Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Monica, rabdare multa cu adolescenta rebela!! Sincer, eu nu cred ca as avea!!!

Cynthia, noi acum am deschis un pachet de pampers 3. e ultimul pe care il cumparam. Cind se termina trec la 4, ca am impresia ca il string un pic la picioruse.

Galaxy, mama da’ ce preturi aveti si acolo. Am crezut ca doar la cluj e nebunia asta. Nu mai bine va construiti o casa? Ca tot la banii astia ati iesi. Si o faceti cum vreti voi

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare fetelor.

Intru doar putin sa va spun ca suntem ok.
Am vazut toate pozicile si filmuletul cu masajul facut de tati-maseur.
Mai am de vazut ultimele poze puse de Miri si ...sunt la zi cu toate.

Noi suntem relativ bine... AJ parca nu mai e asa de marait, ma gandesc ca a fost un prag de crestere ceva, s-a lungit oricum 2,5 cm intr-o saptamana (din masuratorile facute de mine) si aseara, s-a suit tati pe cantar , intai singur si apoi cu AJ si-am facut diferenta, se pare ca ar avea un 5,3kg.

Acum ,puiul meu drag e in patutul lui, de vreo ora se tot joaca si gangureste si-si spune numele "Anguuuu".

Aseara am pus cadita lui pe chiuveta si i-am facut baita, Doamne ce mai zambea si ce satisfacut era.Asta e prima cadita, unde-l obliga sa stea cumva ca in scoica. Mi-a fost teama la inceput s-o folosesc , din cauza de coloana, dar acum pare ok.
Dupa baita, am imitat si noi taticul-maseur si i-am facut masaj lui AJ si a stat exact ca un purcelus pe care-l scarpini pe burtica.

Maine poimaine, il iau la spa cu mine.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI !!! puiutilor care serbeaza azi un anumit numar de lunite. Sa cresteti mari, frumosi, voiosi si sanatosi si sa-i ascultati pe parinti, puiuti dragi.

Stiu ca vroiam sa mai zic cate ceva, dar fug sa imi mai admir comoara, caci mi se pare ca pierd momente importante.Zuza, deh.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Irinuk, cum e cu stimulentul de 1 milion pt. reintoarcerea la munca inainte de 2 ani? Cum se da? Lunar, pana implineste copilul 2 ani, sau o singura data? Si stii cumva ce documentatie trebuie? Pe mine, dat fiind ca lucrez in bine-platitul in vatamant pre-universitar, ma foarte intereseaza. Sar'na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Stiu dar asa e la noi,si nu m-am dus eu si nici sotul s-a dus cineva sa-mi faca dosarul si n-am putut sa comentez.Asta e

quote:
Originally posted by anca.b

Cynthia, e ilegal sa-ti impuna vreo banca!!!!!
Depui extras de cont de la ce banca vrei tu si nu au dreptul sa comenteze!!!!

quote:
Originally posted by cynthia_

Inca ceva LauraI: si tie ti-au impus 3 banci? Mie prima data mi-a zis ca-mi trebuie card, avem unul dar tocmai expirase, si mi-am facut card la ing care nu a fost bun.

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gata si pozele noastre. Incepand cu pagina 12, ipostaze noi. Acum fug, ca vine si Dani acasa in cateva minute... si ne apucam de baita in vreo juma' de ora, 45 minute.

Ciao, va pupez pe toate si toti! See u tomorrow!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

AncaB, Cynthia, eu pt. ca am card la Raiffeisen, nu pot primi indemnizatia de mamica si alocatiile copiilor pe card!!! De ce? Pt. ca Banca Raiffeisen nu a AVUT CHEF sa incheie nush ce protocol cu institutia aia care da CIC si alocatii (scuze habar n-am cum se numeste).
Noh, exemplu de prostie. Iar eu n-am avut timp si mai ales CHEF sa-mi mai fac alt card, la alta banca, pentru aceste fabuloase sume

Mergi la inceput

Gratiela, la noi nu e obiceiul sa se dea nimic nici la biserica nici la intrarea in restaurant. insa si la noi a venit toata lumea acasa inainte de a merge la biserica, asa ca a trebuit sa pun ceva pe masa.
noi l-am tinut pe stefan pina la sfirsit la restaurant. am avut si o camera sus, la hotel. l-am dus acolo cind a mincat, ca de dormit nu a vrut. a prins o juma de ora de somn, cind urla muZica mai tare....

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor maine am botezul lui Tudor. Inca e racit si sper sa inteleaga preotul si sa nu-l bage in apa. Am intrebari insa: 1. la biserica se serveste lumea cu bomboane sau prajituri? 2. la intrare in restaurant se serveste sampanie ca la nunta? 3. voi ati tinut bebelasii la restaurant pana la finalul petrecerii? Si poate mai aveti sugestii...Sunt racita si eu si sotul, Tudor pare ca e mai binisor...mi-a sa nu o ia de coada si Ozi cu gripa asta...
Ma scuzati dar nu am apucat sa citesc mare lucru...recuperez duminica seara!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vai fetelor ce am patit azi .. m-am dus sa-mi iau rochia de la curatat si tampitii aia n-au incercat pietricelele de pe rochie si ... S-AU TOPIT ... arata rochia mea ca un om caruia ii lipsesc dinti din gura ... arata stirba .. mi-a venit sa lesin, am facut scandal ca eu vreau rochia intacta , nu vreau niciun ban .. eram disperata!!!!!!!!!! a trimis patronul om sa caute pietricele ca alea .. desigur ca nu a gasit ... a luat unele patrate si acum orchia e la croitor sa schimbe pietricelele ... AM NISTE DRACI CAT CHINA!!

colac peste pupaza .. mi s-a stricat telefonul ..(de fapt de nervi am aruncat cu el ..) si e facut praf!! am pierdut toate numerele ..

nu am facut niciun bagaj ... nu sunt pregatita deloc .. bine macar ca-s vopsita, am unghii facute si-s defrisata ..

prin ce suparare am trecut, nu aveti idee ...

nu am citit nimic din urma .. nu stiu daca am timp ...

jelimoni .. in avans caci maine sigur nu am timp sa intru LA MULTI MULTI ANI! SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI NOROCOASA!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

no. aici e clar vina bancii. eu lucrez in banca si stiu cita bataie de cap e cu protocolul asta si cu dosarele si cu intratul banilor...insa nu e corect sa nu oferi acest serviciu clientilor tai. mai ales ca cei de la raiffeien au si niste comisioane, frate!!!!!

quote:
Originally posted by Ven

AncaB, Cynthia, eu pt. ca am card la Raiffeisen, nu pot primi indemnizatia de mamica si alocatiile copiilor pe card!!! De ce? Pt. ca Banca Raiffeisen nu a AVUT CHEF sa incheie nush ce protocol cu institutia aia care da CIC si alocatii (scuze habar n-am cum se numeste).
Noh, exemplu de prostie. Iar eu n-am avut timp si mai ales CHEF sa-mi mai fac alt card, la alta banca, pentru aceste fabuloase sume

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Mergi la inceput

Elena, tare rau imi pare de rochita ta frumoasa!!!! si ziceai tu ca e posibil sa face ceva cu ea!!!! sa treaca supararea. tu tot o superba o sa fii!!!!

Mergi la inceput