Litoralul romanesc, locatii de cazare
Buna!
As vrea si eu sa stiu niste locatii de cazare de pe litoralul romanesc care sa aibe in curtea interioara si loc de joaca amenajat special pentru copii. Orice informatie imi este de folos.
Va multumesc.
Raspunsuri
anya spune:
Hotelurile Majestic au loc de joaca. Am fost acum 3 ani si aveau, dar in rest...servicii de Romania. Ca atare n-am mai calcat pe litoralul nostru. Am preferat Turcia si anul asta incercam Grecia.
ad_rianna spune:
noi am luat anul asta bilete la hotelul modern in mamaia. are piscine, loc de joaca pt.copii si sistem all inclusive. este prima oara cand mergem aici si...sper sa fie ok, mai ales ca au si camerele duble extinse cu o canapea extensibila si in care intra usor si un pat suplimentar
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Mercedes spune:
Despre Hotelul Caraiman tot din Mamaia stiti cum e? vrem sa mergem in luna iulie cu copiii si nu vrem sa fie un concediu nereusit.
Dory232002 spune:
Eu una nu stiu sa-ti spun dar poate fetele care intra la subiectul asta si au fost anii trecuti ne ajuta cu vreo informatie desi vad ca nu prea am primit multe raspunsuri, oare majoritatea prefera sa mearga in strainatate?
monica70 spune:
Noi am fost anul trecut la hotelul Caraiman (la cel de 3 stele ) din Mamaia si am fost foarte multumiti . In spatele hotelului,e o curte interioara marginita de lac,unde e un parc mare cu iarba deasa,cu doua leagane si un tobogan.Tot acolo e si o piscina micutza,cu chez longuri, super dragutza.Plaja e la 5 minute de mers pe jos,doar treci soseaua.E ultimul hotel din nordul Mamaiei,deci e departe de harmalaie,e liniste.Cand voiam sa mergem la aglomeratie spre sud,ne suiam in autobuse sau mini-care,statia e chiar langa hotel.Am luat bilete doar cu micul dejun "bufet suedez" ,si de asta am fost multumita,mai ales e super ca au si terasa cu vedere spre lac.Au si doua PC cu internet,asa ca la ora de somn a fetitei,daca nu dormeam si eu, "parcam" sau la piscina,sau la internet
Aici am si ceva poze:
-locul de joaca din parc :http://www.dropshots.com/jerpelm#date/2007-08-14/16:08:35
- camera de hotel ,noi am avut camera la parter,cu fatza chiar spre parc.http://www.dropshots.com/jerpelm#date/2007-08-17/13:46:46
- piscina http://www.dropshots.com/jerpelm#date/2007-08-18/12:20:29
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
GabrielaG spune:
Despre statiunea Jupiter stie cineva, ceva?
Cum e plaja, cum e intrarea in mare...e ok pt copii?
Vrem sa mergem la Hotelul Iris Nalba. Cum e hotelul, conditiile, etc?
Va multumesc anticipat,
Gabriela si baietii
Mercedes spune:
monica70- multumesc f. mult pentru detalii si mai ales pentru poze. Piscina este adanca?
Am rezervat deja tot la partea cu trei stele in luna iulie mic dejun + pranz, sper sa fie ok.
monica70 spune:
Piscina intr-o parte e mica pana la brau parca,iar in celalalt capat e de vreo 2 m cred,eu nu ajungeam cu picioarele si am 1,70 .
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ninocikap spune:
Monica 70, am si eu cateva intrebari ca si eu ochisem hotelul, am vrea sa mergem prin iulie cu baiatul, 3 ani jumate.
am gasit pe un alt site o parere nu buna despre hotel...si am zis sa intreb si la tine... cum ca nu ar avea camerele balcon, desi spun ca au, la cel de 3 stele ma refer, ca stiu ca e si unu de 2 stele, cum ca lenjeria nu a fost schimbata deloc in 6 zile.., fetele de masa tot timpul murdare...
mai pe larg..aici am gasit ... http://www.roturism.com/cazare/hotel-caraiman-mamaia-853.html
asa ca ..daca ai timp..te asteptam si cu alte detalii despre hotel.
Mercedes in ce perioada in iulie ati rezervat?
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze