Litoralul romanesc, locatii de cazare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna
Am gasit o oferta acceptabila pentru noi in Jupiter la hotel Olimpic 3*** dar nu nu am fost niciodata in Jupiter...credeti ca ma puteti ajuta cu ceva pareri si impresii...Tinand cont de faptul ca avem cu noi cei 2 spiridusi de 6 ani...nu mi-as permite sa merg la ghici Va multumesc.

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://community.webshots.com/user/tamyrarotaru
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by tamyra

Buna
Am gasit o oferta acceptabila pentru noi in Jupiter la hotel Olimpic 3*** dar nu nu am fost niciodata in Jupiter...credeti ca ma puteti ajuta cu ceva pareri si impresii...Tinand cont de faptul ca avem cu noi cei 2 spiridusi de 6 ani...nu mi-as permite sa merg la ghici Va multumesc.

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://community.webshots.com/user/tamyrarotaru
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

eu am fost in jupiter ultima data in....2003. atunci am stat la meteor...sau cometa? nu mai stiu dar erau impreuna unul de 2 celalalt de 3 stele parca.
atunci nu mi-a placut deloc plaja din apropierea hotelului asa ca mergeam la neptun, pe plaja bineinteles, la plajele private unde era super ok. acum am inteles de la altcineva care a fost anul trecut la majestic ca plaja era curata si frumoasa. nu stiu insa cat de departe e olimpic de majestic. eu cand am fost nu aveam inca copii asa ca ne era usor sa ne deplasam. imi pare rau dar cam atat pot spune. mie sincer nu mi-a displacut cand am fost...mai ales ca ajungi usor in neptun unde ai mai multe "distractii"

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Despre hotel Dorna din Mamaia stie cineva ceva?
Si eu plec cu 2 copii.

Anul trecut o colega de-a mea a plecat cu copii la Majestic di Jupiter si a fost multumita. Eu insa as vrea sa merg in Mamaia

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hotelul Olimpic este in partea dinspre Neptun, langa hotel Atlas. In 2005 facusem rezervare acolo dar pana la urma am plecat in Grecia, ca la putin timp dupa ce ne-am intors sa vedem la tv un reportaj facut la hotel cu igrasie in camere si turisti nemultumiti. Acum....parca tin minte ca atunci era de 2 stele, acum spuneti ca-i de 3, probabil ca l-au renovat si ei.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

ad rianna
Intrebai de Lido din Mamaia - noi am fost acolo anul trecut si n-am avut surprize neplacute - aerul conditionat functiona si faceau zilnic curat in camera - la restaurant n-aveam inclusa si masa dar mai mancam uneori dimineata si la pranz si mancarea era buna. E fain ca hotelul este la plaja, zona e linistita, vorbeam cu un nene de acolo sa ne pastreze locul de parcare dar singurul dezavantaj era ca hotelul este situat in capatul celalalt de Mamaia - si daca vrei sa mergi pe jos in parcul de distractii sau in zona de promenada, faci cativa kilometru buni dus intors. Dar este taxi, este trenulet, poate ca asta nici n-ar fi o problema.
Mi-am amintit - ceva cu adevarat neplacut, dar nu legat de Lido, ci de Mamaia in general - greu gasesti o farmacie deschisa inainte de 9 - am avut odata nevoie dis- de- dimineata de ceva si toate erau inchise, nu stiam daca era vreuna nonstop - dar asta e, greseala mea ca nu aveam in bagaj.

Noi insa am cam incheiat-o cu litoralul romanesc - cel putin pentru o periada, mai vrem sa vede si alte Mari - cum ar fi Mediterana - anul asta.

Mergi la inceput

multumesc mult cristina...insa noi deja am facut rezervare la hotelui modern in mamaia..........vai ma enerveaza reclama asta de morhotelul e cu all inclusive si ma interesa de la cineva care a mai fost daca "functioneaza" sistemul de all inclusive ca si la "altii"
...eu mai am o intrebare: unde e satul de vacanta in mamaia? cum se ajunge acolo? anul trecut am fost tot la mamaia si am avut o tentativa sa mergem intr-o zi dar nu stiam pe unde, copiii au inceput sa dea semne de oboseala, alea-alea si am lasat-o balta. anul asta insa as vrea sa ajungem acolo

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Dar de hotel SUNQUEST 3*, din Venus ce stiti? Cautand pe net am gasit ca ar fi fostul NORA. Am inteles ca a fost complet renovat si modernizat. Are o gramada de dotari/facilitati, printre care si parcarea cu paza, 2 piscine (una pt copii, una pt adulti), samd....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chan spune:

Adriana, in satul de vacanta se poate ajunge cu telegondola care are capatul foarte aproape de intrarea in satul de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Adriana, am fost eu in weekend-ul asta la hotel Modern din Mamaia.
Am stat intr-o camera "dubla-superior". Mobilerul nou, exista frigider, canapea extensibila pe care pot dormi 2 persoane, aer conditionat, tamplarie termopan cu usa/plasa de tantari. Baia ok ca dotari, cu foeon, dar evident minuscula. Daca intram sa spal copilul, trebuia sa dau cu spatele sa-l scot de la dus si daca agatam prosoapele in cuiul de langa usa, nu mai pueam inchide usa. Dulapul e destul de prost gandit, nu are decat 1 raft sus, in rest doar pt umerase. Pe balconel ai o masa si 2 scaune de plastic dar va trebui sa pleci cu sfoara si carlige dupa tine (nu exista uscator sau ceva similar).
Piscinele erau ok, curate. Una mica de bb-i si una mai mare cu o scara in trepte. Cam putine paturi, va fi batalie la va ra pe ele.
Plaja, cam ingusta, e imediat langa. Paturile de pe plaja se platesc 10 lei/1 pat. Noi n-am vrut sa platim pt 1 ora de stat si ne-am asezat pe "carpa" noastra. Imediat a aparut o cucoana sa ne roage sa n-o asezam prea aproape de paturi, sa nu deranjam. M-am uitat chioras la ea, pt ca era destul de innorat si erau ocupate 6 paturi pe toata plaja si noi ne asezasem unde nu erau "vecini".

Conceptul de all inclusive e destul de "romanesc". La micul dejun e ok, bufet suedez, dar la pranz si cina alegi mancarea din lista (doar vre-o 3 feluri de ciorba si gratare, 3 feluri de pizza, 2 feluri de paste) si astepti sa ti le aduca de la bucatarie. Cu doi copii mici masa dura cam 2 ore. Bautura insemna: 2 dozatoare de suc si unul de apa, un dozator de bere si unul de vin. De fapt trebuiau sa fie 2 de br si 2 de vin, dar nu functionau. Dozatoarele de suc reprezentau un bidon de apa cu colorant. Recomand sucul verde, deoarece dupa cel rosu raman "mustati" care nu se mai sterg usor.
Au inghetata, dar in 3 zile nu am gasit de ciocolata, ca au uitat sa aduca. Portiile sunt relativ mici, adica frigarui inseamna 1 frigaruie iar clatite inseamna 1 clatita, motiv pt care baiatul meu de 5 ani manca cam 1 portie jumate. In schimb n-au comentat numarul de portii comandate.

Sambata seara au avut restaurantul inchiriat pt un botez. Inauntru nu aveai unde sta, daca ai fi rezistat fumului si muzicii ingrozitor de tare - noroc ca nu erau manele. Am mancat pe terasa, cam zgribuliti, am alergat dupa chelner ca evident dozatoarele nu mai contineau nimic si se scuzau ca vor intarzia cu mancarea ca au ...botez. Ca si cum cereai de pomana, nu mancai pe banii tai - platiti inainte - evident.

Ma gandeam ca la vara, daca au mai multi turisti, sa fie mai ok serviciul la restaurant, dar si acum hotelul era full - nu toti cu all inclusive - dar la vara cum se vor misca?

Mergi la inceput

iti multumesc din suflet anya pt.raspunsuri...exact cum ma asteptam: sistemul all inclusive...la noi ca la nimeni altcineva. asta e! l-am luat, l-am luat. sper sa ma hotarasc anii urmatori sa plec in alte parti...acum insa sincer mi-a fost teama sa plec la drum cu 2 copilasi chiar daca deja sunt maricei. nu suntem noi foarte "mancaciosi" dar as fi vrut totusi sa avem de unde alege. si sucurile....banuiesc ca sunt ceva apa cu coloranti, so...probabil le vom sari . tu zici ca sunt ok? ati baut? dulapul era la fel si in hotelul tomis si nu mi-a placut nici mie. ce ma enerveaza insa e faptul ca ne-a obligat sa luam pt.unul din copii pat suplimentar cu 50% din pretul unui loc cu mic dejun. eu mai mult am vrut sa iau ca sa nu avem probleme ca cerem mancare pt 4 persoane ...desi piticii mei nu mananca impreuna o portie intreaga . baia m-am gandit eu ca e minuscula (asa era si anul trecut) ca am vazut in poze, insa cred ca toate sunt cam la fel. acum ce sa mai zic...adevarul e ca m-am cam asteptat la neajunsuriule astea...desi speram pe undeva sa nu fie asa ...de loc de joaca pt copii mi-e si teama sa mai intreb

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput