Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

gata am pus pozicile pt cine vrea sa le vada.maine mai pun cu daria.si poate reusesc sa incarc si niste filmulete!!sa va dati si voi cu parerea la lumanari,si ce mai gasiti pe acolo!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

'neatza de 1 mai muncitoresc

irinouka, ma alatur si eu fetelor care te indruma sa mai repeti analiza ,la cate greseli se fac ar trebuie verificat si la alt laborator. multi multi pupici pt voi sa treceti cu bine si peste incercarea asta.

mitsu, saru'mana...acum chiar ma bucur ca nu mi-am vopsit parul

hmmmmmmmgabritza, ce miresica frumu si sexi vei fi

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata!!

poftiti la o aburinda! eu taman ce savurez una .. yummy.

gabritzza pe care lumanare ai ales-o? mie imi place cea cu trandafir rosu, adica www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/2455381936/" target="_blank">ASTA

rochita neagra e foarte frumoasa si rochita de mireasa e superr, imi place tare culoarea untului!! si rochita dariei e asa dulcee dulcee!! abia astept sa va vad!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ereena vrem poze!!

am uitat sa-mi dau cu parerea la calatoria ta cu autobuzu .. nu mai bine o luai pe jos?? ce badaranie!!!! traim in romania .. si asta ne ocupa tot timpul ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

irinuka ce faci iubita?? te rog sa repeti analiza lui rareselu'! ai vazut ca mai mult zuze ti-au spus.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!
sunt capiat patrat! gaga al meu iar se trezeste la 2 ore... frateeeeeeee o fi fost adrenalina de la test prea multa si prea lata:))

irinouka... in primul rand mi se rupe sufletul de voi! in sensul ca raresh nu stie despre ce e vorba in propozitie, dar tu, saraca de tine le duci pe toate in spate:( eh, meserie de mamica... p-orma iti spun si eu ca fetele, repeta analiza. de cate ori aud de un balaur de la voi ma gandesc ca precis sunt aiurea analizele. asculta-le pe fete, mai bine sa afli din 3 locuri si sa stii cum sa actionezi. si nu in ultimul rand: TE FELICIT! ca nu ai dat cautari pe net! esti inca cu picioarele pe pamant! bravo! si cei mai mari pupici belgieni ti-i trimit pe-o floricica d elacrimioara de 1 mai!

gabritzza, oau! imi place rochia ta de mireasa de numa! poate ca as face alta freza, dar vei fi oricum o mireasa de-ti ia ochii! cu lumanarile, eu o prefer pe cea cu multe multe flori roshii, asea vertical.

cafea? cine da azi cafea?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ereena vrem poze!!

am uitat sa-mi dau cu parerea la calatoria ta cu autobuzu .. nu mai bine o luai pe jos?? ce badaranie!!!! traim in romania .. si asta ne ocupa tot timpul ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

hai ca nu a fost asa groaznica experienta cu autobuzul. nu ma plecat pe jos pt ca aveam 30 min pana la salon, si apoi amfost si in parc cu alte mamici , ne-am plimbat si eu sunt un pic lenesa:-))))
cat despre par , nu prea ma ce sa va arat pt ca i-a taiat doar varfurile. am avut si eu 2 mari dorinte legate de parul meu 1- sa ma fac blonda si 2-sa ma tund scurt. capoasa cum sunt mi le-am indeplinit si imediat ce m-am vazut cum arat mi-am dorit inversul adica satena si cu par lung:-)))))acum sunt intr-o etapoa urata cand vreau sa creasca

am vazut clipul cu bitzi .nu are sonor sau doar eu nu pot auzi?

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata zuzelor!
hai la o cafea.
elenuta nu stiu ce alege nasa.oricum din astea care le-am pus.pe cele de nunta le-am ales eu ca sunt mai altfel un pic.nu stiu cum sa zic.
cat despre rochie....daca eram cu vreo 20kg mai slaba era si mai bine.dar v-am mai zis eu sunt o mireasa grasa.cui nu ii place sa nu se uite la mine.sa se uite la ginere.da nici el nu e mai slab.

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Irinouka, offf iar aveti de luptat cu balauri. Intr-adevar cred ca ar trebui sa repeti analiza cat mai repede si daca intr-adevar se confirma primul rezultat sunt sigura ca o sa treceti cu bine peste tratament. Din pacate nu-i usor sa fii mamica. Va pe amnadoi si multa rabdare.
Miri, ce ti-e si cu beljii astia...mie sincer mi se par asa o natie de oameni tare plictisiti si fara chef de viata (nu vreau sa generalizez acum, dar cei pe care ii cunosc asa sunt), greu iti dai seama de ceea ce gandesc. Asa ca eu zic sa stai linistita si sa vezi ca s-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta sapt viitoare.
Mitshu, nu degeaba ti-a zis Miri panikardu. Am avut si eu acum cativa ani o durere asemanatoare de m-am dus la tot felul de controale si radiografii...concluzia a fost junghi intercostal...
Gabritza o sa fii o mireasa tare frumosica, iar rochia Dariei o asa dulce!!!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput