Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
honey79 spune:
Salut.
N-am citit nimic din urma.
Mi-a murit monitorul.Plecam in 15 minute la Biserica, sa-l bage pe Andrew in Altar si sa-l imbisericeasca (caci le-a sarit la Botez).
Revenim, pe dupa-masa (noapte la voi).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
hello hello
iaca am ajuns si noi acasa de vreo juma de ora .. obositi, cu nervii intinsi dar bine dispusi!! ce sa va spun .. totul a fost super, de mult nu am mai vazut o nunta asa frumoasa si ma bucur ca le-am fost nasi. rochita mea a iesit bine dupa "scamatoria" de la curatatorie si am fost nasha frumoasa .. zic io. astept pozele de la fini.
ne-am distrat super bine, am dansat de ma dor toate oasele .. va dati seama nunta la olteni .. fratee nu puteai sa stai o clipa jos.
sambata bitzi a fost de groazaaaa, a bocit toata ziua .. seara s-a culcat la 10 si s-a trezit la 6 dimineata .. ne-a lasat sa dantuim. si am apucat si sa dormim caci a papat si s-a mi sculat la 12 .. azi a fost cuminte foc, a dormit si a ras .. am avut noroc ca a dormit de la scornicesti si toata autostrada .. s-a trezit aproape de casa ..
sambata cand am plecat sa gatim mireasa ploua cu galeata, in rafale si drept urmatre m-am imbrcata la costum .. pe eva am lasat-o la hotel .. apoi a stat ploaia si m-am imbracat in rochita ..
n-am citit din urma, poate maine ca trebuie sa despachetez si sa fac baita lui bitzi.
va pupacesc
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
virgo spune:
Raportez balosheala la greu , mancat de hainutse , jucarii , degetele noastre , tot ce prinde !
Din fericire ne-a palit si pe noi caldura , dar am o solutie ideala pentru somnul lui Caz : la noi in dormitor sunt constant 22 de grade , si ziua , si noaptea . Asa ca sforaie cupilu' fara grija .
Inca nu l-am bagat la apa , a fost tare aglomerat la piscina . Saptamana asta , sa vedem . Sa se mai roiasca hollandejii pe la casele lor !
cynthia_ spune:
Nici al meu copil nu accepta nici un fel de lapte praf si nu e vorba de tetina ca am pus lapte de al meu si la papat. Eu sunt de parere ca diversificarea o incepe fiecare cand simte( bine inre 4 si 6 luni) pentru orice varsta exista avantaje si dezavantaje,eu am inceput la 4 luni cu suculete si supica strecurata si i-am dat de 2 ori pireuas de fructe.[quote]Originally posted by alina023
Mai fetelor, am vazut ca unele dintre voi ati inceput diversificarea mai mult sau mai putin. Mai....noi ce facem frate, ca Ana mea nu vrea nimic altceva decat tzitzi?!?!????? Am incercat vreo 3 feluri de lapte praf, nu stiu cate feluri de tetine...nimic, frate!!!! Am zis ca o las cu tzitzi (desi ia f putin in greutate; cca 80-100g/saptamana ) si cand revenim din vacanta incep diversificarea ca vad ca nu am sanse sa ia supliment de lapte praf. Asta ar insemna sa incep divesificarea la fix 6 luni. Cred ca e ok, nu???
Va avertizez la modul cel mai serios ca daca nu-mi raspundeti si mie la intrebarea de mai sus, o sa consider ca sunt absolutamente invizibila si o sa ma supar rau de tot!!! Si o sa va mai scriu o data intrebarea!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
[/quote]
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
cynthia_ spune:
Ellenuta sa-ti traiasca finii. Ma bucur mult ca v-ati distrat si eu imi doresc o petrecere dintr-asta ca demult n-am mai dansat!
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Ellenuta spune:
alina eu ii mai dau lui bitzi suc de mar si morcov .. le haleste imediat .. nu stiu ce sa zic de lapte praf .. ai incercat topfer .. stiu ca si sara a lui gatta nu accepta lapte praf si pe asta l-a luat mai bine .. oricum, daca incepi sa-i dai lapte praf, poti sa incepi deja diversificarea, daca nu, si ii dai exclusiv tzitzi, mai astepti pana face anita fix 6 luni.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
hello...zuzici!!!
AM VAZUT si eu ceva poze cu clopotei...da cum Biencutza mea imi baraie cat e ziua de lunga...m-am zapacit nu mai stiu care cu care...da stiu ca sunt cei mai frumosi clopotei...
AVEM si noi un filmulet cu vocalize,da nu am reusit inca sa-l descarc...sper sa reusesc in noaptea asta...
Cyntia...biscuitii aia de care vb tu...arata ca piscoturile?daca da nu numai ca sunt cy gluten,contin si oua si zahar...ceva in genu piscoturilor...deci ue i-as da dupa un an...
Mitshule...cred ca tu inveti ca nu te vazui azi...
Gatta da un semn,sa stim sa sunte-ti bine!!!
SI acum s-o parasc pe fimea s-a trezit azi dimineata la 5...fug ii fac laptele...nu vrea...ii dau ceiut...nu vrea...ii dau suzeta...nu vrea...o pun la loc in patut si incepe sa-mi povesteasca...probabil imi povestea un vis care il avusese...si dupa o juma de ora de povestit a avormit...instant si s-a mai trezit la 8 pt papa...
A SI raportam 3 lingurite de cereala(milupa cu mar si morcov)foarte bine acceptate
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
irinouka spune:
alina, miri, ceska, va multumesc, dragelor!
am impresia ca, dupa ce l-am parat la voi, fiu-meu s-a mai linistit. :-))) sa vedem cum o sa i se-arate noaptea asta. cum ar fi sa dorm neintoarsa pana pe la 4-5? woooooooow!!!
ellenutz, sa-ti traiasca finii! inteleg ce zici cu nunta olteneasca, mama, ce le mai scapara calcaiele! ma bucur ca totul a iesit bine si cu ceremonia, si cu petrecerea, si cu bitzi, si cu rochia. felicitari!
virgo, sunt tare curioasa cum o sa-i placa lui caz experienta inotatoare!
lala, dany, felicitari pt progrese!
ceska, chiar am vizualizat imaginea cu tati si benji, fiecare rontaind ce-i venea la gura!
le urez si eu la multe lunite aniversatilor de azi!!!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
alina, parerea mea e s-o diversifici bine-mersi la 6 luni. unu' la mana, pt ca e in grafic. doi la mana, pt ca vacanta va fi mai comoda pt tine. :-) cel putin asta e parerea mea, ca e mai simplu sa pleci la drum/concediu cu un bebelus hranit natural decat cu un "diversificat".
doamne, cum trece timpul! cand vad discutiile despre supe, pireuri si sucuri parca nu imi vine sa cred. tot traiesc cu impresia ca mai e muuuult pana atunci. dar apar momente de genul asta cand ceea ce scrieti voi ma plesneste fix peste ochi. imi dau seama, atunci, ca piticii nostri sunt mari, ca nu s-au nascut acum cateva saptamani, cum tot cred eu, si ca timpul a zburat, ne-a luat pe sus, iar unele ca mine gasesc mai greu drumul inapoi, pe pamant. :-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ellenuta spune:
mitsule am calculat si eu greutatea ideala a lui bitzi dupa linkul trimis de tine .. vreo 7450 g .. ea are abia 7100 g .. aha si despre aparatul de gatit cu aburi .. am primit cadou de la fini unul de la brown cu 2 tavite, nu stiu exact ce model ca nu l-am desfacut .. mi l-a descris fina.
ancab felicitari pentru prima tarare cu coate a lui bebe!!!
miri fata motorizata!! iti multumesc ca te-ai gandit la mine!!! sa stii ca , chiar nu eram nervoasa la ora aceea, eram in drum catre parrty, am vazut poze cu ingerasii mici si scumpi. Doamne ce baieti frumosi ai!! sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa
lala off barbatii astia .. si al meu ma enerveaza rau rau .. la nunta parca nici nu avea copil dupa el .. eu eram in camera s-o calmez pe bitzi caci era bobosata de plans si el suna si ma intreba ce tot fac, de ce nu cobor odata .. vroiam sa-i spun ca nasha si-o trage cu unul dar era socrella pe langa mine ..
ramona am citit ce ai trimis pe mail cu divesificarea .. ma ia cu rau ... pai bitzi a mea are vreo 8 mese in 24 de ore si acolo scrie ca are trebui sa aiba vreo 5 .. poate nu e suficinet de hranitor laptele si d-aia papa asa mult?????
gugu eu trebuie sa ma laud .. de vreo 4 zile, bitzi doarme de la 21.30-22.00 pana la 5, 5.30 sau 6 dimineata .. o fericire!
alina o pupam pe daria cea frumusica!!! de ce nu ne mai zici despre voi???? eu am reusit sa indes caruciorul in lift .. acum pot cobora si singura dar nu ptr mult timp caci e greu .. bitzi 7kg si ceva, carutul inca vreo 10 ... uite asha
stancutza felicitari pentru cele 500 g. sa stii ca si bitzi a mea e minunata cand e cuminte .. ne jucam, rade, chiuie, apuca jucariile dar si cand urla .. iti vine sa fugi.
ereena si eu "am dat cu pietre" cand am vazut reclama cu andreea marin ... nu stiu daka a alaptat 2 luni si acum trambiteaza si face lobby ptr alaptat la san ..
cretulino de multe ori!!!
roxana eu stiam ca sucul de morcov nu "betoneaza" ci supa, zeama de morcov fiert!
irinuka sa stii ca si bitzi se freaca pe fata cu manutele cand urla ... si le trece prin par. cred ca multi bebei fac asa, stai linistita. cat despre treziri .. si eu am avut vreo saptaman dimn asta si imi venea sa ma duc la balamuc ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE