Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Voi sunteti 2 frumoase, iar clopoteii 2 frumosi!!

quote:
Originally posted by carmen e

Buna fetelor, sa ne laudam si noi un pic, ieri am fost in parc cu bb Milan si ne-am plimbat si am dormit si am fost foarte cumintei, ne-am simtit foarte bine am facut si poze, am pus cateva aici.
Noi cred ca o sa intalnim aproape zilnic, daca mai sunt si alte mamici care vor sa vina in zona sa ne anunte.

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Multumim de info!

quote:
Originally posted by ramonab

Tot am vrut sa va spun de taierea unghiutelor cae interzis a se taia colturile unhiilor pt ca vor creste in carne.E valabil si la maini si la picioare.Asa scria pe ambalajul de la unghiera pe care am cumparat-o pt bebe.

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:
Originally posted by grati.ela

Stancutza ! Pe Sofia ai dus-o cu caciuliza sau fara in parc? Sotul meu are un pitic si mi-l tine pe Dudu cu scufitza...

Honey si eu am oglinjoara ca a ta pt a-l vedea pe Tudorash.

V-am zis ca zilele trecute i-am stors vreo 4-5 cirese in gurita lui Dudu? Era disperat de bucurie...a doua zi insa s-a cufu cam imprastiat.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati, fara caciulita. La 27 grade la umbra, eu zic ca nu e cazul.

i-auzi, Tudoras papa cirese, iar eu ma chinui sa ii dau ceiut sau apa Sofiei! Clar, lumea este nedrept impartita!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Azi Andrei a fost in parc in pantaloni scurti, tricou cu maneca scurta, sosetele si tenesi ( asta deoarece da cu piciorul in tavita caruciorului si isi scoate sosetelele ). Cat despre caciulita, nu o suporta asa incat de aproape 2 saptamani noi suntem cu pleata in vant . La soare il mai pacalesc cu cate un fes crosetat cu gauri din macrame, din ala de zici ca-i rabin, pe varful capului ... dar si la ala isi duce manuta si il scoate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Creata te rog eu mult da-mi si mie pe MP adresa si datele de contact de la studio . Vreau si eu poze frumoase, facute de artistul tau

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Nu e secret, da' n-am zis?! I guess not! I-am cumparat o masa de tenis de masa (ping-pong), palete, fileu si niste mingiute portocalii haioase foc. Asta pentru ca a fost campion la juniori, pe vremuri! Si si-a dorit-o foarte tare. Dar n-a banuit nimic pana in ultima clipa, nici macar cand a deschis primul cadou. Primul era geanta cu paletele, fileul si mingiutele. Si a zis "ce tare, acum ma pot duce mai des la IDM, la ping-pong". A crezut ca in acea cutie mare era o masa pentru living. Si s-a incins aseara un campionat cu ai mei... Am jucat pe rand, cand faceam fetele galerie, cand Dani si cu tati ne faceau noua. A fost super misto!! Ne-am distrat pe cinste!

quote:
Originally posted by ceska777

Creata,
vroiam sa intreb -daca nu e secret- ce cadou a primit dl artist fotograf Dani????

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Eu nu l-am varat nici iarna. NU stiu cum e in Germania, dar aici au inceput caldurile alea naspa. Azi au fost 28 grade. Deci mi se pare prea mult un sac de dormit... Pana la urma i-am dat jos sosetelele azi, am lasat-o in maiou si pantalonasi. Atat. Si asa a transpirat putin.

quote:
Originally posted by ceska777

Pana la urma a dormit 30 min pe ceas, dar luat intai in brate, leganat si depus apoi pe canapea in living!!!
Voi ii mai varati in sac de dormit si vara? Noi avem unul subtire dar mi se pare prea mult! Ori sa ii dau bluzita cu maneca lunga si dedesupt numai body fara pantalonasi??? Avem pijamale de vara subtiri, cu maneca lunga/scurta, fara talpite si scurte si in picioare....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna!!!

Cretulina, felicitari pentru aniversare! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!! Si La multi ani lui Dani pentru ziua lui!

Laurici D, sper ca ai primit sms-ul meu si nu te-am deranjat prea tare cu telefonul.

Ereena, foarte emotionant colajul...

Eu nu am avut prea mult timp sa citesc din urma. De trei zile ma chinui sa sortez haine, sa schimb garderobe...am casa plina de haine... Nu ma apuc bine de treaba ca ba se trezeste junioara, ba vrea juniorul sa manance, apoi An....apoi ma mai gandesc si la mine...hai sa iesim si afara...mai trebuie sa mai iesim si la cumparaturi...sper totusi sa termin cu hainele in cateva zile

Ana mananca cu chiu cu vai seara 60ml de lapte cu cereale (dati cu lingurita; nu mi-a acceptat nici tetina de la Nuk). De maine o sa incep sa ii dau si dimineata cereale iar la pranz vreau sa incep sa ii dau si borcanel cu piure de morcov.

Fetele...ma uitam azi la scaunele de masa pentru copii. Cat sunt de mari!!! Pai iti ocupa jumatate de bucatarie, minunatiile acelea. Voi ati cumparat sau v-ati gandit ce vrei sa cumparati la capitolul acesta? Noi cred ca va trebui cat de curand sa achizitionam asa ceva. Si habar nu am ce ar fi mai bun, habar nu am la ce sa ma uit. Luca a avut un scaunel de masa din lemn, foarte simplu. Acum...habar nu am ce sa iau pentru Ana...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Ia priviti ce freza avem noi dupa baie

http://family.webshots.com/photo/2670360860102115265LAoIZz

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Lala, este absolut delicios Andreiutul tau!! Iar la silueta...cred ca-i frate cu Ana mea... Mofturosii nostri dragi!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

wow fetelor...pantalonasi scurti,tricou?la noi au fost 30 grade azi...da bibi a fost imbracata cu body cu maneca lunga,bluzita,strampi foarte subtiri,sarafan si palarioara...oare am exagerat?da nu mi s-a parut sa-i fi fost cald si nici de transpirat nu a transpirat...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Alina imi pare rau ca nu a mers cu tetina de la nuk
Dar banuiesc ca aia 60 de ml vin dupa ce o si alaptezi astfel incat cred ca e ok .
La noi s-a imbunatatit apetitul dupa introducerea piureurilor de mar si morcov.
Momentan juniorul mananca in leagan dar am si scaunul de la Bogdan ( chicco mama). Acum scaunul il mai foloseste finutul meu, il recuperam de la ei peste o luna

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput