Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata...la pranz!
azi se sarbatoreste in tarile occidentale ZIUA MAMEI. Dar eu urez tuturor zuzelor LA MULTI ANI! de ziua mamelor!
Sotul i-a trimis prin fleurop flori soacrei mele, mie a uitat sa imi ia ieri, iar Baden Württemberg e singurul land german cred care nu a permis florariilor sa aiba deschis de ziua mamei! Ieri la gratare afara in livada glumea ca imi culege cu Benji flori de pe peluza.... sau fuge ca azi de dimineata la vreo benzinarie...s-a trezit la 10:30 si dupa ce mi-a urat! a zis:"cred ca mi-au luat-o inainte alti tatici/fii intarziat si nu mai gasesc nici la benzinarie flori asa ca..." am ramas fara! Dar mi-a instalat in sf camera web si a facut sa functioneze yahoo phone sa pot vb cu mama deseara si sa i-l arat pe Benji! Tot e ceva, nu?
Sincer o invidiez pe miki baby pt sotul model.... eu as fi vrut ca macar azi sa imi dea liber sotul dar cred ca azi mai abitir ca oricand tre sa excelez in meseria de mamica.... si nu imi da pace spaima sa nu ajung la anu cumva deja mamica la patrat!!!!ca anu trecut chiar cu o zi inainte de ziua mamei in mai aflam de Benji!!!!
Eu poate va par cam egoista ca vb numai despre noi, nu???? Am citit la zi (mai 3-4 pagini) dar imi crapa capul, copilu fu agitat rau a baut 25ml de ceai si toata portia de lapte sper sa doarma ceva....
Ven,
wow fructe???? Si ii plac! Ce usurare! Sper sa aveti succes si la legume....eu raman inca la 2cupe de cereale in portia de lapte de seara si abia la sf lunii incerc sucuri de mar si morcov....hope he likes it! Aha, deci de la mar si alte chestii poate avea aciditate? Cu stomacul lui Benji imi fac griji, eu ziceam ca la HIPP sunt idioti ca le combina fructele ca asa mascheaza gustul individual al fiecarui fruct! Dar uite ca banana e pe post de inhibitor de aciditate!
Mai vroiam sa zic ca am citit blogul Ereenei, frumos ca mai poti sa gasesti timp si pt blog si pt zuze! Si mai ales pt Matei!!!! care e un dodolot scump!
Si am mai vazut poze....multe..cu bebelusi superbi....ai zuzelor noastre.
Miri,
tot e bine ca ai curaj si te incumeti sa conduci singura. Sigur o sa ai nevoie de masina la jobul de la aeroport! Circulatia de aici e ordonata adica fiecare cu banda lui, e tot marcat dar prea multe masini.... pt mine. As avea nevoie de masinuta mea sa ma invart prin zona, sa ies cu Benji la plimbare in padure (la ora la care e el apt de plimbarea de dimineata pe la 11:00 e deja prea cald ), sa bag shopping (sau zgaiala) mai des.....sa merg cu el la piscina. Urasc coltul asta de lume, imi doresc sa fii locuit intr-un oras mare sa am mijloace publice de transport accesibile, desi nici asa nu mi-ar conveni sa ma inghesui cu toti nebuniila ore de varf. Ma doare capul....
De retinut: avem deja primul dintisor la clopotei si primul bebe diversificat cu fructe! Asta la numai 2,5 luni de odisee la clopotei....uimitor!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

LA MULTI ANI Maria de danybv, David de Anandrei, Mihnea de christina-m, Daria Maria de gabrittza, Eduard Cristian de inuta12, sa fiti sanatosi si norocosi ca frumosi oricum sunteti si va bucurati parintii.

Revin si eu dupa o perioada lunga in care nu am mai intrat pe DC , am mai citit pe sarite, dar nu am apucat sa mai scriu , acum vreau sa intru sa citesc din urma, dar mai intai sa va povestesc despre noi.

David care face si el 4 luni azi , nascut el mai mititel la 2230 g si 46 cm, acum are 6 kg si cam 60 de cm , maine vine dr la vaccin si vedem atunci exact , am recuperat foarte bine si suntem sanatosi si frumosi, avem si poze la semnatura cine vrea sa ne vada .

Acum fug la bb ca e cam marait azi.
Pupici la clopotei si la mamici.

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Ema multumim de urari , am vazut pozele cu bb milan , e un scump.

Am vazut cred aproape toate pozele cu clopoteii si toti sunt niste frumosi si niste scumpi.

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare!

am icnercat sa scriu mai devreme. citeam cu greu cate o pagina, din camera alaturata razbateau urlete de bebelus mancat si curat...si vroiam sa ma concentrez sa scriu ceva dar nu reuseam. pana la urma, m-am dus la el, plangea de-i sarea body-ul de pe el. i-am zis doua vorbe, aveam lacrimi in ochi de la oboseala si neputinta, iar el a inceput sa zambeasca si sa chitzaie. l-am lasat acum pe masa de infasat, cremuit si destul de binedispus. nu stiu ce sa mai inteleg.

de trei nopti, balamucul e total. nu se mai trezeste la 2:30, cum ma plangeam inainte, ci la 12:30-1! si din nou la 4 si din nou pe la 7. iar ziua plange mult. nu mai inteleg daca il doare ceva, daca da, atunci ce, sau daca doar se alinta si ma vrea mai mult langa el decat de obicei. in orice caz, totul s-a combinat misto de tot cu raceala mea care de la zi la alta e mai furmoasa, si cu raceala mamei mele - motiv pt care ea nu poate veni aici ca sa stea cu el iar eu sa dorm putin.

gata, m-am mai varsat, ma simt mai bine. iar a inceput sa se smiorcaie...frate, el nu facea asa inainte, de la ce l-a luat asa, de ceva timp?

a, inca ceva, poate s-a mai intalnit vreo zuza cu "fenomenul" asta. cand plange, isi da cu mainile peste fata, peste urechi...isi trage inclusiv zgarieturi. se freaca de zor ba pe la ochi, ba peste obraji, ba se trage de urechi. la urechi stiu exact ca nu are nimic. ma mai intreb daca il mananca pielea? il creia o pauzasc la greu toata ziua. si isi mai baga intens pumnii in gura, trage de ei, ii scuipa, tipa, ii baga la loc in gura...iar boticul ii e adesea plin de balutze, cu care, in momentele bune, se joaca facand balonase.

so, ce credeti? ai vostri isi pun mainile pe fata la suparare? oare ei stiu ce fac cu mainile in peiroada asta., indica ceva cu ele? sau ele sunt pur si simplu pe zonele alea pt ca altceva n-ar avea ce face cu ele?

sper ca are putina logica ce am scris. ma duc la el, scancelile au devenit urlete. nu stiu de unde s-o mai apuc. frate, parca e alt copil. :-) dar am mai vazut ca si alti clopotei au avut perioade mai aiurea, asa ca incerc s-o iau asa cum e si sa sper ca va trece repede.
va pupez!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Na ziua zuzici!!!

Raspund repede Irinukai si sper sa mai apuc sa mai scriu si altceva inainte de a se trezi gashca.

Asadar....Irinuk, este foarte posibil ca lui Palugel sa ii iasa dintisorii. Chiar daca probabil nu vor sparge curand gingia, pe el il dor. Si Ana se mai manifesa asa uneori frecandu-si fata, gurita, fiind foarte agitata si incercand din rasputeri sa frece ceva de gingii. Ia incearca tu sa ii tii o jucarica de-aia pt gingii in gurita si vezi daca o roade si daca il calmeaza. Daca da...e clar. Daca asta e, incearca cu Calgel. Desi nu il calmeaza decat pe moment, este totusi o solutie pentru nervii nostri obositi.
Pupici multi si plansete cat mai putine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Ce de clopotei aniversam azi!!!
La multi ani iubitii nostri Maria de Danybv, David de Carmen_e, David de Anandrei, Mihnea de Cristina_m, Daria de Gabritza, Eduard de Inutza!!!

Miri, La multi ani, sanatate, intelepciune si numai bine mamei tale!!! Sunt convinsa ca este o mama exceptionala din moment ce a crescut o femeie cum esti tu. Trebuie sa aiba si dumneaei ceva merite in rezultatul final cunoscut de noi ca Miri!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Mai fetelor, am vazut ca unele dintre voi ati inceput diversificarea mai mult sau mai putin. Mai....noi ce facem frate, ca Ana mea nu vrea nimic altceva decat tzitzi?!?!????? Am incercat vreo 3 feluri de lapte praf, nu stiu cate feluri de tetine...nimic, frate!!!! Am zis ca o las cu tzitzi (desi ia f putin in greutate; cca 80-100g/saptamana ) si cand revenim din vacanta incep diversificarea ca vad ca nu am sanse sa ia supliment de lapte praf. Asta ar insemna sa incep divesificarea la fix 6 luni. Cred ca e ok, nu???

Va avertizez la modul cel mai serios ca daca nu-mi raspundeti si mie la intrebarea de mai sus, o sa consider ca sunt absolutamente invizibila si o sa ma supar rau de tot!!! Si o sa va mai scriu o data intrebarea!

Glumesc, evident! Dar am vazut ca rand pe rand, multe zuze s-au plans de fenomenul acesta. Eu va spun ce se intampla la mine. Exista trei posibilitati:
1. Citesc mesajele voastre dar nu reusesc sa si raspund;
2. Citesc mesajele, am timp sa raspund dar nu stiu raspunsul;
3. Citesc mesajele, nu am timp sa raspund dar este vreo chestie urgenta sau f suparatoare si atunci dau raspuns punctual doar acelei zuze.

Asa ca...nu mai fiti zuze si nu va mai considerati invizibile. Sunt absolut convinsa ca nimeni nu ignora pe nimeni la noi in grup! Si cred ca ar trebui sa fiti si voi convinse de asta. Si daca nu primiti raspuns....mai scrieti fetelor intrebarea o data si inca o data, mai bagati si niste strigate de ajutor...si sigur se rezolva!!! Nu va mai simtiti lezate pentru ca nu aveti de ce!

Va pupacesc cu mult drag!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!
bbq in toi in ograda noastra!

irinouk, sa stii ca fazele astea le are si sacha. e mai maraila - prima cauza caldura, suge mai des noaptea - cauza, iar, caldura - nu mai are rabdari d enici un fel, zgarie obrajori, roade pumni, isi rupe urechile. deci cam aceleasi simptome ca Palugelu', da' io stiu ca e mai mare sis e manifesta ca atare. si caldura de brux (30 de grade, record pt europa) nu-l incanta. doarme iepureshte si ziua si noaptea. nu vrea sa suga mult;dar sa fie des. deci, eu as spune ca Palugelu' e ok!

alina, nu te icnor (m-am roshit la ce frumos ai spus ca mama mea e grozava), si-ti spun ca diveriificarea la tine se face mai greu:))) adica trebe insistat pe langa anita. o sa-i placa si altceva, sunt convinsa!!! pup anita mofturica:)

shose, muuuuuuuuuuuuuah!

mi-e cald, asteptam un bebe terminator in vizita. aaaaaaaaa, bruno facut pishu in chilotsi de doo ori. progresam:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTE LUNITE !!!!BEBELUSILOR :DAVID-ALEXANDRU , MIHNEA , DAVID
MULTUMESC FETELOR CARE NE-AU FELICITAT

Despre ce noi ce va putem spune ca inca nu am inceput diversificarea tot pe lapte praf suntem ii merge destul de bine are deja 8 kg la 4 luni , i-am pus si eu cercei Mariei, mananca bine , doarme la fel de bine , toate se desfasoara bine de asta nu prea am ce sa va scriu , am mai pus poze cu Maria poze
- va doresc o duminica placuta in continuare

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Vreti sa stiti cum arata duminica noastra????
E cald afara, nu ca la Bruxel da cald! Asa ca azi nu am iesit inca astept ora 17:00-18:00. Tati a avut ora de gimnastica cu fiul dupa somnicul de la pranz apoi a bagat jocuri, mami treaba prin casa, Benji a mai dormit 1h! de la 14:30-15:30 in patut si eu vis-a-vis la noi in pat. Acuma tati se uita la un film, cu Benji in brate si roade in paralel seminte de dovleac!!!!! mami citeste unica pagina umpluta in dupa masa asta pe DC si roade si ea seminte de floare dungate!!!!! Benji roade suzeta si cand o scapa printre degete isi roade degetele!!!! In bucatarie se fierb niste cartofi pt boeuf si am tocat restul de legume marunt! Benji mi-a tocat putin nervii azi fiind si el f marait. Zabaleste din plin cu degete in gura si maraie: igigigig!
Irinouka,
nu stiu ce sa zic de Palugel ca si Benji are o faza mai nelinistita azi, nimic nu il multumeste...ma asteptam ca scaunelul luat sa ii satisfaca dorinta de a sta mai vertical nu chiar in fund ca am lasat pe spate spatarul, se screme tot timpul dar kk e spumos sper sa nu facem iar minunea de entorocolita inca nu e verde!!!!
Baietii mei stau unu langa altu acu, fiecare vara ceva in gura: tati seminte, puiu cate degete poate!
Alina023,
ti-a zis miki despre diversificare.....eu chiar nu stiu nici noi cum om face pana la urma... la scremetele de azi imi venea sa ii dau ceva pireu de pere doar doar o face kk-il credeam constipat!!!!
O fi avand dureri de dinti si el? E nasoala faza cand inca dintii nu au strapuns gingia da pe ei ii supara rau de tot!!!!
Danybv,
Maria e un zambarici rar poze unde nu rade cu toata fata, si seamana cu tati!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput