Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

na ca era sa uit

NEMARY

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Honey frumoase pozele de la botez.Bebe Andrew e un scump...ii sta bine cu ochelari de soare,e un smecher inca de pe-acuma.

Fetelor,lamuriti-ma si pe mine cu 2 chestii: cum imi dau seama daca copilul e racit si cam de cand putem sa-i punem sa stea in fund.

Laura_I fetele au dreptate,Infanrixu asta de 4 luni contine ceva mai putin decat cel de 2,deci nu e hexa;acuma mi-am amintit ca zicea astistenta cand i-a facut vaccinu ca asta e penta dar eu am crezut ca zice de pentaxim si mi se parea ciudat ca doar stabilisem ca facem infanrixu.. si de-aici confuzia...

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey ce botez frumos!! simplu si frumos. sa traiasca micul crestin si sa fie sanatos. ce costum frumos a avut pitikul. iar nashica arata traznet!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ramona, acum am citit de problemuta lui Razvanel.Pup eu baiat frumos si sper sa nu aiba nevoie de injectii,scumpul de el.

Ellenuta am vazut rochita,care e f frumoasa.O sa fii o frumoasa.Nu ca n-ai fi.
Am vazut-o si pe Eva razacioasa.Doamne, iti vine sa o papi, nu alta...cat de scumpa e!!!

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

scuze..85ron...am venit si acum merg la aquagym la sala sporturilor...10ron/sedinta...maine fac aquafitness...la 1 iulie ma infiintez cu copiii 2 sapt...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Louiza de fapt si-a luat tati jucarie si a zis ca e pt copil ca sa nu-i fac eu scandal
Honey am vazut pozele de la botez...e f dulce AJ. Sa va traiasca micul crestin!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela cred ca e superr!! ce-as vrea si eu un centru din asta in bucuresti ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumim de aprecieri, zuzicilor.

Botezul n-a fost exact ce-as fi vrut. Ma gandesc insa, ca... int he end, AJ e crestin si incerc sa dau uitarii aspectele care nu ne-au convenit: preotul facea glume in timpul Slujbei, cristelnita era de fapt un ghiveci de flori cu o cruce desenata cu carioca pe el, nu mi l-a inchinat la Altar,s-a-ncurcat in citit...de zici ca nu stia sa citeasca si in loc sa rectifice,sarea peste pasajul respectiv.

Mi-am intrebat si sotul ce parere a avut ,referitor la Botezarea lui AJ si la fel mi-a raspuns ca... se astepta sa fie Slujba cumva mai...solemna.

La taierea motului vom merge in Romania, ma rog.. de Paste anul viitor si atunci ii vom taia si motul,chiar daca vom trece putin peste varsta de un anisor.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

honey ai un pui tare scump...sa=ti traiasca micul crestin...
Si eu care ziceam wow ce cristelnita faina au astia in USA...sa nude mine da mi-e chiar mi-a placut...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!

va multumesc inca o data dragelor ca ma iubiti! si eu va iubesc si...mi-e frica sa get use to it ca nu cumva sa dispara mirajul!

am vazut poze de cu vanessa si albert - niste copiii mai mult decat deosebiti! nu merita mami sa se necajeasca mami pt ce altii nu au vreme sa vada! sunt niste grozavi; filmulet cu bitzi! maaaaaaaaaaama ce stie minunea mika sa rada!:))) de aia e asa de dodo de ce bine razaceste! si cu bebe AJ - ce haioasa era salopetsica aia din matase, iar tu honey erai foarte sic!

m-am delectatsi eu cu puii vostri - pe creata mika cum s-o vad? - ca mi-s tare necajit:(

am inceput 31-le cu piciorul stang: mi-au schimbat instructorul la scoala de soferi azi, fara sa ma anunte sau sa ma previna. ala a venit in intarziere, m-a luat in suturi, m-a luat peste picior...pana i-am zis ca asa nu merge...am fost tensionata tot drumul. p-orma am fost la teste la aeroport:((mai... in viata vietii mele nuc red ca m-am simtit mai tuta... poate doar cand am ras prima data sensul giratoriu, dar atunci aveam circumstante atenuante.

iata jelania unei tute:

dupa ce aventura condusului prin infernalul bruxel s eincheie, preaminunata noastra personaja se indrepta spre aeroport sa faca dovada cunostintelor preainalte de limbi si alte aptitudini.
toata transpirata si transfigurata patrunse in cladirea modernista cu termopane cam peste tot, capcane ascunse pt dat cu capul. prima halta: la receptie. o fata lunga si lata mi-a repezit un :asteptati afara care o lasa nitel... perplexa. a doua halta, la toaleta, efecul intarziat al reactiei la noul instructor. pe cand iesi, aceeasi fata lata de mai devreme rosti un : poftiti dupa mine, cu gura juma inchisa, intr-o limba pe care subiectsica noastra o recunoscu a fi flamanda.
testul: compus din 9 teste pe calculator. introducere rapida in tainele si culisele rezolvarii si jap: click! direct scaldatoare in flamanda: un test de personalitate, doua de memorie, unul de incodare, unul de competente comerciale, unul de franceza, unul de engleza, si restul de serii matematice logice.
si iesi fata noastra dupa 2juma de teste sifonata si botsita, plictisita enervata dezamagita... complet "anéantie" adica toate primele la un loc.

fu un fel de palma dupa ceafa ca am muscat mai mult decat pot rontsai. n-am nici un fel de feedback, doar un "va contactam saptamana viitoare". de und eeu am dedus ca... fie sunt tuta de nu s-a mai vazut, fie n-avea ea chef de mine. vreau, pliz, vreau varianta nr.2.

si mi-am spus jelania asa si-am incalcat pe-o sa, si sar cu botul in "ieslea" cu cioco:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput