Litoralul romanesc, locatii de cazare
Raspunsuri - Pagina 2
monica70 spune:
Si eu am tot citit pareri pe net despre el,mai ales pe hoinari.ro erau si pro si contra.In primul rand in mod sigur au camerele balcon,daca si noi la parter am avut ... poti vedea si in fotografii (http://www.dropshots.com/jerpelm#date/2007-08-14/16:06:14 aici se vad in fundal).Noi am stat 10 nopti si prosoapele au fost schimbate zilnic,iar lenjeria de pat de 3 ori parca.In fiecare zi aduceau hartie igienica si ridicau gunoiul,mai putin duminica.La masa mai erau si fete de masa murdare uneori,dar e de inteles pentru ca erau multi copii mici si fiind bufet suedez,unul venea ,alltul pleca ,nu apucau sa le schimbe la timp,in plus erau niste baieti tineri ce serveau,cam habarnisti ei,dar draguti si amabili.La fel erau cameristele si receptionera,dar le-am dat la sosire parca 15-20 de lei unei cameriste si receptionerei ca sa ne cazeze inainte de ora standard 14 ,deci pe la 11 aveam camera proaspat curatzata si cu vedere spre lac cum doream.Era si aer conditionat dar nu l-am folosit deloc pentru ca era placut,desi afara erau tot 30 de grade,noi am fost in august.Singurul minus a fost intr-o sambata seara cand au urlat manelele pana la ora 23 ,ca cica era chef ,era ziua patronului si alea de la receptie au zis ca nu pot sa ii spuna sa dea mai incet ... In rest, a fost super liniste.In general nu era lux nici in hotel,nici in restaurant,dar era curat si mancarea ne-a placut.Acum depinde ce cameriste prinzi pe tura,dar cred ca daca le dai ceva acolo,umbla ca pe sarma dupa aia La fel depinde de personalul sezonier din anul respectiv cred,ca astia nu-s prea stabili pe litoralul nostru ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ad_rianna spune:
dar de hotelul modern din mamaia nu stie nimeni nimic? noi am luat bilete acolo la inceputul lui august
multumesc
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
hanna10 spune:
Fetelor, imi spuneti si mie daca aveti ceva experienta de stat la hotel Metropol in Mamaia? Parintii mei au gasit o oferta buna la pret pentru 6 zile dar am gasit niste poze ne net care sunt cam dubioase .
Cica au camere modernizate cu aer conditionat, mobila noua, etc. Suna ok dar daca ati stat acolo, spuneti-mi niste pareri.
Multumesc mult
witeflower spune:
As intreba si eu de un hotel/ vila/ pensiune pe la care ati stat si v-ati simtit bine (de preferinta la Saturn), 2-3 *
Ma intereseaza si mancare/servirea, fiindca as vrea cu pensiune copleta/demipensiune.
Multumesc.
bb_yasmi spune:
pe mine ma intereseaza neptun!! imi puteti recomanda vreo gazda/pensiune/hotel ???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
lum0880 spune:
Monica - mi-a placut tot ce-ai scris despre Caraiman, mi-au placut si pozele. O a incerc sa rezerv si eu la ei cateva nopti.
Intrebarea mea: erau multi copii cand ati fost voi? Eu imi doresc un loc unde sa intalnesca fiica-mea si alti copii de (2-3 ani).
Poate reusim sa organizam aici o lista cu doritori pentru iulie si in functie de asta sa-mi aleg perioada.
monica70 spune:
Erau destui cu copii inclusiv intre 1 si 5 ani,mai mult in sala de mese dimineata i-am vazut (am luat bilet doar cu micul dejun inclus,in rest mancam pe unde apucam,ca noi cam umblam teleleu inclusiv prin alte statiuni ).Fiica-mea avea un an si 7 luni cand am fost anul trecut.Eu doar in august am concediu in fiecare an si daca nu gasesc ceva mai convenabil,tot acolo mergem.Dar cel putin in Mamaia, e cel mai ieftin hotel de 3 stele care are si piscina si parc cu loc de joaca si multa verdeata si umbra (si internet ) si de care am citit si auzit de bine ,inclusiv de servicii.Erau si comentarii negative pe net,gen ca e pustiu in zona,ca-i departe de distractie,ca-s mochetele vechi etc. dar fiecare cu pretentiile lui ,normal ... Noi am luat camera aia la parter pentru ca doar la parter aveau camere cu patul matrimonial mi-a convenit ca am culcat-o intre noi.
Intreba cineva de hotel Metropol,stiu ca ne-am interesat anul trecut si imi zicea cineva ca a fost si erau si camere renovate si era ok.E mai ieftin decat la Caraiman si e mai central,dar n-are piscina si erau mai multe comentarii negative pe net,e adevarat mai mult de camerele nerenovate era vorba.
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Era sa uit,aveti grija ca la hotel Caraiman sunt 3 corpuri de cladire si trei tipuri de oferte : CAMERE DE DOUA STELE,DE TREI STELE SI DE TREI STELE SUPERIOR.Cred ca si de acolo proveneau comentarii complet opuse pe net,desi am o prietena de pe DC care a fost la corpul doua stele si a zis ca a fost ok,minusul era ca aveau pe jos gresie nu mocheta.Noi am fost la oferta "trei stele superior".
lum0880 spune:
Monica - multumesc frumos. Oscilez intre Caraiman si Majestic. Am trimis mail pentru amandoua. N-am primit niciun raspuns deocamdata. Cum nu-mi plac surprizele, evit agentiile. Daca pana maine nu primesc raspuns, voi suna direct la hotel, sa vad ce terife au pentru iulie.