Litoralul romanesc, locatii de cazare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ce stiti de Hotel Miorita in Neptun?
Conditiile?A fost cineva acolo?

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danny67 spune:

Ce parere aveti de hotelul Dacia Sud din Mamaia?Am inteles ca are 3 stele si este renovat complet dar nu mi-ar strica si parerea unui turist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

as vrea sa intreb si eu daca ati fost la unul din hotelurile lido sau comandor in mamaia?

oscilam intre aceste 2 hoteluri, lido are 3 stele iar comandor 4, preturile difera destul de putin... (dierenta semnificativa este ca la comandor toate mesele sunt cu bufet suedez)

acuma ma intreb care e problema, comandor asta are vreo 'buba' de au asa oferta buna?! ca la ce-am vazut in poze, descrierea hotelurilor si servicii, as alege sa ma duc la cel de 4 stele... insa mi-e teama sa nu fie o alegere proasta!

multumesc,

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by anamaria

as vrea sa intreb si eu daca ati fost la unul din hotelurile lido sau comandor in mamaia?

oscilam intre aceste 2 hoteluri, lido are 3 stele iar comandor 4, preturile difera destul de putin... (dierenta semnificativa este ca la comandor toate mesele sunt cu bufet suedez)

acuma ma intreb care e problema, comandor asta are vreo 'buba' de au asa oferta buna?! ca la ce-am vazut in poze, descrierea hotelurilor si servicii, as alege sa ma duc la cel de 4 stele... insa mi-e teama sa nu fie o alegere proasta!

multumesc,

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

la comandor cel putin am cerut noi informatii la agentie si ne-a spus ca fiecare copil peste 2 ani achita 50% mic dejun+cina fara pat suplimentar si nu ne-a convenit. despre lido nu stiu nimic

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

quote:
Originally posted by anamaria

multumesc,

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Lido, Comandor si Amiral sunt gestionate de o firma din Timisoara. Nu stiu cum arata camerele dar iti pot spune ca piscina este comuna pentru cele trei hoteluri iar in zilele in care nu se poate sta pe plaja din cauza vantului locurile de la piscina sunt insuficiente, micul dejun in regim de bufet suedez se ia la restaurantul hotelului Amiral. Mancarea este proaspata dar de slaba calitate, insuficienta (ex o carafa cu 1l lapte pe masa si cand se termina astepti si 20 min pentru urmatoarea), daca ajungi dupa ora 9 ai sa descoperi ca nu sunt tacamuri sau farfurii, etc. In rest toaleta de langa restaurant mirosea oribil, seful de sala pupa in fund orice vorbitor de limba straina, servea personal cafeaua la masa VIP, masa pe care se afla mancare de alta calitate decat cea servita la bufetul suedez (cereale Nestle, Santal, miere in timp ce la bufet aveai cereale romanesti, sucuri facute din chimicale, etc). La pranz poti manca tot acolo dar preturile sunt mari, mancarea nu este deosebita, portiile sunt mici si servirea lasa de dorit. Intr-un post de anul trecut am scris mai multe despre sejurul la Hotel Amiral.
PS Nu te lasa amagita de faptul ca in oferta apar parcare, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii. Locul de joaca lipsea cu desavarsire, la sosire am fost informati ca parcarea nu este asigurata (in conditiile in care Amiral are 4 stele), piscina pentru copii este mica, destul de neangrijita. Plaja din dreptul hotelului era curata si avea nisip fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

am postat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna
De vila Alex din Eforie Nord stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

quote:
Originally posted by ninocikap

quote:
Originally posted by Mercedes

ninocikap -11-18.07, voi?

astazi am platit si noi biletele, tot 11-18.07

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

super! inseamna ca vor fi copilasi la acel hotel.

Mai vine careva la Caraiman in Mamaia in aceeasi perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Noi am fost anul trecut in Mamaia la www.plaja.ro/hotel_condor_mamaia_romania/" target="_blank">Hotel Condor e aproape de plaja,de statia de telegondola,de cazino,magazine.Initial am vrut un alt hotel dar nu prea mai era nimic disponibil.Cazarea a fost ok,mincarea a fost buna(bufet suedez,totul proaspat zilnic),seara mincam a la carte si in alte parti,le-a placut si copiilor si nu s-au imbolnavit,noi am fost multumiti si ne vom intoarce cu placere acolo in momentul in care ne hotarim la o noua vacanta la mare in RO.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

buna
hotel diana eforie nord stie cineva ceva?

Mergi la inceput