Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Danonique, am vazut pozele. Ai niste copii superbi. dar au si cu cine semana!!!
Nemary, la multi ani!!!!!
Miri, am vazut poze cu familionul!!!! Vreau si eu cartofi prajiti! Stau la coada dupa Sacha!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca.b spune:
Gratiela, a luat f bine in greutate bebe Tudor. Abia astept si eu masuratoarea oficiala de peste doua saptamini!!!!
quote:
Originally posted by grati.elaNemary! Sa fii sanatoasa si fericita pana la adanci batranetzi!
raport bebe Tudor la 3 luni: 64cm si 5800gr. Luat in greutate mai slabutz luna aceasta...doar 850gr.
Cretzule esti frumoasa rau mai mamico...bebelusha ta e tare delicata...are un capusor de revista... sa va traiasca!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Anca si
![](copilas.gif)
anca.b spune:
Oau, pai si rares face progrese frumoase. Noi cred ca stam mult mai slabutz, o sa-l cintaresc miine sa vedem, desa mi-ar minca si urechile daca i le-as da.
Voi ati mai patit careva sa vrea bebe tot timpul de mincare? azi am fost nevoita sa-i dau niste ceai, ca nu m-am mai inteles cu el. maninca cinci mese de cite 210 ml lapte praf. asta ar fi cam maximul la care ar avea voie. ce sa ma mai fac cu el???? ca la doua ore cere iar papa...si nu e voie decit la 3 ore jumate!!!! de gras nu e gras, dar e destul de mare pt virsta lui, are in jur de 7100 gr si vreo 65 cm
dana, multumesc. incep si eu sa imi dau seama ca ar trebui sa cumpar rochia aia. totul e sa o mai gasesc. :-)
cretzule, am vazut pozele de pe ringo, sunt mortale! mai ales cele din gondola si instantaneele cu cele ami bune prietene, mariuca si jojo!
azi a avut si palugelul cantarul saptamanal si a schimbat prefixul, in sfarsit. 6,110 kg. a luat 160 de grame saptamana trecuta. in aia de dinainte luase 60. :-))) balerinu' mic!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
[/quote]
anca.b spune:
Elena, mama, ce nashica sexoasa o sa fii!!!! o sa complexezi lumea pe acolo!!!
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici
gata am incarcat pozutele
gasiti aiciROCHITA DE NASHICA
bitzi ma zapaceste de cap. e tare maraita azi. am pus-o in scoica de masina , jos pe gresie si o legan cu piciorul ... ca altfel nu pot sta la laptop.
ne pregatim sa iesim si in parc ..
va pup
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Anca si
![](copilas.gif)
anca.b spune:
Ema, al meu abia sta pe burta fortat de mine, citeva minute. nici pomeneala sa doarma asa!!!
quote:
Originally posted by emabucuresti
Uf, v-as mai scrie dar ma duc sa-l pazesc pe baiat ca doarme pe burta si se baga din cand in cand cu nasul in cearsaf.Abia astept sa-i comand o perna antisufocare.Ai vostri mai dorm asa, pe burtica?Am mai intrebat eu asta mai demult, so..anyone?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Anca si
![](copilas.gif)
anca.b spune:
Na, ca ma umplut eu pagina! Noapte buna va doresc. ne vedem dimineata la cafelutza!!
iulia82 spune:
mie nu-mi raspunde nimeni la intrebari?
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Halooo! Dupa o zi infernala, revin in fata notebookului sa ma descarc. So, in ordine inversa:
mirriii, saracutsa de tine, nu esti tu, mama, tuta! E aia ai dreaq! Lasa, consoleaza-te in ieslea cu ciocolata, si-ti mai dau ceva sa te "unga pe rana" - www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=263134598" target="_blank">poze cu Mariuca!
Honey, si eu, ca si LaLa, tocmai voiam sa zic: Bravo, dom'le, americanu' a facut cristelnita de plastic, sa nu se raceasca repede si sa nu sperie copilu', nu ca la noi cristelnite d'alea de "argint" ruginite Tati nu a participat la crestinare? A fost numai la restaurant? Sau erai supi pe el si nu l-ai tras in foto? Aaa, vreau sa spun ca semeni bine de tot cu sora ta si sunteti doua gagici foarte reusite! Si AJ, chiar daca, in viziunea mea, e leit taticul, e si el un superb! Pupici la ochelaristi!
Ellenuta, nice dress! Muy sexy, mamita! Da' cred ca pe tine o sa arate mai bine ca pe usa Speaking of which, Irinouka, io te bat! Inca nu ai fost sa iti iei frumusetea aia de rochie??? Pai ia vezi... Ca la ce "verze" gasesti... Anul asta e o dezamagire totala... Nu stiu ce se intampla, moda inainte si eu dupa ea, da' cred ca de data asta nu o mai prind, ca nu o inteleg deloc!
Multumim fetelor care ne lauda...
Ah, grati.ela, ce bafta pe tine! La vara tre' sa dau si eu o fuga prin Bv, si nu o sa uit de Paradis!
Nu mai stiu ce voiam sa spun... Ma uit in urma acush...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Ah, cum am putut sa uiiiiitttt!!! Am vazut clipul cu Eva alias Bitzi!!! Vai, e incredibil cat de mult poate rade... Chiar ieri ma uitam la un filmulet pe youtube cu un bebe care radea cateva minute cand scotea tata-sau niste sunete ciudate si am zis ca e trucat! Dar... Se pare ca bebelusii chiar rad in hohote minute in sir! Numai ca bebe ala era mare, avea peste 6 luni, statea bine in fundulet, parca si manca singur, daca nu ma-nsel. Ellenuta, cred ca esti tare fericita... Si C. rade in valuri, dar nu asa de puternic, cu toata fiinta... Oricum, bebitza e o frumusete si ii sade tare bine asa cu gurita pana la urechi!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
gabrittza spune:
buna seara fetelor.cu intarziere va spun si eu HRISTOS A INVIAT!
noi am fost plecati in fiecare zi pe la rude si am venit numai noaptea acasa.acum am terminat de citit ce ati mai scris zilele astea.
MIRI sper ca imi accepti urarile intarziate de sanatate si impliniri si LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI tuturor clopoteilor care au mai implinit un nr de lunite!la cat mai multe!
asaaa....
mi-am luat rochita de mireasa!!!!!!si nasica a luat rochita dariei de botez.e mortala!cel putin asa zic eu! va pup si ma intorc sa vad pozici cu clopotei.
aaaa uitam sa va zic ce patanie am avut cu daria azi....am fost la cumparaturi,la plimbare,etc.am ras,am cantat cu ea....mai si deodata o apuca niste urleteeeee.nu manca nu statea nicicum.a auzit-o toata strada,ce mai!ce sa ii fac?nu o calmam nicicum.o vecina mai batrana a auzit-o urland si a venit din proprie initiativa sa ii descante!mai fetelor se ineca din cauza urletelor,ziceai ca o taie cineva.sa revin...ii descanta baba de 2 ori,i-am dat putina aghiazma,a baut un pic de lapte si cam in 10 min s-a calmat.a mai venit inca o data baba,ia zis a 3 oara de deochi si s-a calmat copilu!a zis bava ca a fost deochiata rau fata mea scumpa si iubita!
Doamne da nu va spun ce sperietura am tras!
inca o data va pup si sper ca nu veti trece vreodata prin asta ca e tare urat!
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi