Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
Mitsu-bishu spune:
Na, ca i-ar mi-am schimbat semnatura!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
Parca asa vine mai bine...
Scuze de teste Da' acolo la vizualizare mi se pare ca nu arata real...
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
nemary spune:
Grati si Mitshu, mi-ati amintit ca trebuie sa caut muzica pentru botez. noi in seara asta ne-am imbaiat mai devreme pentru ca mergem toti trei sa luam lumina.
Paste fericit si sa va aduca iepurasul numai bucurii!
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
LaLa_20 spune:
Fetele va urez si eu PASTE FERICIT alaturi de familie(wow e primul PASTE cu bebeii!!!
mitshule cred ca si eu o sa fiu maine pe aici...sosu lucreaza ca a doua zi avem botezul si si-a luat liber atunci si inca vreo 2 zile dupa...si cica si face bani de Paste...bine o sa vina la masa...eu cred ca o sa dau o fuga la mama...da o sa fiu si pe aici asa ca nu o sa fii singura
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
miki_baby spune:
Buna, fetelor!
Si eu o sa fiu pe forum zilele astea!
Mitsu, mi-a placut la nebunie de bb Conrad facand gimnastica! Abia astept sa va vad live! Va pup pe amandoi!
Angi, m-a impresionat enorm ceea ce ai spus si asta pentru ca este exact ceea ce simt si eu!!
Miri, sa ne povesteste cum a fost la botez si sa ne pui poze!!
Eu am pregatit snitzele, chiftele si o sa le mancam cu salata de cartofi, salata de ciuperci, branza feta si ceapa verde...ca sa-mi aduca aminte de Pastele petrecut alaturi de ai mei. La felu principal vom face pulpa de miel la cuptor cu vin rosu si rozmarin...o bunatate!!
Tin sa va spun ca mie imi este extraordinar de greu sa fiu departe de parintii mei, de sora mea si de bunici acum in prag de sarbatoare! Noi in fiecare an faceam pregatiri impreuna si mergeam la tara la bunici.Mi-e foarte dor de acele vremuri! Tineam post in saptamana mare si ne distram copios cand il prindeam pe tata manacnd cu dulce:). Asta este...incepand de anul viitor vom merge in Romania de Paste!
Va pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
remiclea spune:
fetelor...PASTE FERICIT multa Sanatate, Fericire si tot ce va doriti!
Ellenuta multumesc de reteta. apucasem sa fac tortul dar cat de curand voi proba si reteta de la tine ca suna delicios.
Angi felicitari pentru pasca. de mult tare tot vreau sa incerc si eu sa fac da uite ca trece si pastele asta fara pasca pe masa. poate la anu'
Am vazut oua superbe-Cynthia si tin sa te felicit din tot sufletul ca ai avut rabdarea si talentul sa faci asa oua frumoase
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
Mitsu-bishu spune:
Hihi, miki, si noi abia asteptam sa va vedem! Cand ziceati ca veniti?
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Tinna S. spune:
Salut salut!
HRISTOS A INVIAT!
...sunt si eu pe-aici, ca astept sa vina baietii mei cu Lumina de la biserica... Mi-am culcat puiul mic si acum ii astept sa ciocnim si noi un ou rosu...
Vreau sa urez la toate zuzicile un Paste fericit si luminos langa cei dragi! E primul Paste langa clopoteii nostri!!!
Noi o sa mergem maine la masa la socrii mei, dar azi am fost si eu harnicuta... Am facut oua rosii (bineinteles, incondeiate de Andrei ), si in premiera am facut si o Pasca delicioasa si cozonac!
Va pup muuuult!
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
miki_baby spune:
Mitsu, o sa venim pe 11 iunie si o sa stam o luna..deci avem timp sa ne vedem. Luam un taxi si imediat venim in parc la Moghioros, parcul vietii mele de licean:)
Miki
miki_baby spune:
ADEVARAT A-NVIAT, Tina! Sarbatori fericite! Felicitari pentru pasca si cozonaci! Eu nu am facut pentru ca Timo nu mananca dulce si daca as fi facut trebuia sa ma lupt eu cu ele:))) Am cumparat un tortulet, in schimb:)
Miki