Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by Ereena

erau boxele oprite

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

hai ca m-ai facut sa rad cu pofta!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

noi vom pleca la tara la un gratarel. astept sa se trezeasca bitzi, sa-i dau sa pape si sa ne impachetam.

distractie placuta de 1 mai muncitoresc

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

miri aia nu era nici o coafura.asa aratam dupa o zi de alergat dupa rochita.voi avea parul desfacut si ondulat un picut.cred.inca nu am facut proba la coafat.
ma bucur ca va place rochita mea.
va pup pe toate.
acu ma apuc de pregatiri ca vine soacra sa stea la mine cateva zile.

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

zuzici

am facut listuta cu sarbatoritele lunii mai!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! Acu am terminat de maturat toata casa, de calcat hainele lui bebe si de hranit copilul. acum cred ca a adormit, asa ca iesitul afara se amina.

irinouka, doamne cite mai poate pati bietul rares. cel mai bine e totusi sa repeti analiza. poate e o gresala, mai ales ca nu are simptome pt asa ceva.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

AM PUS UM EMAIL DE CARITATE PE CONTUL COMUN , PENTRU FIECARE MAIL TRIMIS FETITA PRIMESTE 3 CENTI VA ROG PT CINE SE PRICEPE SA TRIMITA.

oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Fetelor am si eu o problema: iau exluton de o luna jumate. La trei sapt am avut spotting (intai am crezut ca imi vine menstruatia), ieri din nou si dimineata am gasit un cheag de sange destul de marisor...
Ati mai patit vreuna dintre voi asa ceva?

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tudor tuseste, are 37.6 luat rectal...eu zic ca suge degetul la greu si are multa saliva...sunt cam ingrijorata...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

'neatsa si-un rachiu . Sunt chiauna . Caz n-a dormit deloc azi noapte , s-a zvarcolit de colici . Ce minunat mod de a sarbatori trei lunitse !!!

Mancat foarte prost , dormit si mai prost ... imi pica ochii in gura . Iar maine mergem cica la vaccin si ma ia cu frig . Oare ce mai urmeaza !?

Fetelor , nu's ce sa ma fac , copchilu' iar nu mai sta la baie ! Ii pun scaunel in cada , ma bag si eu cu el ... pace ! Urla ! Si ce distractie era inainte ! Din pacate in Tummy Tub nu mai incape , e prea mare pentru ea . Iar in covatica il enerveaza ca sta pe spate si nu se poate misca .

Gata , va las ca iar incepe distractia . Nici nu stiu ce sa mai mananc , sa nu-i mai dau colici .

Mergi la inceput