Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hehe Mitsule... si tu, LaLa.. ma amuzati cu cristelnita americaneasca.Ce sa mai zic... ma bucur ca nu mi-au adus ligheanul de la baie...ca sa mi-l boteze acolo. Ehhh, asta e.
Daca m-am luat dupa preoteasa, caci as fi avut posibilitatea sa inchiriez la Biserica Episcopala...dar m-a tot batut preoteasa la cap ca nu are sens, sa dam 50$ ... cand nu suntem decat 5 mushte.

Tati a fost cameramanul si fotograful nostru. Abia aseara tarziu, mi-am dat seama ca nu s-a bagat si el in nici o poza.
Ehhhh... asteptam poza de familie..caci am fost si noi dupa Botez si restaurant, la un studio foto sa facem ceva pozici profi.... mai ales ca AJ era asa un frumusel... Alladin-ul meu drag.
Dar AJ n-a fost de acord sa fie papusa noastra si n-a stat decat 1 minutel, cat sa facem o poza de familie.In care fiecare se uita in alta parte.

Era obosit si superincalzit, baiatul meu frumos.
Asa ca am mers acasica si l-am culcat doar in Pampers.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsu, muuuuuuuuuuuuuuuuah! mah, or fi aia ai dreaq da si eu e tuta:( mersi mult de link!

creata, ilona ta e un fel de cameleon: daca e la tine in brate, seamana cu tine, daca e la tati, e numai a lui tati! imi plc mult pozele in tandem cu bebele pe care, spre rushinea mea nu-l recunosc, si unde tati doarme si ea zambareste! gondola aia...imi face pofta de mancare! precum si caciulitsa de gogosharel - nu rochitsa - hihihi!

iulia, de fapt ce intrebai, ca mi-a scapat. dar raspund daca stiu!

ellenutsaaaaaaaaaaaa ce mai rochieeeeeeeeeeeeeeeee! ptiu bata-te norocu' se vede c-am iesit din post! in plus bag seama ca-ti place sa fii nanasha:)

mai rad un grish cu lapte la borcan. sunt pe aproape:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc tuturor zuzelor pentru urari, va pup dulce si ma bucur ca fac parte din aceasta familie.
multe rude si "prieteni" nu mi-au trimis mesaj azi, dar voi ati facut-o, de aceea aveti un loc special in inima mea

azi aniversam si 2 ani de casatorie

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

iulia82, in principiu sunt mai multe simptome, depinde de la copil la copil, in general trebuie sa nu prezinte numai una: febra, moleseala - copilul plange stins, pare vesnic obosit, papa putin, doarme mult; transpiratie, tuse, mucisori, cam astea ar fi... Cat despre statul in fundulet, in general e bine sa il pui cand cere el, adica daca vezi ca se ridica din trunchi cu manutele in sus... Oricum, stiu ca la 6 luni deja trebuie sa stie sa stea neajutat. Deci pe la 4 - 5 luni eu zic ca e bine; daca insa vezi ca "vine gramada" si ii pica capsorul in piept... Eu zic sa nu fortezi. Cam atata m-am priceput eu sa iti raspund, noi nu am fost raciti pana acum, Doamne-ajuta nici de-acum inainte! Iar despre stat in fundulet nu e cazul, C. are doar 3 luni juma'...

Of, mai fetelor, revin cu teama mea referitor la o boala de inima pe care as pute avea-o... Am mai spus eu ca la mine in familie s-a murit pe treaba asta... Si pot avea si eu ceva congenital... Azi (de fapt de mult mi se intampla, dar azi mai rau ca niciodata) m-a intepat omoplatul stang si durerea "radia" spre piept... Am citit pe wiki ca e semn de infarct miocardic Dr. la care o sa ma programez eu la o echo e super ocupat... Nu ma gadesc decat la bb, sa nu mi se intample ceva noaptea sau cu el in brate... Nu vreau sa fiu fatalista, dar... Of, nu imi pot scoate ideea asta din cap!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

MITSU, sa iti povestesc aventura mea cu autobuzul. mi-am luat inima in dinti si am purces la drum .minunatul autobuz e inalt cat o bordura ,daca nu chiar mai marunt, deci usor de urcat caruciorul. si are un loc special de "parcat". e un loc pt carucioare de infirmi dar merge perfect si pe cele de bb . asta a fost partea usoara, numa' ca barbatii "amabili" din autobuz nu numai cxa nu au ridicat un deget sa ma ajute(norocul meu ca nu era nevoie) ba chiar statea in asa fel incat nu puteam urca....dar asta e, in curand ,ma vor cunoaste drept mama nebuna cu caruciorul, daca mai fac multe curse cu autobuzul:-))))))
si in legatura cu culoarea parului, nu m-am hotarat sa ma vopsesc ,asa ca am ramas"naturala".m-am tuns ffff putin, facut pedichiura, manichiura ,epilat timp in care piticul urias a facut salturi din brate in brate la mai toate gagicile din salon:-))))drept urmare nu a dormit deloc si mi-a tras niste jalete pe drumul spre casa de mama mama

asta fu ziua mea.acusi ma bag la somn ca maine e tati acasa de 1 mai si poate avem zi plina,cu plimbare multa
va pup dulce,maine citesc din urma, pro,mit

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsu! puschea pe limba! nu t emai gandi la prostii! nu ti s eintampla nik! dar daca ai vro indoiala, problema, ce-o fi... la medic cu tine! bbC are nevoie de tine urmatorii 80 de ani, dupa aia se descurca si singur!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

miri, muah si eu! Na, ca m-ai facut sa plang... Asa zicea tati meu... "puschea pe limba"... Uf! Oricum ma duc la doctor saptamana care vine... La care-o fi, doar n-or fi prosti sa nu vada daca e ceva grav...

Ereena, si aici sunt unele autobuze joase, da' nu asa de joase cat sa bag carutul fara ajutor... Si la traficul din Bucuresti, nu sta nenea shoferu' dupa mine, ca-l claxoneaza alti "autobuzisti" din urma... Anyway, daca te incapatanezi, poate ajungi prin vreun ziar local Ah, si ce bine ca nu te-ai vopsit! Chiar am vrut sa iti spun la Daimon ca ai un par tare frumos, se aseaza asa bine si are o culoare deosebita!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsu e junghi intercostal. Stai calma si nu te pierde cu firea...eu am avut nopti in care ma trezeam si simteam ca nu mai pot respira...aveam un junghi ca o bariera...cred ca e bun si nospa. Ultima data eu am patit asta acum vreo 2 ani in timpul unui curs...l-am intrerupt si am mers la cabinetul din universitate...mi-a dat parca nospa.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

grati.ela, tnx O sa iau no-spa, ca ala relaxeaza muschiul... Si chiar dac'o fi de la inima, tot muschi e si ala, deci cred ca no-spa e ce imi trebuie pana ma duc la doc! Merci inca o data!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

nemary la multi ani ,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau minunat!
fetelor eu ii dau dariutei mele ceai in fiecare zi!papa cam 125 ml laptic la o masa,si undeva intre 2 mese mai indepartate ii dau si 100 ml de ceiut.pe care ii bea daca are chef.daca nu,bea cam 50 ml si gata!
si ca sa ma laud si eu ea doarme cam 8 ore pe noapte.de la 11-12-1 pana la 7-8-9 si dupa ce mananca mai doarme 2-3 ore.apoi toata ziua mai atipeste asa cate 15-20 min.
fetele!si clopoteii!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput