Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Asa e, una e sa fie din cauza bancii si alta e sa te oblige primaria, mai ales ca vorbisem cand mi-am facut cardul cu cei de la ing si mi-au zis ca au contract sau ce le trebuie incheiat cu primaria.

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Felicitari Nicole din ploiesti pentru botezul micutului Mihai!!! Tare ce-mi place numele de mihai!!! Mi se trage de la faptul ca primul baiat de care am fost indragostita in viata mea se numea Mihai.

Mai citesc si revin!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Multumim Laura si te pupam!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by creata2008
[
Aweya, ia uite aici: http://www.flickr.com/photos/25114008@N06/2435668079/ si http://www.ringo.com/photos/album/photo.html?photoId=258865949&albumId=42971450 Hahaha! Mi-au placut pozele, foarte frumosi ati fost cu totii la botez. Iar cea cu tatal si fratele tau e super. Asta e de mare angajament http://www.flickr.com/photos/25114008@N06/2368621790/

Chiar seamana cele doua poze... Multumim pentru aprecieri si pupam doua fete frumoase.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Of, mai ellenuta....
te cred ca esti suparata si nervoasa....
ce ghinion .
eu am patit asa acum 5 ani cu un costum de-al lui iannis. a doua zi aveam cununia civila iar aia de la curatatorie i-au ars sacoul....
era hugo boss iar eu i-am spus aleia ca-i fac reclamatie la protectia consumatorilor si nu plec de acolo pana nu vine patronul curatatoriei.
mi-a dat echivalentul a 200 de dolari si am plecat. oricum, sacxoul facea mai mult dar i-am luat un costum intreg, romanesc de banii aia.
am avut ziua stricata dar a doua zi am reusit sa intru in atmosfera de sarbatoare...
eu, in locul tau, nu i-as lasa asa p'aia de ti-au stricat rochia ... trebuie sa plateasca greseala facuta.
multi si distractie multa maine.
o super petrecere sa aveti.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta, imi pare rau, scumpa de ce s-a intamplat cu rochita.Poate totusi o scot la cap si va arata bine.Ce aiurea si-mi imaginez ca te-ai aprins imediat.Si eu as fi facut la fel.Offff...si ziceai tu acum 2 zile ca poate se intampla ceva cu ea,rochita.
Anyway, drum bun, distractie placuta, o Bitzi cuminte si, va asteptam cu poze.

Ramona, offf, imi pare rau ca tot a iesit uratul de pioceanic. Pupici dulci si multi piticotului si sa speram ca nu-l va durea prea tare injectiile.Sa se faca bine cat mai repede.

Galaxy, ce pui frumosi ai; sa-ti traiasca si sa va aduca bucurii. Eu ma sperii cand aud ce preturi se practica in Romania la case.
Astept sa castig potul cel mare la Loto aici si abia atunci imi voi face o casa si in Romania.

Ceska, si eu l-am vazut pe Benji, care e un frumos.Doar ca n-am nominalizat.
Cum am spus mai devreme, am vazut absolut toate pozicile.Si-am admirat puiuti si mamici deopotriva.

Unde-i Stancutza? Si Gatta? Si Jelimoni? Si... mai sunt fete care n-au mai dat semne.

Angi... imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-un atac de astm singura fiind si neavand cu cine lasa pe Pupisor. Ai grija de tine,scumpa.
Nu iei tratament zilnic? Ce anume iei???

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

saliu'

LauriciD, n-am patit nik, vorba irinukai, 'ale adolescentei valuri', in cazul meu orice val e tsunami deja. join the aftermath...

pentru alocatie sunt doar cateva banci agreate, din fericire aveam un card BRD facut pt. shopping online, nu puteau sa lucreze cu ING, ca acolo e dobanda si mai mare..

Honey, eu sunt uneori si mai zuza, si anume bb doarme, eu mai fac ordine pe caculator, ajung sa ma uit la pozele lui si mi se face dor! adica ma duc la el si ma uit cateva minute cum doarme, sa ma linistesc.

ma duc sa pap, ca sa facem si laptic!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

iar sunt singura pe aici...mai zuzici da devreme va mai culcati?sau clopoteii nu va dau pace?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

vai fetelor, cred ca e seara dracilor
ellenuta imi parerau de rochita, sigur o sa se rezolve cumva

mie imi vine s aurlu de nervi. cat am stat sa il hranesc pe pitic dupa baie l-am rugat pe sdot sa isi caute camasa cravata ce costum vrea ca maine tine mortis sa mergem la niste tarana la taiere de mot, fir-ar sa fie, ca mot la restaurant si cu guta si minune ne trebuia noua acum.fi-su se hizlea la mina ca nu vroia sa manance ,de dormit nu vrea, si ta-su statea tolanit in mijlocul patului , dar isi facuse putin loc printre jucarii ,nu le pusese la alocul lor. pe soacra-mea am rugat-o sa stea maine cu matei.si cica ea vine fix cand plecam noi ca nu poate mai devreme ,are de numarat niste f....i .ma scuzati.astia nu fac nimic, vor ttotul de-a gata, dar eu ce sunt frate ,cal de curse? toata ziua cu fi-su mancare calcata curat .ce-or mai vrewa de la mine?ufffffffffffffffffffffffff

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ufffffff si ca o proasta ce sunt am mancat o cioco intrega si am abut 1 l cola, sa vezi rulete pe copil si el mititelul nu are nici o vina

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Aici sunt si eu.Multumim pt urarile de ziua lui Razvan, pupici la toti.

Eu vreau sa intreb unde sunt Jelimonisi Stoisor?

Sa va pov ce chestie draguta face Razvi meu cand mananca: in timp ce suge cu o mana se tot joaca cu bluza mea , o prinde o trage, ma prinde de fata, de nas, de gat ma pisca. Cat dureaza masa el se tot joaca cu mine.Asa de mult imi place cand face asta, ma face sa vreau sa il alaptez non stop.

Nu mai stiu care ma intreba cat dureaza tratamnetul lui razv si cu ce: deci tratamentul o sa dureze cred ca 10 zile {marti repetam urocultura) si sunt injectii intramusculare Cefort se numesc,is destul de tari.

Laura mersi de link, e un balaur tare urat piocianicu asta.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput