Strumfi de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Catralu, si eu sunt impresionata ce frumos e dezvoltat Chris, mai ales prin cate a trecut. Felicitari! Mi-au placut tare mult pozele.

Dana, daca petele ti-au aparut, trebuie sa folosesti crema de protectie musai cand esi din casa. Cea mai buna crema de albire, incercata de mine e Unitone si se gaseste la Sensi. Vezi ca au si crema tratament si crema de protectie. Dar crema de protectie are factor 15 si nu ti-as recomanda-o decat pt iarna-cel mult toamna. Pt soarele asta, care arde, incearca Avene cu factor mai mare de protectie, eventual cea coloranta, ca sa mascheze petele.

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! O dulce si taaare si calda pt cine vrea.

Am citit pe sarite, adica din cand in cand, ca fie-mii se pare ca ii mai iese un dinte si si-a facut program de "cantare" de n ori noaptea again

Am vazut pozici cu mandrul si frumosul Chris al lui Catralu, pe Olguta cea cuminte si mondena, l-am revazut pe Matei al lui Simo

AndreeaC m-ai facut sa rosesc , multumim frumos pt compliment, dar sa stii ca mai sunt ochi superbi printre strumfi

In legatura cu mamele din parc sau din jurul nostru... eu nu pricep cum poti pune 2 caciuli la copil cand afara erau peste 25 de grade . Saracii copii sunt imbujorati, plang, transpira si nici nu sunt bagati in seama Eu nu pricep de unde atata ignoranta, sunt niste babisme inradacinate bine prin Moldova asta (moldovencelor, nu va suparati, nu e vorba despre voi, doar despre ce vad pe strada si in parcuri). Alaltaieri am fost singura din parc (bine, e un parc de cartier) care isi lasase fata la tricou si cu capul descoperit (stateam mai la umbra) si ii puneam palariuta subtirica la soare. Ma si mir ca nu mi-a dat nimeni niciun sfat valoros, dar priviri si coate... Si apoi se mai mira ca racesc des, ca nu le trece raceala, ca...
Si mai am un of cu locurile de joaca pt copii, care ori lipsesc cu desavarsire, ori arata atat de deprimant ca iti vine sa faci cu primarul si consiliul lui ce a facut Tepes cu dusmanii si cu hotii

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Lavi sa stii ca si eu am fost ieri singura mamica cu bebe in carut cu maneca scurta si fara caciulita. Si asta in parc in Bucuresti, deci nu e numai in Moldova. Si ieri a fost chiar foaaaarte cald! Sa mai zic ca erau bebei cu caciula de lana impletita in cap??? Sau cu vesta de iarna peste body! Evident ca si eu am avut parte de priviri strambe si comentarii dar nimeni nu a avut "curaj" sa ma sfatuiasca, pentru ca imi luasem o figura "razboinica".
Eu deja o vad pe Deni destul de maricica sa nu mai fie asa sensibila la orice boare de vant asa ca o mai las mai lejera ca hainute, mai ales cand e vorba de caciulita pentru ca transpira foarte repede la cap si imediat reapare foliculita aia nenorocita.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si pentru ca tot nu am mai scris de mult, sa va mai povestim si despre noi: Deni e din ce in ce mai vioaie si mai jucausa. Mananca foarte bine absolut orice ii dau si nu imi vine sa cred ca nu face deloc nazuri la ce parinti are. Cred ca seamana cu bunicii la mancare. Ii plac foarte mult pufuletii, cu care a invatat sa apuce mancarea,sa o duca la gurita si sa o molfaie. Nu ii dau cat vrea ea sa manance pentru ca au si sare, dar in parc mai servim o gustare de pufuleti. Merge pe langa pat sau mobila si de manute, dar singura ii e frica. De-a busilea nu o prinde nimeni cand o ia la fuga, dormitorul e o inchisoare pentru ea si cum prinde usa deschisa fuge pe hol pe gresie.
A invatat sa bata din palme, ii place muzica populara la nebunie si cum dam pe Etno cum incepe sa dea din fund si din manute, zici ca e robotel. Mai nou, a invatat sa raspunda la cuvantul:da-mi. Imi da telecomanda, jucariile etc. Dar nu e foarte convisa sa mi le lase de tot.
Problema principala este somnul, care este foarte agitat si cu multe treziri desi e satula, dar are nevoie de tzitzi noaptea ca sa se linisteasca. Nu e de la dinti pentru ca si cu o doza de nurofen la fel face noaptea.
Si de cateva zile incepe sa arate "personalitate" (ca sa nu ii spun rasfat). Cand nu facem ce vrea ea tipa de se cutremura casa, asa ca in o sa trecem la dezvat ca nu imi place ca face asta.

Cam atat deocamdata, mai incolo mai pun si pozici noi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Frumoase discutii, frumosi copii. Il ultimele 2 nopti fetita mea s-a gandit sa fie buna cu mami si doarme biiiine, se trezeste odata sau de 2 ori max dar cu suzi back to sleep imediat. si nu mai fac ture intre camera ei si dormitorul nostru ca sa cedez sa o iau in pat.

Avem si noi 10 luni, si totusi, desi luata des in pat spre dimineata ca Adelise a Lunei, tot nu s-a obisnuit, adica doarme tare bine la ea in pat si nu cere la noi, daca e ok si nu are nici o suparare nici nu vrea la noi in pat. Adica s-a intamplat ca ea suparata fiind si plangand dimineata, eu am incercat sa o linistesc la noi in pat si nu si nu pana nu am dus-o la ea, unde s-a intors pe partea cealalta si a adormit instantaneu. Acum ca mi-a dormit de la 10 la 8 cu lapticul pe la 7 sunt fresh.

Oricum, ea se trezeste dimineata pe la 8 si eu plec la 8 si un sfert, ma bucur ca o pup, e dulce si calduta, mamoasa si zambitoare. :-) Si imi fericeste ziua. Abia astept sa ma intorc la ea. Oricum cu vremea asta buna nici nu mai gatesc nici nu mai fac nimic pe acasa, vin la 5, papa fetita si fuga afara pana pe la 9 seara.

Luna tu scrii frumos si convingator. Mi-a placut cum ai povestit despre activitatile copiilor, asa este posibilitati si facilitati sunt mai multe. Aici e un pic mai greu sa le gasesti sau sa le utilizezi. Pe cele care exista, adica inot, sporturi diverse etc.

La Ikea e cum ai spus tu, cu pampers la dispozitie la case, cu incalzitor pt mancare, scaune inalte la discretie la restaurant (nu unul), camera de schimbat/alaptat/spalat etc. Si cam atat. Dar incepe incet incet, a inceput cu Ikea, acum ramane sa copieze modelul si companiile deja existente sau sa intre pe piata cele cu politica de asa natura.

La restaurante chiar am o mare placere sa merg cu Alessia. Mereu primeste cate ceva, restaurantele sunt pline cu bebelushi si mame tinere si frumoase, mai ales acum vara la restaurantele de pe soseaua Nordului (Herastrau) e f frumos. Si chelnerii chiar prietenosi sin intelegatori. Asta e nou pt noi.
Eu lucrez intr-o ambasada a unei tari de emigrare. Si stiu cum este sa pleci, stiu si deja de 9 ani am de-a face cu multi multi oameni care pleaca sau au plecat. Asa este, te bucuri de unele, te doare de altele, daca gasesti echilibrul pe care se pare ca Lunita l-a gasit e ok, daca nu, esti vesnic impartit si te doare sa fi frant in doua fara sa stii pana cand. In fine, nu vreau sa plec inca si nici nu ma gandesc. Nu pot sa spun niciodata dar probabil ca nu in urmatorii ani (multi multi)

In parc e plin intr-adevar si mamele socializeaza - mai ales acum e ok, cand e copilul mic si nu as duce-o la alte activitati, plus ca statul afara la aer curat se face si daca si mami se simte bine e si mai si.
Problema cu lasatul de hartii in parc e mare intr-adevar. Of, inca nu se gandesc oamenii astia la ziua de maine, cand parcul/padurea vor arata ingrozitor!

Problema cu caiulile multiple o am si eu. Sunt la cateva blocuri de mine 3 mamici cu 3 bebelusi, toate tinere si vecine. De cate ori ma intalnesc cu ele, imi spun: ah, fara caciula? ah fara dres? (ah asta e tras aer in piept de consternare ) si Alessia mea e cuminte vesela, zambeste si are manutele calde, afara sunt 25 grade, ce sa ii fac? am iesit cu ea cu o fusta gogosar grosuta, dresuri, adidasi, bluzita si un hanorac. E super ok pentru temperatura asta.
Si ele se mira ca nu a racit niciodata la urechi - fara caciula adica - si eu am vrut sa fiu rea sa le spun ca nu a racit pt ca are par, ai lor nu au

Hai ca m-am lungit, scriu rar dar si cand ma apuca!
O zi buna tuturor, vine weekendul cu 28 grade!

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

A, am pus si poze noi aici: http://home-and-garden.webshots.com/album/563418774EhMNYq

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan al meu era innebunit dupa banana, ar fi mancat chiar si cu carnita amestecata. Dar cu branza era chiar preferata lui si nu se constipa. Mai nou insa, dupa ce si-a revenit dupa rosu in gat, parca nu ii mai place banana si acum mananca branza cu mar ras si cateva lingurite de suc de portocala. Si la supe stramba din nas, dar daca ii servim borsulet, papa tot. Cred ca si-a dezvoltat o preferinta pentru acru, ca taica-sau.

Voi dati fier puilor? Medicul de familie mi-a prescris ferrum H.... si calciu Vi-Sol, dar nu prea stiu daca sa i le dau sau nu.

Pentru ca nu aveam pielea foarte elastica pe abdomen (eu fiind mai mult decat rotunjoara chiar si inainte de sarcina) am facut niste vergeturi imense pe aproape toata burta. Niste dungi mari rosii, care am tot sperat sa se faca macar albe, daca nu sa dispara. Acum, dupa 9 luni jumatate de la nastere, dungile nu mai sunt asa rosii, dar totusi sunt foarte vizibile. Vreau sa merg la mare de pe 7 iunie si cred ca o sa imi cumpar costum de baie cu boxeri.
Mai are cineva vergeturi sau doar eu sunt purtatoare de asa minunatii?

http://community.webshots.com/album/563399852yMIlTW?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna ziua!

imi cer scuze ca nu mai apar dar efectiv nu mai am timp nici cum.casa e intoarsa,suntem in pline renovari,drepr urmare pe data de 26,peste o saptamana si un pic plec cu eli la mine la tara la valcea(comuna stroiesti,parca mai eram mamici cu "radacini" comune cu mine) pt o saptamana pana se termina haosul cel mare cu spartul si demolatul peretilor.
v-am mai citit ,am vazut o groaza de poze,copii care mai de care mai frumosi.
eu stau mult cu eli afara numai la somn si papa in casa in rest pe malul muresului ori cu mihnea al milenei ori cu prietena mea si micutul ei david.noi am iesit deja la rochite si fustite,bermude si bady-uri cu maneca scurta,palariute si sepci,cu toata crema mea de protectie(klorane fct 50 pt copii,e tot gama de la avene,apartin aceluias grup)eli e tigancusa.nu sta frate deloc, e cu capul in soare asa ii place ei.tot incerc sa stau cu ea pe la umbra.
de mancat a inceput sa manance bine si va spun ce am schimbat(in ultimele 2 luni a pierdut 200 g,dar are ea rezerve).ii pun in mancare usturoi!puiul meu de oltean papa de rupe mai trebuie sa incerc prazu'!ii fac la cuptor de ex dovlecei cu cartof dulce si piept de pui,pun putin smantana deasupra si un cub de unt si printre 2 bucati de usturoi taiate feli.mancam amandoua,adica eu ii pisez si mananca de la mine din mana bucati pe care le mesteca ea,asa ii place asa ii dau.intre timp ea e cu mana in farfurie si faramiteaza si ea papa.fac portii mai mari si mananc si eu asa ca ma puteti trece pe lista cu 66 kg(ajunsesem la aproape 68 spre rusinea mea).mananca o felie de paine neagra(miez) cu smantana sau unt in curand vreau sa-i pun si sunca de curcan sa pape sodatei.eu care eram disperata ca nu mesteca copilu',mesteca acum de numa-numa.in concluzie o pregatesc de concediu
apropos de concediu asta fac de cateva zile caut hotelul cel mai convenabil pt noi in croatia,am gasit unul sper, sa aiba locuri(gasisem unul super fain dar baietelul nasilor de 6 ani trebuia sa plateasca 50% pt el si ei ieseau f scump asa).azi ma duc la agentie si daca e totul ok maine dam avansul si gata,pe 23 iulie suntem in novigrad!
si gata ca m-am intins cat o zi de post!
va pup cu drag pe toate si abia astept sa termin cu amenajarile si sa stau linistita in noul meu living la taclale cu voi cu eli la ea in camera.....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Clau, ti-am admirat-o pe Alessia. E superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

M-ati lovit si taaare cu subiectul zilei. Nu ma bag la comentat ca nu ma mai opresc....

Lavi ai obeservat (ia Iasi cel putin) ca majoritatea parcurilor de cartier sunt langa tomberoanele de gunoi ale cartierului???? Ma dispera treaba asta!

De supra-imbracat copiii si de comentarii de la binevoitori nu mai zic nimic, decat ca am fost inclusiv "scuipata" pe strada ( la genul "ptiuuuu uite-o si pe asta cum il tine fara caciula"). Deja nu le mai bag in seama, ma seaca inca familia ca in 9 luni jumate nu s-a obisnuit cu stilul meu spartan de a tine copilul in frigul asta de 20 si de grade mai dezbracatel

In alta ordine de idei, l-am tunsulica pe Matei ca-i venea pleata in ochi..hehehe...si arata mai "mare" acum...Imi place mai mult de el cu parul mai lungut, dar era necesar sa fie tuns si cu foarfeca nu m-am riscat, asa ca l-am tuns cu masina cu cel mai mare numar. Si chiar a stat cumintel, spre marea mea surpriza.

Plus are vreo cateva nopti de cand se trezeste o singura data...si nu pot sa cred cat de odihnita ma trezesc

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput