Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
lala e super dragut andreiu!! cat par are pui mic, ptiu sa nu-l deochi. am vazut in pozute ca ai atasat si alte jucarii la centrul de joaca .. de unde le-ai luat??? as vrea si eu sa iau ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
lala 20 eu i-am dat lui bitzi body subtiree dar cu maneca lunga, salopeta 3 sferturi cu bretele, sosete si palariuta .. eu zic ca a fost ok ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Lala_D spune:
LaLa_20 eu la imbracat ma iau strict dupa gradele de afara . Daca sunt 30 atunci il imbrac de vara chiar daca calendaristic este primavara . Ca doar si eu am fost imbracata in tricou si pantaloni scurti.
Erau foarte multi bebelusi azi in parc scosi la "bronzat" pentru prima data anul asta , se vedea dupa mocutele lor uimite cum isi studiau manutele si piciorusele goale
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
alina023 spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
am pus niste pozici noi AICI de la tara ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenutz, nu mai fii suparici pe tati ca uite ce bine s-a simtit Bitzulina ta la tara... Si in plus a incantat-o si pe matusica!
Iar cu pescuitul...boala grea!!! Si al meu este mare pescar si probabil ca o sa decoleze si el cat de curand la balacit cu undita in vreo balta. I-am promis ca dupa ce nu mai alaptez o sa stau si eu pe motor cat sta el la peste I-a cam inghetat zambetul pe buze
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Lala_D spune:
Ellenuta celelalte jucarele agatate sunt luate de la baby expo, editia din decembrie. Atunci dadeau chiar una cadou odata cu catalogul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Ellenuta celelalte jucarele agatate sunt luate de la baby expo, editia din decembrie. Atunci dadeau chiar una cadou odata cu catalogul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
multumesc mult, o sa caut pe siturile speciale sa vad daca gasesc. astea de la centrul de activitate mi se par prea lungi ... si am inteles ca trebuie sa fie la o distanta de 30 cm de ochii lui bebe ca sa nu-i afecteze vederea .. asa e??
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
alina023 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Alina imi pare rau ca nu a mers cu tetina de la nuk
Dar banuiesc ca aia 60 de ml vin dupa ce o si alaptezi astfel incat cred ca e ok .
La noi s-a imbunatatit apetitul dupa introducerea piureurilor de mar si morcov.
Momentan juniorul mananca in leagan dar am si scaunul de la Bogdan ( chicco mama). Acum scaunul il mai foloseste finutul meu, il recuperam de la ei peste o luna
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ii dau mai intai cerealele si apoi san. Daca i-as da mai intai san nu as avea nici o sansa sa o mai fac sa pape si altceva. Mai suge cam 2-3 minute si apoi nani.
Am vazut ca vorbiti de hainute si vreme. Eu si azi si ieri am iesit cu Ana in body cu maneca scurta si rochita de vara, fara dres, doar cu sosetute si sandalute
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
alina si eu l-am amenintat pe al meu .. sa termin cu alaptatul si o sa-mi fac de cap .. uite asha! sa merg si eu cu fetele la suc .. sau apa plata cu lamaie, sa merg si eu la tenis .. la sala ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
am zis eu ca tampesc in orasu asta de nebuni...am vazut si eu copii la copanele goale da foarte putini...multi au fost chiar si mai gros ca BiBi
A si sa va zic si eu una tare zisa de mama unei prietene...sa nu scimbam copii noaptea,ca nici ea nu i-a schimbat pe ai ai(in vremea scutecelor de carpa)ca ei se incalzesc acolo cu pipilica,cacutza ce au ei in pampers si se simt tare bine
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
am zis eu ca tampesc in orasu asta de nebuni...am vazut si eu copii la copanele goale da foarte putini...multi au fost chiar si mai gros ca BiBi
A si sa va zic si eu una tare zisa de mama unei prietene...sa nu scimbam copii noaptea,ca nici ea nu i-a schimbat pe ai ai(in vremea scutecelor de carpa)ca ei se incalzesc acolo cu pipilica,cacutza ce au ei in pampers si se simt tare bine
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Asta e chiar tareee
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze