Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

azi i-am luat o gramada de lucrusoare lui Tudor de la House of art din Unirea Shopping Center din BV...au superreduceri la bebei: orice la 19.9ron si 2 tricouri la 30ron/pachet...maine il probez si pun poze (i-am luat salopeta denim culoarea visina putreda cu tricou alb cu bentita la gatutz cu floricele visinii; chilotzi din denim bleumarin si maieu alb cu epoleti din denim tot bleumarin)...eu am mers sa-mi iau tricouri si am sfarsit cumparandu-le copiilor.

fetelor, Tudor e ciudat rau: mananca de sparge seara la culcare (in jur de 12) si apoi la 6.30; 8 si 10.30 dupa care peste zi doar ciuguleste cate 60ml la 4 ore...In plus ochisorul lui stang tot e rosu si colecteaza secretie galbena...ii dau cu musetel pt ca nu am altceva...cu laptele meu nu mai incerc.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

gabrittza, alaptezi sau e pe formula?

Si ca sa ma laud si eu (sper sa nu il deochi!), bby C. doarme de la 21 - 22:00 pana la 7, 8 sau 9, depinde de vointa dumnealui, cu 2 pauze de 3 minute de masa... Si daca nu a dormit prea bine si s-a foit la 9 papa zdravan si se mai culca pana pe la 11. In schimb ziua nu doarme nici sa il pici cu ceara! I se inchid ochii de oboseala si parca se lupta sa stea treaz, numai d'al naibii! Doarme cateva reprize de 10 - 20 minute, mai rar 30 - 40, chiar foarte rar! Acum 2 zile mi-a dormit vreo 2 ore ziua de am zis ca-i bolnav!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

grati.ela, si eu o sa ma duc la House of Art daca-i asa! Cred ca si aici sunt reduceri... Ma oftic ca a trecut aprilie, azi era ultima zi si am uitat ca aveam cateva bonuri d'alea cu 20% reducere la Z ... Dar maine incepe mai Ce voiam sa spun... A! Vezi ca cica musetelul intretine infectia... Si mie mi s-a parut bizar, dar s-a dovedit a fi adevarat. Ce a functionat miraculos - doua aplicari si gata - ceai de pelin! Cred ca si ceaiul de galbenele e foarte bun, dar nu am incercat ca nu a mai fost nevoie. Daca nu, da-i numai cu ser fiziologic sau cu apa plata cumparata special pentru ochisori, sa nu mai fi baut inainte din sticla...

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ola zuze buburuze.....tot incerc sa mai citesc dar nu ajung la zi....Ramo imi pare rau pt Razvanelu tau ,,,un PUSI pt el sa fie bine,am vazut poze de Honey la botezul lui AJ ,SIMPLU SI FRUMOS,am vazut si mogaldeata ta Ellenuta cum rade ea in hohote....fetele cu planuri de concediu ehheeeee....super de voi
Noi... Sara e din ce in ce mai rea...si nu glumesc deloc ,toata atentia spre ea,eu nu apuc sa mananc,ieri am umblat dupa toaleta pt botez care ma streseaza deja...in rest multe planuri pt botezul care va fi Duminica si la care asteptam cam 60 persoane ,unele de la departare din banat care vor trebui cazate si cred ca o sa ma sui pe pereti...dar o sa treaca ,Honey te invidiez pt botezul tau intim,vorbesc serios ...as f frut sa fim numai eu ,tati ,nasii si puiuta noastra....
o sa mai intru sa va mai citesc ...pupici

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Aaa, vorbind despre botez... Si invitati... Eu m-am cam enervat... O sa fim 20 - 25, ceea ce e ideal, in opinia mea, numai ca or sa fie foarte multi din partea nasilor si foarte putini din partea mea... Prietenii mei din Bucuresti au inceput sa se scuze, ca dupa Paste si 1 mai sunt rupti si fizic si la buzunar... Colegii mai apropiati de la fac. sunt din provincie si au plecat fiestecare pe la cashile lor daca tot au avut vacanta, vin abia duminica... Si uite-asa nu o sa am decat 4 prieteni foarte buni, sora-mea si prietenul, mama mea si... restul... cunostintele nasilor, oameni pe care nu i-am vazut ever in my life... Cred ca o sa fie plictisitor...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Nemary - La multi ani - sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!

Ginette - mersic de intrebare - suntem bine...pana la eco de dupa 10 mai...SPER ca si dupa!Mie personal mi se pare ca isi desface piciorusele mai bine...mai ales ca mai nou facem gimnastica seara si cu piciorusele desfacute :)

Mitsu - be serious - nu faci tu infarct asa usor ;), dar daca ai vreo indoiala du-te la un medic preventiv...pup fata cu drag

Honey - felicitari pentru increstinare micutului si dragalasului Andrew; las' ca nu aspectul cristelnitei a fost important...fatzuca ta spune multe despre incarcatura momentului - mamica fericita.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mitsule papa numai laptic de la mine.formula a papat doar de 2 ori.atat!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mitsule, daca n-a fost plictisitor Botezul la noi, cu 7 persoane..dintre care noi 3 (sotul, sora-mea si eu) fi sigura ca nu o sa fie nici la tine. Plus.... din cauza importantei zilei, o sa fii asa de emotionata ca n-o sa prea iti dai seama ce si cum; cel putin asa a fost cu mine. Mi-erau ochii numai la bebe.N-am fost atenta la nimic altceva.

Seara si-a doua zi, sora-mea ma lua peste picior...ce geloasa am fost si cum il mancam pe AJ din priviri... si numai nu stiam cum sa caut motiv sa-l apuc de-o manuta sau sa-i pun si eu shoshonul in piciorus ...nu mai zic sa-l iau in brate!!

So.... stai linistita... caci o sa fie mai mult decat bine, ai sa vezi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am o durere de cap extraordinara si m-a busit si-un somn...desi e numai 3pm aici.

Si pun pariu ca daca ma duc sa ma trantesc in pat... Andrew de trezeste.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Honey, sa-ti traiasca micul crestin!

NataliaS, si eu fac gimnastica cu buburuza; sunt sigura ca totul va fi bine.

Lavi(mishu), si eu am aceeasi durere - nu e de la inima (si la mine e chestie ereditara, belea la inima) - si iau Voltaren si-mi trece (da' eu nu alaptez; vazi dak nu e contraindicat)

I-am luat buburuzei fusta de jeans si pelerina de ploaie (p'asta am luat-o de la Z); are o fatza in ele ....

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput