Litoralul romanesc, locatii de cazare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by witeflower

As intreba si eu de un hotel/ vila/ pensiune pe la care ati stat si v-ati simtit bine (de preferinta la Saturn), 2-3 *
Ma intereseaza si mancare/servirea, fiindca as vrea cu pensiune copleta/demipensiune.
Multumesc.

"Oamenii mari nu pricep niciodata singuri nimic. Si e obositor pentru copii sa le dea mereu lamuriri si explicatii"
(A. Saint-Exupery, "Micul print")

Buna!

Noi am stat in Saturn acum 2 ani la hotel Sirena. Am fost foarte multumimti; hotelul e direct pe plaja, plaja foarte lata si curata, intrarea in apa fff lina si pana departe e apa mica. Un dezavantaj ar fi lipsa locului de joaca pentru copil (noi nu l-am simtit pen'ca fiica-mea avea 7 luni). O sa incerc sa gasesc ceva poze ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

E un AQUA PARK acum in Saturn chiar acolo intre hotelurile SIRENA, BALADA si HORA , cu plata,evident. Dar Saturnul e mare,trebuie sa mai fie locuri de joaca prin zona,are si parc de distractii si e mult mai ieftin in general decat Mamaia.Noi am fost de mai multe ori in Saturn,dar n-aveam inca copii ,deci nu eram direct interesata .Anul trecut am cautat pe net si am gasit mai multe pensiuni interesante,chiar cu loc de joaca in curte,nu mai stiu cum se numeau ... dar cine cauta gaseste La mancare nu cred ca merge cu recomandarea de pe un an pe altul,ca se cam schimba personalul si cine stie ce bucatar e anul urmator ... Noi preferam sa mergem la "impinge tava" ca ai de unde alege din plin, nu depinzi de ora ,iar daca nu iti place,a doua oara nu mai calci acolo ,incerci in alta parte. In plus dupa primele 3-4 zile de stationat loco la prins un pic de culoare,mergem zilnic prin alta statiune,de obicei stam cel putin 10 nopti la mare,ca drumul e luung si nu merita sa ne deplasam pentru 5 zile ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Noi am fost la Hotel Modern din Mamaia, anul trecut.
Din pacate, a fost hotarator pt a nu mai merge niciodata pe litorralul romanesc in sistem AI.

Plusuri: cazarea foarte buna, camere mari, foarte curate (veneau zilnic). Zona linistita, fara zgomot, proximitatea de plaja. Plaja nu foarte aglomerata (multi turisit preferau sa stea la piscina), nisipul foarte buna, marea super (ca de altfel in toata statiunea).

Minusuri: MANCAREA! Noi nu am putut sa ii dam nimic lui Dudu din mancarea lor, pentru ca absolut toate felurile erau gatite cu foarte mult ulei (inclusiv mamaliga). In general la sistemul AI se mai face rabat de la calitate, dar in meniul lor nu puteai gasi absolut nimic cu care sa poti hrani un copil de 1-2 ani (mai putin cascavalul de la micul dejun; si eventual inghetata, prajituri - de cofetarie si fructe). Personalul nu era intotdeauna amabil (niste "pusti" pe care orice ii intrebai, dadeau din umeri), trebuia sa ajungi foarte devreme la masa pt a gasi scaun pt bebe.

Cat priveste locurile de "distractie" pt copii, acestea erau aproape inexistente. La Modern, exista o "piscinuta" pt copii si atat. la Majestic, locul de joaca consta in cateva leagane de plastic, care deja nu mai sunt toate intr-o stare prea buna, si cateva animale chinuite (oi, capre) in ceea ce numesc ei "gradina zoologica". Am inteles in schimb ca mancarea este foarte buna aici.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lum0880 spune:

Am primi tariful petru Majestic. Nu stiu daca am voie sa-l scriu aici, dar mi s-a parut enorm pentru un hotel de 3 stele. Mi-am pierdut 2 zile tot cautand informatii despre conditiile de cazare si distractie pe litoralul romanesc. Chiar nu pot sa-mi bat joc de banii mei si mai ales de timpul nostru.
Nu-mi iese din cap o fraza citita pe un site de cazare "pe litoralul romanesc check in-ul se face la ora 18". In concluzie, cred ca tot litoralul romanesc a ajuns de rasul rasului.

Am vrut musai anul asta sa ne facem concediul acasa, sa nu mai chinuim copilul, dar nu se poate, am cautat tot felul de variante si alternative, n-am gasit solutia.
Fraze de genul "daca le dai ceva la cameriste iti fac curat zilnic", daca ai noroc poti nimeri bine", pe 150-200 usd/noapte????.

Nu mai vorbesc ca sunt hoteluri care percep 50% pentru micul dejun daca copilul a depasit varsta de 2 ani. Asta mi se pare o mare hotie.

Solutia, un concediu in alta tara chiar daca nu-mi doresc asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Noi al Saturn am mai fost, dar am stat in gazda (fie la saturn, fie la Mangalia). Nu ne facem probleme cu locul de joaca - sunt o multime de locuri de joaca si distractii pt copii pe-acolo.
Doar ca anul acesta am vrea sa ne cazam la un hotel/vila, nu mai vrem in gazda. Multumesc pentru sugestii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumesc adriana. am mai citit mesajul tau si la alt topic. mancarea....da, la un copil mic gasesti cu greu mancare sanatoasa. ai mei vor avea 3 ani si 9 luni in august si nu se mai pune problema mancarii. asta nu inseamna ca mananca orice, dar oricum mananca altfel de mancare decat un copil de 1 an. asta cu mancarea e f.relativa pt. ca se schimba bucatarii in fiecare an, anul asta poate fi mai proasta mancarea...sau mai buna...si depinde si de gusturi. chelnerii la fel. nu vom putea curand sa ne comparam cu AI din turcia de exemplu dar pe mine ma interesa daca "functioneaza" sistemul sau iti "contorizeaza" ce mananci, ce bei, inghetata, prajiturile...nici nu ma astept sa fie piscina super sau locurile de joaca ...nu mai stiu cum...nu avem cum pt. ca hai sa fim seriosi, nici nu le pastram.

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

quote:
Originally posted by witeflower

As intreba si eu de un hotel/ vila/ pensiune pe la care ati stat si v-ati simtit bine (de preferinta la Saturn), 2-3 *
Ma intereseaza si mancare/servirea, fiindca as vrea cu pensiune copleta/demipensiune.
Multumesc.

"Oamenii mari nu pricep niciodata singuri nimic. Si e obositor pentru copii sa le dea mereu lamuriri si explicatii"
(A. Saint-Exupery, "Micul print")

Noi am fost anul trecut la Saturn-hotel Cupidon, a fost mai mult decat superb! Si anul acesta tot acolo mergem! Ne-a placut absolut totul! Am avut vedere spre mare, iar gradina de vara este absolut minunata! Am avut o super priveliste-logic! Muzica superba si live o auzeam din camera, spectacolul il vedeam de pe balcon...a fost minunat! Aproape de plaja (pe plaja e situat)! Mancarea multa si buna! Ce sa mai spun? Din moment ce mergem si anul acesta iti dai seama ca am fost f multumita! PLUS faleza:Saturn-Mangalia! sa mergi pe marginea marii dintr-o statiune in alta este absolut sanatate curata!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Hai sa va spun si experientele mele cu litoralul romanesc.

In 2004 am fost la H. Tismana din Jupiter, regim all inclusive si am fost multumita de cazare, curatenie, conditii generale, mancare. Singurul minus a fost pretul - cam piparat- si de atitudinea celor de la receptie, care s-au cam strambat ca am cerut camera cu balcon (pe care l-am platit suplimentar) si loc de parcare. In rest, totul OK, plaja in Jupiter e OK, poti sa ajungi pe plaja la Neptun, preturile in statiune mai convenabile decat in Neptun si este si mult mai liniste.

Pentru ca ne-a placut la Jupiter, in 2006 am mers la H. Majestic din Jupiter pe care nu vi-l recomand pentru ca:
- curatenia lasa de dorit, nu intrau decat in baie
- tantari la greu
- cand ieseam din camera se taia curentul si la frigider
- micul dejun - nu prea aveai ce sa alegi pentru copii
- pranzl - acceptabil
- seara OK ca mancare, daca te tineau nervii sa astepti mancarea a la carte cate 2 ore
- apa din piscina se schimba la cateva zile o data, nu am riscat sa bag copilul acolo.

Deci eu nu mai calc la Majestic. Cred ca incerc din nou Tismana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

buna,
pentru eforie nord va pot da detalii despre cazare la vila meridian , pe PM sau email

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

ninocikap -11-18.07, voi?

astazi am platit si noi biletele, tot 11-18.07

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput