Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
irinouka spune:
neatza, zuzici!
va multumesc mult de tot pt ca sunteti alaturi de mine. ieri n-am mai stat pe net ca sa va pot raspunde imediat ce mi-ati scris, asa ca fac asta azi. e de mare ajutor sa simti ca ai parte de sprijin in momente d'astea mai delicate. va pup si va imbratisez pe toate.
am vb azi cu medicul meu de familie care mi-a spus "da-mi voie sa nu cred ca e pioceanic". la randul ei, ma indeamna sa refac analiza. mi-a explciat si cum, asa ca luni ma duc la medicover. doctorita mi-a recomandat sa las sa treaca niste zile in care sa nu ii pun picaturile cu antibiotic in urechi, asa ca ii pun azi si maine iar pana luni fac pauza. iar de tratamentul cu pastile nu ma apuc pana nu am confirmarea. doamne, ce mult imi doresc sa nu o am.
fug la el, ca e marait tare azi. inca o data, va pup si va iubesc.
o zi at mai frumoasa!!!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
gabrittza spune:
irinuka din experienta iti spun sigur ca nu e pioceanic.la mine la laborator cand crescuse pe o cultura ceva asemanator noi singuri am repetat analiza pacientului pentru ca era prea tanar ca aibe asa ceva.si crede-ma ca omu nu avea nici macar e coli.se contaminase proba.daca vrei fac si pariu ca nu are nimic puiul tau!
gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
irinouka spune:
doamne-ajuta, gabitzule!
tre' sa recunosc ca mi s-a parut destul de ciudat si cum a decurs recoltarea, in sine. doctorita i-a aspirat urechea si, cand sa ne lase sa plecam, a spus: "a! am uitat sa recoltez proba!" si am senzatia ca a scos din tubul de aspiratie ceva secretie si a pregatit-o pt analiza. adica nu i-a luat direct din ureche proba. poate nu inseamna nimic asta dar mi-am amintit brusc si, daca tot esti de specialitate, am zis sa folosesc si amanuntul asta.
ti-am vazut si eu pozele, e f frumaosa rochia de mireasa, nuanta e deosebita. o sa fii superba. si ce-i aia mireasa grasa? miresele, ca si copiii, sunt frumaose prin definitie. asa ca nu-ti face griji.
virgo, sori ca ai patanii cu cazimirovici. e aiurea rau cand revin colicile intr-un mment cand deja rasuflam usurate, zicand ca am scapat de ele. sper sa depaseasca momentul cat mai repede.
irina de bebe rares
Shose spune:
Irinukule fir'ar sa fie de doctori cu analizele lor.
Sper din tota inima a nu fie bb bolnavior. Iar daca ese, stiu ca mami il face bine cu tratament si rabdare. Uite asa peste ceva ani or sa ni se para toate nebuniile astea visuri urate, din care ne trezim repede insa.
si curaj.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Gabritza frumoasa rochia....ma topesc dupa cremul ala la rochiile de mireasa. Mi se pare pretzios tare. Sa fie intr'un ceas bun.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Anca.Diana spune:
buna dimineata zuzici!
Paste Fericit! cu intarziere. ieri ne am intors si noi de la roman. sunt mai obosita ca niciodata. greu cu un copil marait 6 ore in masina. se pare ca si el e obosit, doarme de rupe.
nu va suparati pe mine nu am apucat sa citesc nimic din urma, doar apuc sa vad ca irinouka are probleme cu palugelul. sanatate multa doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
virgo spune:
quote:
Originally posted by irinouka
doamne-ajuta, gabitzule!
tre' sa recunosc ca mi s-a parut destul de ciudat si cum a decurs recoltarea, in sine. doctorita i-a aspirat urechea si, cand sa ne lase sa plecam, a spus: "a! am uitat sa recoltez proba!" si am senzatia ca a scos din tubul de aspiratie ceva secretie si a pregatit-o pt analiza. adica nu i-a luat direct din ureche proba. poate nu inseamna nimic asta dar mi-am amintit brusc si, daca tot esti de specialitate, am zis sa folosesc si amanuntul asta.
ti-am vazut si eu pozele, e f frumaosa rochia de mireasa, nuanta e deosebita. o sa fii superba. si ce-i aia mireasa grasa? miresele, ca si copiii, sunt frumaose prin definitie. asa ca nu-ti face griji.
virgo, sori ca ai patanii cu cazimirovici. e aiurea rau cand revin colicile intr-un mment cand deja rasuflam usurate, zicand ca am scapat de ele. sper sa depaseasca momentul cat mai repede.
irina de bebe rares
Multam fain ... azi m-am hotarat sa tin regim : fara condimente , poate chiar fara sare , fara gateli romanesti . Dieta de austeritate cu pui la aburi si cartoafe fierte . Poate si un pestic la gratar .
Nu stiu de la ce l-a apucat chiar acum , cand chiar nu ma asteptam . El care a facut poate 5-6 crize in trei luni de viata . Erau saptamani intregi cand nici nu stiam ce-s alea colici ! Life !
grati.ela spune:
Iry ai incredere ca va fi bine...chiar de o fi piocianic sa-ti spui ca Dumnezeu te-a indrumat spre a afla din timp si cu ajutorul lui bebe va scapa de balaur. Eu am inteles ca la piocianic secretia din urechiusa miroase fad, e diferit ca la stafilococ auriu...fruntea sus! Mie mi-a tremurat sufletul asta noapte ca mi se parea ca Tudor are febra si deabia asteptam sa se lumineze un pic sa-i iau temp...avea la ora 6 37.3 si acum tot 37.6...sper sa nu fie nimic ...imi imaginez insa cat de greu iti este sa iti pastrezi linistea...suntem alaturi de tine si de bebe Rares.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ramonab spune:
ceau!!! ia si eu pe aici.
Honeyfelicitari pe micul crestin.Mai sa stii ca si mie mi-a placut cristelnita aia.Chiar daca e un ghiveci (eu nu mi-as fi dat seama daca nu spuneai tu), e frumoasa.
Mitsu, lasa gandurile negre.O sa vezi ca o sa fie bine si o sa fii langa copilul tau inca vreo 80 de ani cum spunea Miri.
Irinouka, na si voi cu piocianicu?In ureche? La Razvan i-a iesit in urocultura.
Si noi am repetat analiza la alt laborator ca nu ne venea sa credem ca au iesit bine.Rezultatele au fost aceleasi.Dar copilul meu nu are nici un simptom ca ar avea piocianicul asta.Ar trebui sa faca febra f mare, sa fie palid, sa fie agitat, sa nu doarma, sa aiba cearcane, diaree, voma.Nimic din toate astea nu are.
Ieri am fost la un pediatru,cum am intrat asa am iesit, de fapt mai rau ca am iesit plangand cu o viteza de nu stia lumea de pe hol ce s-a intamplat.Pediatra s-a purtat extraordinar de urat, o repezita si o nebuna.Nu am apucat deloc sa ii spun de ce am mers la ea.Mi se adresa cu : Mai fata!A inceput sa il intoarca pe Razvi pe toate partile si a inceput sa ne spuna tot felul de prostii ca sotului meu i sa facut rau in cabinet si a iesit afara.A zis ca piocianicul e de la putzuca ca nu e trasa, ca e fimoza si asta tine de chirurgie nu de pediatrie. ca are o malformatie la putuca, ca daca ii tragi pielea in sus nu are putzuca.Are o pata rosie pe fund de marimea unei margici mici, a zis ca si aia ii ceva malformatie.apoi s-a uitat la funduletz si si acolo a vazut ea ceva tot ca o malformatie.A! si la inimioara are un suflu care nu ar trebui sa fie.Apoi a inceput sa urle la noi(deci sa urle efectiv) ca nu avem trimitere de la medicul de fam. Desi noi am mers la cab ei particular.Si tot asa cu urlete dupa noi pana am iesit din cabinet, va spun in lacrimi si intr-o viteza de nici nu am vazut usa.
Am mers intr-un suflet la medicul meu de fam , nici nu am putut sa ii pov ce s-a intamplat la doctora aia ca plangeam de nu ma puteam opri.A sunat-o si i-a spus sa o lamureasca si pe ea ce a vazutla bebe.
Toate erau prostii dupa parerea doctoritei inafara de suflul ala de la inimioara.Ne-a trimis la o alta doctorita, un neonatolog foarte bun, ca sa isi de si ea cu parerea.De data asta a fost super draguta doctorita, i-am explicat frumos ce se intampla cu analizele,( ca am facut trei analize si au iesit trei rezultate diferite)L-a consultat si ea si a zis ca ne sfatuieste sa stam in spital vreo doua zile sa ii faca analizele ca lumea pt ca nici ea nu intelege de ce a iesit la analize piocioanicu.Si cu ocazia asta ii face si un ecograf si un EKG la inimioara.
Eu zic ca s-ar putea ca si epubretele in care am luat analiza sa fie infestate, pt ca noi am facut analiza la doua lab diferite, dar epubretele le-am luat din acelasi loc.Si am vaz pe net un caz asemanator.Zic si eu acuma, ca sa ma incurajez.
Na asa am patimit ieri toata ziua.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI
miri_mik spune:
raca... am ramas afish!
cu doamne-iarta-ma poa sa fie un medic atat de cretin??? mama lor de afurisiti pusi pe agoniseala! mai, nu va spun ce-mi vine la guraaaaaaaaaaaa! capul sus raca! cretina aia a facut medicina in papua noua guinee probabil! jiiiiiiiiiiiiz! sunt convinsa ca n-are bebe nik! iar daca e suflu, se repara de la sine, iti promit eu!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png