Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
fetelor, sunt suparata. de data asta, chiar sunt. :-(((
am dus palugelul la control la ORL. urechea arata f bine, numai ca a venit rezultatul la analiza secretiei si...are pioceanic.
ma simt moale si picata. mi-era teama sa nu fie tot e. coli, dar prca e si mai rau. de pioceanic tin minte ca am citit asa, tangential, si nu am retinut decat ca e f nasol. am jurat ca in seara asta nu dau nicio cautare si nu incerc sa aflu detalii de pe net. refuz. stiu ca tot ce voi reusi va fi sa ma ingrijorez, sa-mi fac ganduri nasoale si sa nu pot dormi.
a ramas ca maine incepe un tratament cu niste pastilute si, daca le vomita, trece la intravenos cu branula. tratamentul va dura 10 zile. el n-are niciun simptom de infectie, noroc ca i-a luat secretia aia din ureche. mi-e ciuda de mor. iar ORL-ista mi-a spus ca, din pricina problemelor lui dermatologice, el va fi un teren deosebit de fertil pt orice balaur.
nici macar sa plang nu imi vine. mi-e greu sa descriu cum ma simt. parc-as fi anesteziata.
ramona, sper ca voi sa aveti vesti mai bune.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nemary spune:
Honey, felicitari pentru botez. poze inca nu am reusit sa vad, o sa incerc sa recuperez ziele astea.
Gabritza si Mitshu, sunteti niste fericite. Bebelina mea nu doarme noaptea mai mult de 2ore jumate legate, se trezeste pe la 2.30, apoi pe 4.30, apoi pe la 6, ma capiaza, in schimb doarme ziua de la 12.30 pana pe la 16-16.30 si apoi de la 18-18.30 pana pe la 20-20.30
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
miri e de-a rasu' plansu cu tine. se pare ca ziua de azi a fost de kko .. bine ca exista cioco ca altfel nu stiu ce ne-am face .. tin pumnii ca "cucoana" aceea scarboasa sa nu fi avut chef de tine si sa primesti vesti bune bune!!! multumim ptr aprecieri la adresa rochiei si a lui bitzi.
mitsule io vin cu paru daca te mai gandesti la prostii!! si mie mi se mai intampla sa am junghiuri din astea si ma sperii pe moment .. eu am fost la cardiolog acum cativa ani si am o mica problemuta la inima .. am o camera mai mica decat cealalta .. dar functionez normal, cica .. cat despre bitzi .. sunt asa de incantata de hohotele ei .. pe bune, imi dau lacrimile cand o aud asa vesela. dar cand incepe sa urle imi vine sa fug!!
stoisor stai linistita, nu esti singura cu bebe rau .. si a mea e tareeee plangacioasa .. ma rupe frate la nervi ..
gratiela am vazut si eu reducerile de la house of art dar nu am luat nimic ..
irinuka eu ti-am spus .. ieri aveau rochia aceea!! sper s-o mai gasesti!
irlandeza, cati ati ajuns cu bine in ro? cum ati calatorit, mai ales tu cati? ce ai facut .. ai resusit sa intri cu pompa electrica in avion??
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Honey, naspa treaba cu migrena... Pe mine ma ia rar, da' si cand ma ia...
ginnette, merci de pont, am cautat prospectul si cica merge in alaptare... Am luat deja no-spa si sunt mai bine, da' maine ma duc si-mi iau si Voltaren, sa fie Numai ca ma cunosc si stiu ca nu o sa ma tin de tratament... Cand mi-a spus grati de no-spa mi-am adus aminte ca mai am din ultimul trimestru de sarcina, ca nu am fost o burtica constiicioasa si nu am terminat cutiuta... Si cand ma uit, ce sa vezi? Lipsea doar o pastiluta
irinouka, nuuuu! De 1000 de ori nu! Of, nu se poate! Tot voi, saracutii?! Pai bine mai, da' de unde s-a pricopsit cu piocianicul ala? Se gaseste peste tot? In aer? In apa? Te cred ca esti coplesita, stiu cum a fost cand am ajuns cu C. la Budimex, de la un scutec mai aiurea... Tremuram toata de zici ca intram in operatie cu el... Of, sper sa ii mearga cu pastilutele... Sa nu il mai capseze cu "branula"... Ce-ti inchipui, sa-i bage treaba aia in manutele lui mici... Uite, imi vine sa plang de nervi...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
mary, Dariuta e pasare de noapte... Bine ca macar ii place, eu pe C. l-am obisnuit cu veilleusa ca stupida. Acum cand o sting face urat... Nu cred ca stie ce e aia frica, da' e nemultumit ca nu mai vede...
Ellenuta, pai cred si eu ca iti vine sa fugi, ca am vazut cat de puternic rade, imi imaginez ca plansul e si el "la inaltime"
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
nemary spune:
Irinouka, multi pupici si multa sanatate lui Rares, offf, cat trebuie sa mai patimeasca el, mititelul, si mamica lui alaturi de el. va doresc sa-si faca efect tratamentul pe care o sa-l incepeti si sa nu mai aveti apoi probleme.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
irinuka in primul rand trebuie sa repeti analiza .. din cate stiu eu .. ar trebui sa consulti trei surse - laboratoare diferite. stiu ca nu poti sa te linistesti dar incearca sa gandesti pozitiv, nimic nu i se poate intampla lui palugelu. daca se confirma balaurul asta, incearca si un tratament homeopat. bacilul asta e rezistent cam la toate antibioticele .. fata si palugleu!!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ginnette spune:
Irinouka, ce nasoleala cu bacteria aia, idioata
Sper sa-i treaca cu pastilele si sa nu fie nevoie de branula (mi-e groaza sa ma gandesc - eu am avut branula la spital si nu-mi mai simteam mana, dar la manutza lui, mica)
Noi suntem aici, langa tine (atat cat putem sa te sustinem cu vorbe)
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
mary, Dariuta e pasare de noapte... Bine ca macar ii place, eu pe C. l-am obisnuit cu veilleusa ca stupida. Acum cand o sting face urat... Nu cred ca stie ce e aia frica, da' e nemultumit ca nu mai vede...
Ellenuta, pai cred si eu ca iti vine sa fugi, ca am vazut cat de puternic rade, imi imaginez ca plansul e si el "la inaltime"
Lavi,de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
mitusleeee ... asa e .. o voi inregistra .. Doamne cati decibeli ies din gurita ei, se aude in tot blocu' frate!
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
gabrittza spune:
irinuka tinand cont ca lucrez in domeniu te rog mai repeta analiza in alta parte!crede-ma ca stiu ce spun!
am pus poze cu rochita mea de mireasa si alte chestii legate de nunta.stati ca le pun la semnatura.doamne ce putin mai e pana la botez/nunta!
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi