Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Ellenuta, mda, mie mi se pare fun bb meu... N-o fi el mumos, da' macar e bine-dispus... Incepe sa fie vesel, spre deosebire de ce preconizam in maternitate, cand l-am vazut asa de incruntat!
nemary, Paste Fericit!, toate bune pe la voi?
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Anandrei spune:
Am intrat si eu la repezeala, nu puteam sa nu intru si sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si de cine vreti voi, fericire si sanatate maxima si la acest praznic mare sa multumim Domnului pentru clopotzeii pe care ni i-a daruit!
Fug, plange iepurasul!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
nemary spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Hihi, am mai pus un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=VPCThP99FIw" target="_blank">gimnastica de dimineata!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
ce va mai distrati voi, hehe. si noi facem gimnastica, dar fara muzica, oare de ce? ia sa facem si noi ca voi
![](pupic.gif)
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Noi ne [regatim de o baita ca in povesti... Acum a adormit bb C., da'l las ca a papat pe la 20:30... Il trezesc pe la 22:00 pentru baie... O sa fie ceva special, o sa dezinfectez cada mare si o sa il las sa se balaceasca in voie mai mult timp... O sa si filmez, daca nu e abur mult... Si o sa ne taiem unghiutele si o sa ne imbracam frumos, sa ne prinda Pastele curati si aranjati, hihi! Of, cel mai tare imi pare rau ca nu prea o sa fiti pe forum... Eu daca nu am un menaj o sa cam frec menta de Paste, ca o sa ma duc acasa o fuga, apoi ma intorc in Bucuresti si o sa ies cu bby in parculetze si in rest o sa stau pe net! Ce trist e sa fiu eu, nu?
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Ana, , vorbim luni - marti...
nemary, da, e nice pe muzica, adica il distreaza si pe el... Bine, oricum ii place gimnastica, dar parca daca are un ritm e mai putin plictisitor, pentru amandoi... Ca dansez si eu pe langa el! Noi aveam aproape un ritual, dimineata dansam pe Mambo no. 5 - asta mi se pare foarte dinamic si zgomotos si seara adormim pe Two Become One de la Spice Girls
Povestea nasterii
Ne facem mari!
nemary spune:
tocmai ce ma uitam la megastar si unul dintre concurenti a cantat o piesa de la Metallica. asta mi-a amintit ca am primit cadou de la iubitul meu un bilet eeeeee, abia astept sa merg
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mitsu-bishu spune:
Hehe, mary, ce coincidenta... Si eu ma uitam azi pe youtube la momente penibile de la Megastar cum ar fi www.youtube.com/watch?v=3YHuRY3wmaM" target="_blank">astea. Si eu o sa ma duc la Metallica, si am zis ca il iau si pe bby! Hihihi! Ii iau bandana si tricou negru cu Metallica, sper sa gasesc pe dimensiunile lui, daca nu ii imprim in Carrefour
Povestea nasterii
Ne facem mari!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
La noi seara asta se anunta linistita...tati se va duce sa ne aduca lumina, la ora aia gaza noastra va dormi si, probabil, si eu. Azi am dus-o la impartasit si l-a amuzat tare pe preot cu cata lacomie a sorbit vinul de impartasanie, si cum a inceput sa plescaie dupa aia, ca e buuuun!
Eu am fost harnica azi, am gatit placinta cu iaurt - o bunaciune - si pui cu ciupercute la cuptor, in punga Knorr, al carei fan declarat sunt. Maine suntem invitati la masa la strabunica Sofiei (bunica sotului meu) si acolo vom manca traditional. Sper sa ne simtim bine, sa nu planga gaza si sa nu ma enerveze prea tare potaia bunicii, un pekinez bagacios, inofensiv de felul lui, dar n-am nici un chef sa vina prea aproape de bebelina!
IrinaL, numai fericire alaturi de familia ta frumoasa! La Multi Ani!!!
Fetele, va urez si eu sa petreceti cu bine si in liniste primul Paste alaturi de clopoteii vostri, indiferent unde va aflati in lumea asta mare :-) sa va aduca numai sanatate, voiosie si, bineinteles,
gustoasa pe masa!!!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Mitsu-bishu spune:
Na, ca i-ar mi-am schimbat semnatura!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
iulia82 spune:
Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite
Multi pupici mamici drage si clopotei frumosi!!!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.