Strumfi de iulie-august 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 8

andicu spune:
'Neata!
Luna si Ddanagh, sa stiti ca si eu daca ii arat sotului ce scrieti voi ma pune sa impachetez si sa emigram! ma bate la cap deja de vreo 2 ani , dar n-are o tinta precisa! ideea e sa plecam din tara asta in care nu se face nimic, ci doar se strica! si pe mine ma tenteaza, dar mi-e teama sa plec asa in necunoscut , sa las confortul si ajutorul familiei la mii de km distanta...
Alina, spor la treburi! ce fata mare ai, daca mananca cu manuta! am incercat si eu cu Filip, dar deocamdata nu papa decat paine , bucatele si biscuiti! orice altceva ii dau, le framanta in manute si le arunca.
Brazuca, cunoastem si noi problemele cu somnul, sper sa fie doar o faza! in rest, pt fata dansatoare!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

andicu spune:
Am apasat pe "trimite" din greseala..
Vroiam sa mai spun ca am admirat-o pe Alessia a Clauciei, e o scumpa ! si ce cuminte sta ea pe covor cu jucariile! Filip nu sta asa nici picat cu ceara! singurul loc unde se joaca asa linistit e in tarc! ca n-are pe unde sa fuga!
Simo, nu ne pui poze cu Matei tunsulica? eu nu ma indur sa-l tund pe Filip, ca e asa dragalas cu carlionti, dar cred ca va trebui pt ca transpira des la par, mai ales la ceafa.
"Gogoselul" meu a inceput sa vrea pe jos si afara, am imbulinat-o, ca ma cocoseaza si in ritmul asta nu prea mai pot iesi prea departe de casa doar eu cu el in carucior..
Cat despre trezit, de vreo 3 nopti tot se trezeste de 2 ori/noapte, e agitat, cu maraieli, dar macar pare ca si-a prelungit ora de somn dimineata..adica 07.00-07.30 in loc de 06 si ceva.
Ma pregatesc sambata viitoare de o tura prin Bucuresti, vin cu mama si cu viitoarea cumnata sa-si caute rochie de mireasa si eu ceva frumos pt nunta. Fratiorul meu mai mic se insoara in septembrie si abia astept! in plus, o iubesc de nu mai pot pe viitoare cumnata! sunt fericita ca a gasit o fata super!
In plus, intru in impachetari+electrostimulari de saptamana viitoare. Vreau sa fac ceva cu burtica ramasa pe dinafara, mai ales ca incepe in curand sezonul de plaja! Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

mamii spune:
mai fetelor ati atins asa un subiect 'delicat' pentru mine ca m-as intinde mai rau ca Luna!
Nu stiu daca in tara noastra o sa se faca ceva vreodata!
Aici oricum iesi cu copilu dezbracat e ok!O sa va povestesc o intamplarica..
Inainte sa vin in tara in noiembrie ma duc la consulat sa ii fac lui alex permisul de iesire din italia.Erau afara vrreo 25 de grade dar cam innorat.O inabusheala de nu puteai respira.ALex era in body si pantalonashi iar in mana tineam o gecuta de ploaie.La consulat o gramada de romani bineinteles unele mamici cu copii.S-a tinut o tanti 2 ore de capul meu ca lui Alex ii este frig si ca trebuie sa ii pun neaparat caciulita si o geaca mai sanatoasa ca ce face el in tricou si imi da exemplu pe o alta domnishorica care avea copilul ghipsat in haine!
In romania in carrfur i se face lui ale fomita..ma asez frumos pe o bancuta si il alaptez ma privea toata lumea din jur parca eram la furat!nu va zic ca de caca l-am schimbat tot pe respectiva bancuta pentru ca nu aveam unde!
Aici nu exista asa ceva!Daca nu este un loc separat sa iti schimbi copilul au o tavita deaia de plastic si il poti schimba...
Sunt multe multe de spus dar nu ma mai intind ca .... nu mai termin..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz

claucia spune:
Andicu, Cafera, multumim pentru aprecieri.
Alina felicitari pentru Elisa, cum papa ea cu mami singurica! Bravo. Am eu un soft spot pentru Elisa de cand aveam noi acelasi DPN...ce vremuri. Si uite acum ce fata mare si frumoasa ai. E o dulce!
Si Alessia mananca de 2 zile cu manuta ei, ba chiar ieri i-am dat un pic de cascaval si l-am facut bucatele mici mici sa poata ea manca si i le-am pus pe tavita de la scaunul de masa. Intre timp ii dadeam si eu separat. Si era atat de dulce cum apuca ea bucatelele, vroia sa le bage in gurita si nimerea langa dar cu podul palmei in gurita si nu-si dadea seama de ce nu e nimic de papa pe acolo...dar s-a prins si a nimerit la fix dupa aceea. tare i-a mai placut.
Si lingurita o baga in castron dar nu nimereste gurita, insa nici nu vrea sa faca altceva cu ea. Cum o prinde o baga in castron, adica e clar pt ce e lingurita.
Dupa reteta Lunei, vreau sa ii dau si eu sos de rosii si usturoi, abia astept. In weekend sa am timp sa fac, vreau eu nu sa ii spun bonei.
Alessia insa are zile cand nu vrea sa bea laptic seara. Nici dimineata cateodata dar parca e o regula, daca nu bea seara vrea dimineata si invers. Bine, dimineata mai des. Inlocuiesc eu cu ceva si daca e ceva de mancat ca oamenii, in fundulet cu lingurita e ok. Numai sa nu stea pe spate cu bibi ca nu mai vrea. Ma rog, e sporadic, daca devine o regula ma ingrijorez atunci.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
M-ati lovit si taaare cu subiectul zilei. Nu ma bag la comentat ca nu ma mai opresc....
Lavi ai obeservat (ia Iasi cel putin) ca majoritatea parcurilor de cartier sunt langa tomberoanele de gunoi ale cartierului???? Ma dispera treaba asta!
De supra-imbracat copiii si de comentarii de la binevoitori nu mai zic nimic, decat ca am fost inclusiv "scuipata" pe strada ( la genul "ptiuuuu uite-o si pe asta cum il tine fara caciula"). Deja nu le mai bag in seama, ma seaca inca familia ca in 9 luni jumate nu s-a obisnuit cu stilul meu spartan de a tine copilul in frigul asta de 20 si de grade mai dezbracatel
Simomami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
![]()

Si sa nu uitam sa il felicitam pe tunsulica pt somnicul odihnitor (odihnitor pt mami in special)

Clau putine pozici pt ce printesa frumoasa ai tu acolo

Andicule ce subiect sensibil ai atins

Asaaa, trebuia sa incep cu asta: v-am adus mireasma imbatatoare de salcam din plimbarica noastra de dimineata

Lavi si

www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

monicabo spune:
Merci inca o data pt incurajari.
Am uitat ieri insa sa va multumesc pt rasunsurile legate de triclicleta. O sa ma mai documentez si eu prin magazine, sa ma uit la sa cumparam si noi una.
F frumoase pozele claucia, Andicu, Simo, Lorina...
Alina.a, ce mare s-a facut Eli!
Si noi crestem usor usor, cu greutatea stam mai naspa, ca lungime avem 72 cm, si in rest suntem normal dezvoltate...Am fost ieri la controlul de 10 luni.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 14+

Simo78 spune:
Monica imi amintesc foarte bine cum singura zi in care eram calma in ceea ce priveste sarcina si rezultatul ei era ziua de eco...hai putin si a doua zi...si cum pe masura ce se apropia urmatoarea eco imi faceam tot felul de griji....
Am fiori de fiecare data cand iti vad semnatura
Si Matei e scundutz deocamdata....acu soacra-mea zice ca si tat`su a fost scund pana pe la 14 ani si de-odata s-a lungit...dar dupa cum il vad eu pe Matei are mai mult constitutia lui frate-miu....mai solid. Nu cred ca va fi lung si slab ca tat`su. S-o vedea!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Simo78 spune:
Trimiteti-ma la calcat si facut bagaje!!!! Nu-s ce-i cu vorbaria asta azi pe mine.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

claucia spune:
Simo du-te si calca si mai fa si niste bagaje!
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

cafera spune:
Lavi, cum sa stai cu prosopul la plaja. Exista pareo, numai bun pt mamici. Si iti da si o nota de mister....parca vad ca o sa fie geloase pustoaicele.
Burta...ce subiect dureros. Eu eram genul cu fundulet, cu taliuta si fara burta. Acum nu stiu de ce nu o pot da jos. Se tine de mine, e de-a dreptul nesuferita.