Do=97702&pId=375325&pNummer=645133&pWerbetraeger=741&pSeite=1&pPassend=375325&pBild=0
Avea unul de lemn asa:
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=375301&pNummer=635200&pWerbetraeger=741
dar la varsta asta nu ar fi putut sta deja in el, poate sa il folosim mai incolo.
Prima papica de mere a servit-o in scaunelul de la PegPerego si il mai pun si in cursul zilei. Spatarul se da f mult pe spate si sta cam ca in scoica putin mai sus poate.
Azi ne-am dotat cu lingurite mai multe si un bol albastru pt papica solida, borcanele de mere, pastarnac, morcov, suc de morcov 100%bio, si un meniu pastarnac cu cartof si dovleac+cartof+carnita totul bio de la HIPP. Azi am incercat puree de mere de la Nestle Alete si nu i-a placut la fel de mult ca Hipp-ul de ieri. Poate difera soiul de mere ca nici unul nici altul nu au zahar etc?!?!?!
La noi s-a mai racorit putin ca a plouat azi noapte si in seara asta. Toata ziua a stat in body si salopeta scurta cu/fara sosete in picioare: asta in casa. Cand am iesit afara pe la 18:00 i-am dat bluzita si pantalonasi.
Maine descarc niste poze mai noi si destul de haioase si un filmuet!!!!
NB!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra