Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
laura_dimitris spune:
LA MUTI MULTI ANI SANATOSI SAARA SI MILAN !!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Anca.Diana spune:
neatza zuzici! va invit la o cana de lapte cu inka indulcita cu miere de salcam!
alinatudor, ii transpira si daca e cald si daca e frig si daca e lasat liber.
ellenuta, calin e marait in continuare. am ajuns la concluzia ca asa e el :))) sper doar sa creasca mai repede sa il intereseze si altceva in afara de a fi la mami in brate non stop. stiu, e vina mea, asa ca nu ma mai plang. sper sa ma tina spatele si mainile.
am comandat wrap de la adita. astept sa cumpere material elastic. abia astept!
Anca.Diana spune:
of, sper sa nu fie lipsa de ceva... o sa sun azi doctorita si va zic si voua ce mi a raspuns.
Eliza spune:
Laura zburam 10 ore pana in Frankfurt apoi avem escala de 4 ore si apoi inca 2.5 ore zbor pana in Bucuresti, deci in total or sa fie 16.5 ore, destul de mult pentru ea, dar speram sa fie cuminte si sa doarma. O sa stam in Bucuresti toata perioada , speram sa apucam s ane si odihnim putin in cele 3 saptamani.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii
raca spune:
Anca Diana, chiar nu stiu ce sa-ti raspund, pt ca noi nu am avut problema asta. In general transpiratia excesiva e semn de lipsa de calciu...oricum cvel mai bine e sa suni dr.
Mitsu, sorry pt patania de ieri...cred ca ai tras o sperietura. Bine ca s-a terminat cu bine.
Eliza, drum bun si sper ca gaza sa suporte bine toata calatoria.
Ereena, ce m-am distrat la faza cu telefonul!!
HOney, din pacate serviciile medicale sunt ffff scupe in state, dar fiind vorba de sanatatea ta, eu zic sa te gandesti de 2 ori ianinte de a zice pas.
LauraDimitris un mare pt frumoasa Eleni.
Ellenuta multumesc pt grafice...se pare ca ne-am mentinut pe aceeasi linie.
Fetelor avem si noi un filmulet nou, de la masaj, daca vreti sa-l vedeti:
http://good-times.webshots.com/video/3047609120103340840YRRzcj
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
Anca.Diana spune:
super faza!!! m am inveselit dis de dimineata :)))
quote:
Originally posted by Ereena
uff mai mitsu, ce sperietura trebuie sa fi tras. astazi cred ca e ziua pataniilor, numa' ca ale mele sunt haioase mai mult decat serioase ca a ta . in timp ce ii dadeam lui matei sa pape suna telefonul .ma ridic sa il iau si ii sare piticului tzitzi din gura.tipete urlete ca lui ii e foame.raspund ,nu am inteles cine e , nu am vazut nici numarul de telefon si da-i si converseaza irino cu respectivul la telefon .ce faci ,b ine , multumesc, ii e foame? de ce plange? eu ii spun omului ca ii e foame si e si nedormit si ma apuc sa ii povestesc cumm i-a sarit tzitzi din gura si de aia plange, dar fara sa intreb cu cine vorbesc. si dupa ce ii spun eu cu lux de amanunte ,imi zice tipul ,dar sa stiti ca eu am gresit sigur numarul pentru ca la cine vroiam sa sun nu are copil:-)))buna ziua si-un praz verde:-))))si uite asa patii eu astazi
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Anca.Diana spune:
honey, dupa ce termini cu problemele de sanatate uita te la documentarul "sicko". eu m am ingrozit.
ginnette spune:
Neata fetelor,
Anca.b, referitor la programul redus, nu mai alaptez, dar exact cum a spus Laura_D, nu spui nimanui ca l-ai trecut la biberon.
Bina, eu n-am spus nici ca alaptez nici ca nu; le-am spus ca legea imi da acest drept fara sa aduc vre-o adeverinta de la medic. Eu am niste "meciuri" cu proastele (ma scuzati) de la HR din care eu am iesit invingatoare pe parte legislativa, si acum, le e cam frica sa ma contrazica, mai ales ca eu de fiecare data am avut argumente in scris.
Irinouka, eu ce sa mai zic ca ma vait pentru orice chestie?!
Descarca-te ca face tare bine terapia prin scris (cum bine a spus Lala_D)
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
miki_baby spune:
Neata! Eu nu beau cafea, dar ma bag si eu cu cerealele mele cu lapte
Raca, super tare sotul tau!! Eu am crezut la inceput ca e maseur profesionist! Razvanel e un frumos! Ca o testoasa statea el cu capul in sus! Va pup!
Irinouk, pai daca nu ne plangem aici, la personele care ne inteleg cel mai bine, atunci unde? Te pup! Sper sa vii cu vesti bune!
Ieri am avut zi de cumparaturi, dupa care am mers la resturant thailandez...buna mancarea, dar Babisor o face si mai buna!
Honey...am uitat sa-ti spun ca nici eu nu prea ma bucur cand zambeste Saara la mine la 5 dimineata, si mie imi pica ochii in gura de somn!
LauraD, eu cred ca astia mici cand ajung in jurul varstei de 3 luni fac greva foamei:)). Serios, si eu am patit la fel cu Saara si nici acum nu e mult mai bine...ziua mananca fortat. Pe mine au ajuns sa ma deprime scutecele cu foarte putin pipi.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Ven spune:
Anca.Diana, eu am doua variante pt. tine.
1. Are lipsa de calciu (si al meu are aceleasi simptome, si dr. l-a vazut si la bustul gol, si are sternul putin ingropat si coastele 'evazate', nu tare, dar astea toate sunt semne de rahitism.) Plus transpiratul capului cand mananca si cand doarme.
2. Seamana cu cineva din familie caruia/careia ii transpira mainile/picioarele.
Mergi cu el la dr. sa-l vada. Good luck!
P.S. Noua ne-a zis doar sa-l expunem fffff mult la soare toata vara. Dar eu am decis de capul meu sa-i dau si 3 pic. de Vigantol in loc de doua (si la sfatul Nataliei )
Ereena, u made my day
Mitsu, Conrad e foarte simpatic si foarte trendy! Si are deja o colectie de jucarii!
Cat despre ce zici de 2 copii and stuff, e foarte adevarat. Dar si foarte greu in practica. Plus ca astia mici (mari) au o sensibilitate....subliminala, parca percep ca faci eforturi extra sa-i bagi in seama, sa nu se simta neglijati. Cel putin Markus, care are 4 ani, parca ii citesc uneori in privire asa, un fel de ironie, adica "las ca stiu eu ca te bagi in seama cu mine ca sa nu ma simt neglijat".....oi fi eu sisi la cap, dar asa mi se pare uneori.
Oricum, mi se pare dovada de diplomatie si inteligenta emotionala suprema sa faci ca ambii frati sa fie fericiti si total nefrustrati.
Ar fi muuuulte de zis pe tema asta, dar tre' sa merg sa-mi spal freza acum
Alina si LauraD, welcome back fetelor!
Figuri si fitze la mancat avem si noi. Cu sucit capul ca un girofar, de nu fac fata sa mut biberonul dupa gurita lui, cu facut balonase in timp de papa etc. etc. Plus ca are zile cand papa 800, chiar 900 ml, si are zile cand abia baga 600 ml.....habar n-am de ce.