Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
Buna dimineata!
Ginnette, cred ca o sa-ncerc si eu cu programul redus. chiar daca fetele de la serviciu stiu ca nu mai alaptez...ce sa fac...noi sintem prietene....ai dreptul la program redus pina face copilul 2 ani?
Laura, Lala, Miki, eu am problema inversa. al meu pici papa 240 ml la fiecare masa (210 ml apa+praful), de cinci ori pe zi. si de multe ori urla ca mai vrea si se intinde dupa bibe....eu nu-i mai dau ca ar fi prea mult, insa mi-e o mila de el, saracu...se calmeaza dupa citeva minute, ca incerc sa-l distrez, sa-l plimb prin casa, sa ma joc cu el, ca sa uite de papa.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
raca spune:
MIKI, adevarul e ca sotului ii place tare mult sa se ocupe de bebe (bine, atunci cand are el chef ) si masajul dinainte de baie e placerea lor comuna. Doarme Razvan dupa baie cate 8 ore si adoarme aproape instantaneu. Am incercat si eu sa-i fac masaj, dar parca nu-i place la fel de mult...asta e fiecare cu treaba lui: eu ii dau mancare, il schimb, stau cu el toata ziua si tati se ocupa de distractia de seara.
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
ginnette spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Buna dimineata!
Ginnette, cred ca o sa-ncerc si eu cu programul redus. chiar daca fetele de la serviciu stiu ca nu mai alaptez...ce sa fac...noi sintem prietene....ai dreptul la program redus pina face copilul 2 ani?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Nu, doar pana la varsta de 1 an - este specificat in legea 25 - ce bie ar fi fost sa fie pana la 2 ani; dar stimulentul fantastic, pe care statul roman ti-l da ca te-ai intors mai devreme la munca (100RON) o sa-l primesti pana la 2 ani.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
laura_dimitris spune:
A adormit piticutaaaaa!!!!!
Ma bucur ca proasta ca parca vad ca in 30 de minute o apuca plansul ca este singura in camera....
Ancadiana, si dimitris al meu transpira mult, mai ales in timp ce manca... leoarca se facea. dar in special la cap si la spate nu la manute si picioruse... Dr. lui de atunci a descoperit ca avea lipsa de fier si dupa un tratament mai lung cu niste fiole cu fier transpira mai putin... Oricum, a ramas un traspiracios chiar si acum la 5 ani. Cu eleni vad ca nu am astfel de probleme.
Nu stiu ce sa zic... poate ca nu inseamna nimic, poate are vreo lipsa de fier, calciu sau mai stiu eu ce. Cel mai bine intrebi un medic.
Raca, super meserias sotul tau! Si eu am crezut ca era un profesionist platit pentru atsa. Si mai super este razvanelul! Ce frumos este si ce tantos isi tinea el capul ridicat !!!! Am "furat" din cipul vostru niste miscari de masaj! Abia astept sa le aplic dupa amiaza!!!
Ven, of,... si tu faci cu biberonul ca girofarul...??!! Sper sa fie doar un moft de 3 luni ca mor cand ma imaginez ca alerg cu lingurita dupa ea cand o fi mai mare.... Doamne fereste ca nu as vrea sa fie o grasana dar mi-e teama si sa nu fie prea slaba si sa o loveasca usor toate bolile....
Cum 'om da-o... tot ingrijorate si panicate de ceva trebuie sa fim !!!
Ce mai face natalia ??? Sper ca este doar ocupata cu fetele ei si in rest este bine!
Trasmite-i pupici din partea mea si invitatia ferma sa mai apara pe aici !!!!
Miki, inca o data LA MULTI ANI SANATOSI pentru Saara!!!! De ce face putin pipi??? Ai intrebat medicul? I-ai facut niste analize?
Danonique, unde esti in dimineata aceasta??? Tu ne pofteai prima la cafeluta/ceai in fiecare dimineata....
Angi ??? Cretulina????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
cynthia_ spune:
honey79 multumim, bebe e agitat scanceste mai mereu si noaptea prin somn pe la 2-3 il iau langa mine ca se foieste in continuu, duce la gurita tot ce prinde, cred ca trebuie sa-i crape gingia si la celalalt si de asta face asa, cel mai rau e ca nu mai zambeste la fel de mult ca inainte si vrea mai tot timpul in brate...o sa trecem si peste asta.
raca multumim.
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
miki_baby spune:
Laura, face pipi putin pentru ca mananca putin.I-am facut analizele..n-are nimic!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
raca spune:
Saara Maria
Milan
Daniel
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
Ereena spune:
'neatza
ma bcucur tare mult ca v-am facut diminetile mai senine cu pataniile mele de ieri .astazi incep o noua zi, sper sa fie muuult mai bune decat cea de ieri :-))))iar merg la doctor:-))))
mitsu, doctorita lui matei este de specialitate pediatra lucreaza la gr. alexandrescu dar in giurgiu este medic de famile .cucoana aceea nu era cu copil, asa cum nu mai era nimeni altcineva cu copil asteptand, si pt o prima consultatie plus inscriere la medic eu cred ca 20 de min nu inseamna o vesnicie....ah ,si astazi ma duc cu caruciorul si cu autobuzul:-))))sa-mi tineti pumnii:-)))
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Ereena spune:
mitsu, e mortal bbC ,adorabil puisor ai mamicule. trebuie sa imi spui neaparat de unde ai luat body-ul cu cainii rosii,i-as face o surpriza fantastica sotului ca tare e suparat ca fi-su poarta body cu "eu sunt stelist " primit cadou
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Laura Ioana spune:
La multi ani pt ieri Ana Antonia
La multe lunite si la multi ani Saara Maria Milan Daniel
LalaD aoleo ce nasol cu zbatutul cand papa! Si cand papa tzitzi tot asa facea?
AncaD si Theei ii transpire palmutele si talpitele, dar ma gandeam ca-I normal…o fi vreo problema? Vaccinul m-am lamurit ca e Infanrix Hib, dar pretul nu-l stiu.
Cynthia primul dintisor din scuteceala noastra ! Felicitari! Sa speram ca si urmatorii vor iesi fara prea multe palnsete!
Hai, mey, Irinuca cum poti sa gandesti asa? Esti o mama f buna si ai f mare grija de Rares, sunt convinsa! Pupici sis per ca azi esti mai bine!
Honey si Thea are de multe ori 37,5-37,6-37,7..dr ei mi-a spus ca-I posibil asta sa fie temperatura corpului ei. Daca trece de 38 e temperatura.
Ereena m-ai facut sa rad si la faza cu cezariana si la faza cu soacra Oooffff, eu tare greu spun ce nu-mi convine si mi-e o ciuda de mor: nu stiu cand m-am schimbat si m-am facut asa cuminte, ca in liceu intai vorbeam si apoi ma gandeam ca poate am ranit pe cineva! Eram tepoasa rau, dar poate era mai bine, in unele momente!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete