Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici, abia astept pozele sa vi le arat si voua. totul a fost super - in afara de bocetele lui bitzi ..

hotelul si restaurantul super, sala aranjata cu mov , tavanul se tragea si vedeai de pe ringul de dans cerul .. orchestra super .. mancarea idem .. camerele de 4 stele .. iar apartametnul mirilor .. o feerie .. pe doua etaje .. la primul living mare cu semineu si canapele piele, birou ... la etaj dormitor imens cu pat imens , intr-o camera de vreo 25 mp .. jacuzzi , plasma etc .. si au aranjat ff frumos cu petale de trandafiri si lumanari pe scari, sampanie ... e filmat pe caseta, poate va arat si voua ..

ma bag la nani acum caci sunt obosita tare .. sotu ma striga mai devreme dar eu am bantuit pe aici sa recuperez ..

va pupacesc!!!! noapte bunaa

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellenutzule ma bucur ca v'ati simtit bine si ati savurat momentul. Mai putin maraielile lu' Bitzi. Eh...se face ea mae si o sa e petreaca si ea.

fetele

Am pus 3 poze noi...insfarsit am reusit si io sa ma pozez cu bblusa. Adica a avut cine sa ne faca poze.
Sa ne vedetzi cand avetzi timp.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ellenuta felicitari pt fini...ma bucur ca v-ati distrat...un pt bitzi plangacioasa,lasa ca se face ea fata mare

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Shose doua fete frumoase...are pipe cu cine sa concureze...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

LalaShose si Pipe pupa fetele!
Felicitari pt Biancutza mancacioasa.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Heya! Cica am intrat pe net sa "invat", dar tot aici trag cu ochiul... Si nu ma pot abtine:

LaLa, nu invat, toata ziua am fost pe drumuri, am fost prin Crangasi la Anandrei, ne-am plimbat, am vizitat-o si acasa si am imprumutat niste hainute de la David, ca ne-am murdarit de kk pana la ceafa...

Ellenuta, dupa ce am postat linkul mi s-a parut si mie mai dubios ca nu varia greutatea cu sexul, dar... Too late...

Shose, vai, cat esti de fericita!!! Ca ii poti alege tu hainutele lui Pipe'! Nu ca nu imi place la nebunie costumul de explorator pe care i l-au luat nasii lui Conrad, dar eu voiam sa il fac "mariner" la botez... Daca vrei haine cu adevarat de ceremonie, try Angel's Day, au si site, google search it ca cica e reclama daca zic eu, fas! In fine, acolo au niste hainute, pantofiori, lumanari, marturii, tot ce vrei, o nebunie! Dar pregateste-te sufleteste sa spargi cateva sute de lei noi... Costumasul care imi placea era o salopetica banala cu o funda la gat si era in jur de 330 lei

Irinoukaaaa, colega mea de suferinta! Of, Conrad face asa toata ziulica, nu vrea decat cu mine/ la mine/ pe mine... Cum ies din camera, sa te tii bocete si invective bebelusesti la adresa mea! Dar la el este absent elementul "zgariatul pe ochi", insa cunosc o fetita care isi tragea cu mainile peste urechi... Nu cred ca il mananca neaparat, ca i-ar fi iesit ceva, se inrosea, iti dadeai tu seama, cred ca de nervi, asa cum C. ridica mainile la nivelul capului si rasfira degetele... Asa zic eu...

Tocmai voiam sa deschid subiectul asta: ce e de facut cand bebe nu mai sta singur ziua sub nicio forma? Are momente in care urla oricum, si la mine in brate, leganat, cantat, schimbat, tot tacamul, dar sa zicem ca ar fi colici, hai... Dar in rest?! Toata ziua colici? Care trec instantaneu la mine in brate? Bonei i-am spus mai demult sa nu il mai tina in brate si cu ea acuma sta nu zice nimic, m-am crucit! Adica ea l-a dresat dar eu... am fost... lupul moralist... Ii spuneam ei sa nu mi-l rasfete si numai bine ca la mine nu sta cuminte decat in brate sau cel putin cu prezenta mea la capatai... Ufa!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Mitsule Saru'mana de pont. Io nu aveam idee pe unde sa caut lucrusoare de botez. Caut acum pe net si neaparat tre' sa ajung la fatza locului. Cat despre pretz....tre' sa simta tati ca are fata...nu?? Zi tu daca gresesc.
pe bb C si te anuntz imediat ce ma hotarasc la ceva frumu' pt Pipe.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose, vezi ca s-ar putea sa nu gasesti hainutele pe site... Eu le-am vazut la Baby Expo... Si au la sediu, probabil. Adica sigur, na...

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Dammit... Maine la 12:00 am lucrare la Java... Si inca nu m-am apucat de invatat Pur si simplu nu am chef, si nici neuroni dispusi sa se concentreze... Fir-ar ei de socketzi si de servlete!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsule succes maine la lucrare! Ca tot scriu catre matale...pozele de la botez sunt superbe iar cele din studio DIVINE! Bebe C. este frumusel tare si mai ales este extrem de expresiv. Mi=a placut tortul de la botez. Sa-ti traiasca micutul cercetash!

Elenutza sa-ti traiasca finii si sa fiti fericiti multi multi ani!

La multe lunite fericite bebelushilor care au facut luna zilele acestea!
Fug acum ca s-a trezit Tudor...povestesc maine despre botez...pupici!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput