Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Laurici, am vazut ca intrebai de mine, saru' mana, prin zona. Ce face micuta scumpa, Eleni cu ochii mari si negri?? Cand se face vremea frumoasa, bagam si noi un parc, daaaa?
siguuuuur !!!
abia astept!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Salut si de la noi!
laura, mie inca nu mi-a intrat nici alocatia. am depus actele in ianuarie...si sintem in mai!!!! l-am trimis pe sotul la directia de munca sa le intrebe pe alea ce se intimpla...ca de ma duc eu le iau de cap!!! actele pt indemnizatie nu le-am depus inca pt ca mai am concediu medical pina in 13 luna asta.
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Mitsule sa-ti traiasca Conrad cel crestinat! Foarte frumoase pozele, in asta, in care are ochisorii plansi, iti vine sa-l iei si sa-l pupi de suparici ce era! Ce treaba-i asta cu certificatul de botez, ca mie nu mi-a dat asa ceva?
Cynthia si eu stiu ca era un calmant pt adulti si copii mai mari. Din nefericire eu am in anturaj o fata careia i-a murit fetita de 2,7 anisori ptc a inghitit solutie din asta Tragedie mare. Fereasca Dumnezeu! Asta a fost acum 3 ani si acum au alti 2 copilasi la diferenta de 1 an.
Fetelor voua v-a venit indemnizatia aia de 6 mil? Ca eu inca nu am nimic pe card (mi-au tot intrat cele 2 mil pt alocatie, dar s-au dus pe La Redoute
Elenuta stiam ca esti nasha si eu voi fi in iunie, pe 22. Mai stii ca ziceam ca avem investitii in nunti si cumetrii, anul asta Sper sa fie cumintica Eva si sa scapi de maraieli, macar cateva zile
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
irinouka spune:
saliu!
am citit pe fuga si-o sa scriu si mai pe fuga...asta micu' e ciudat tare, de unde acum cateva saptamani nu aveam treaba cu el, acum ma convoaca la fiecare 15-20 de minute. doar asa, sa ma vada, sa rada la mine, sa imi arate ce-a mai facut. dar convocarea se face cu niste tipete uluitoare. nu ii raspund de fiecare data la apel da' ma intreb, asa, de unde si pana unde. oricum, am citit csa in perioada asta incepe sa le displaca tot mai mult sa stea singuri.
ramona, imi pare tare rau de vestea proasta...ce antibiotic ii vor face injectabil? cate zile? 10? va pup si va tin pumnii sa treaca si sa uiti de experienta asta oribila. nu stiu ce sa iti spun ca sa te ajut decat ca trebuie sa fii tare-tare pt ca tratamentul si durerile care vin odata cu el le vei duce numai tu. asta e o parte buna a lucrurilor, in sensul ca tu esti cosntienta de tot ce i se intampla, dar el nu. asa cum mi-a spus mie odata cineva f drag de pe forum, tu trebuie sa fii stanca pt copilasul tau. o sa fie bine, o sa treaca si sa dea dumnezeu sa nu se mai intoarca, al naibii balaur.
noua ne-a iesit si a doua analiza (din cele 2 repetari) si este sterila. nici urma de piocianic la el in ureche. doctorita a spus ca a existat balaurul, dar la laboratorul spitalului, nu in organismul lui rareshila. acum, ce sa zic, incep sa ma intreb daca nu ar fi bine sa ii fac, profilactic, si o urocultura...poate o avea ceva "mut", de care nu stiu, ca la razvanel. in fine, multa sanatate va doresc si va pup mult!
monica-doc, ale adolescentii valuri le cunoastem toate, dar bag mana-n foc ca nu e musai sa fie ca la "don'soara". e uluitor ca reusesti sa te mentii calma dar, cu toate astea, uite ca tot te afecteaza. imi pare rau si pup mult sa consolez. iti multumesc mult pt ce mi-ai scris despre mintea de pe urma. o sa incerc sa pun in aplicare. sa ma gandesc la cum ma voi gandi la problema x peste nu stiu cat timp, cand ea va fi consumata. ok....
GATTA, EUR AR IU???
grati, bafta la botez, sa fie-ntr-un ceas bun! eu nu stiu de bomboane si alea-alea, dar planuiesc sa ofer la biserica. iar paharul de sampanie si piscotul fac parte din "coregrafia" ot nunta, n-ai de ce sa te stresezi. iar pe asta micu' s-ar putea sa il tin cu noi cat vom sta, pt ca am unde (o camera anexa). oricum, la noi petrecerea va incepe la ora 16 deci nu se pune problema de intins toata noaptea. pup si astept vesti!
virgo, sori de faza cu cantarul. sa-ti zic ca poate ar fi bine sa-tu faci niste analzie pt ca e clar ca ceva se intampla si nu te lasa sa asimilezi? sau o sa zici ca m-am tacanit de tot si vad numai analize si teste la tot pasul?
miri, congrats cu drivingul si noul job!!! am admirat si pozele. ma fascineaza cum s-a impartit asemanarea la voi 4! pup si mersi de tot si toate. :-)
ellenutz, baftaaaaa!!! sa dai de evste.
anandrei, hai cu licenta, o dobori tu si pe ea! va fi o nimica toata, ia uita-te in urma, la cate chestii ai infrant in ultimul an. ei, ce zici, asa-i ca va fi floare la ureche?
bishule, o sa-mi fie dor de tine. despre poze nici nu stiu ce sa spun. am ramas blocata. sunteti incredibil de frumosi.
luiza, la multe lunite pt bubulina!
laura ioana, io nu ma bag cu privire la CIC. :-) dar vreau sa dau strigare si sa intreb: a depus vreuna dintre voi documentatia pt stimulentul de 1 milion pt revenirea la munca inainte de cei 2 ani?
cretzule, bine-ai revenit si tu in campul muncii. ne luam de mana? :-) SI EU AM REINCEPUT SA PRESTEZ SAPTAMANA asta. pardon de caps. no strings attached, scriu cand am vreme/chef. iar la munca de iure si de facto o sa ma intorc in octombrie.
sunt sigura ca am uitat o gramada.
pupici pt ereena, m-am amuzat cu pataniile tale. pupici si lalei 20 si lui bibi cea mortala. galaxy, welcome back. vorbesti de case, vorbsti de cele sfinte. am trecut ieri, in plimbare, pe langa o agentie imobiliara si am citit ofertele afisate-n geam. am plecat razand. e ridicol ce se intampla pe piata imobiliara.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
iulia, eu sunt de acord cu laura ioana. nu-i lasa sa scape. tine-te de capul lor. chiar daca nu vei reusi decat sa ii hartuiesti, tot va fi ceva. imi pare nespus de rau ca ti-ai amintit in felul asta de toata povestea din trecut. cred insa ca, facand ceva, o sa faci si mai usor pace cu ceea ce a fost decat daca lasi totul in plata domnului.
ginette, laurici dimitrici -
irina de bebe rares
irinouka spune:
uf, a inceput sa tipe...
in seara asta ar urma sa ies cu dragos la ziua unei prietene. ar fi prima noastra iesire impreuna de la revelion incoace. sper din inima sa se poata. nu am chemat-o pe mama, ca e bolnavioara, a cam racit si nu vreau sa o chinui. ma ajuta prietena mea, va sta cu asta mic cateva ore. o sa i-l las imbaiat, mancat, pupat in fund, asezat in pat si, imi doresc din inima, adormit macar de 10 minute. hai, sa vedem ce s-o putea face. :-)))
ma duc la el, puuuuuuuuuuuup!!!
irina de bebe rares
anca.b spune:
Ginnette, la multe lunite pentru Adela!!!
Louisa, la multe lunitze pentru Yasmin!!!
Ramonab, la multe lunitze pentru Razvanel!!!
Ereena, in sfirsit o zi fara patanii pentru tine! Auzi, spune-I mamicii respective sa-l puna pe dr ei (poate mai citeste si el cu ocazia asta) sa-I explice anatomic ce si cum sint sinusurile si apoi sa-si traga singura concluzia daca pot fi deviate cu aspiratorul…ca daca ii zici tu direct, n-o sa creada…
laura_dimitris spune:
Ramonab,
uite ce am gasit :
"Nu stiu daca experienta unui bebelsu infectat e similara cu cea a unui adult, dar, totusi..cum am scapat noi de pioceanic:
hemocultura facuta la Victor Babes - in 2 zile iti spun daca "creste" ceva, in 7 zile iti spun ce bacterie creste si la ce antibiotice e sensibila. Din atibioticele la care era sensbila, bebe a luat ce era mai puternic caci era caz de urgenta majora...A doua hemocultura, facuta la 10 zile a fost ok - nici o bacterie..."
este vorba despre subiectul acesta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112876&whichpage=1
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Cand spuneam ca am ajuns la zi... citind postarea irinukai,
descopar ca probabil am pagini necitite..
ce a patit monica-doc si
a luat miri slujba??? ura!!!!
Da, si.. cum oare am fost asa neatenta..
LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI LUI ADELUTA DE GINETTE !!!!
si Eleni - 05.02.2008
creata2008 spune:
Lavinia, am vazut toate pozele de la botez si sunt absolut invidioasa!! Mi-am sunat sotul si i-am spus ca sunt suparata ca noi nu avem poze asa de frumoase. E a doua oara cand ma supar, prima oara fiind la nunta noastra. Si acolo am avut niste poze slabute. Oooof, ce amintiri frumoase veti avea!
Iar localul mi-a placut, intim si elegant.
In alta ordine de idei, dar vorbind tot de poze, pun si eu unele noi... acum se uploadeaza.
Le veti gasi la semnatura, "Poze Mariuca".
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
Cynthia, e ilegal sa-ti impuna vreo banca!!!!!
Depui extras de cont de la ce banca vrei tu si nu au dreptul sa comenteze!!!!
quote:
Originally posted by cynthia_
Inca ceva LauraI: si tie ti-au impus 3 banci? Mie prima data mi-a zis ca-mi trebuie card, avem unul dar tocmai expirase, si mi-am facut card la ing care nu a fost bun.
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007