Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTE LUNITE SI ANISORI STEFANIEI DE NATALIA, LUI MATHIAS DE VEN, LUI MIHAI DE AWEYA!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

mitsule super haios bebe C!!! e un frumos si un dulceee

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Umplu pagina asta tot eu.....da` fiindca stau si pe messanger cu sora
-mea am uitat de ce am deschis mesaj! Aha de plictis! Ca tati e la un prieten vine deseara, noi azi nu avem zi de baie o sa ne balacim putin pe fata si maini inainte de culcare, la imbracat de pijama..... Asa... ultimele doua mese au fost de 130-140ml. Nu mai aveam curata/dezinfectata decat o sticla mica de 125ml in care intra max 130ml lapte. Zic hai ca o fac pe asta apoi le spal si dezinfectez pe alea mari pt deseara si la noapte... Si banditul de Benji ar mai fi vrut..... o sa ii dau mai devreme de 3 ore poate papa destul sa il tina toata noaptea....
Inca ceva.... noi am ajuns intregalisti adica numai lapte ...praf! Asta e, mai plangeau si se temeau mamici ca se apropie momentul, la noi s-a instalat de vreo 10 zile ... s-au inchis de tot robinetele , nici un strop! E aiurea de tot sa nu il mai strang la piept la alaptat, dar... cum ziua nu poate/reuseste sa adoarma singur e leganat si strans la piept si dragalit si alintat! Si mai e ceva: se intampla si clopoteiilor vostrii sa urle inainte de somn ziua??????? Dar urlete frate! Si chiar la plimbare in carucior maraie de zor. Luat in brate alintat pus la loc reuseste in final sa adoarma. Mai tragic e ca daca incerc sa il depun in leagan sau patut se trezeste instant desi in brate pare sa fi intrat in faza de somn adanc.... Asa ca ziua isi doarme reprizele de somn la mine in brate si eu ....am....timp....de.... citit... URA! imi era dor sa citesc ... acuma sunt cu KEN FOLLETT in mana, f buna cartea.

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

zuzici

nu stiu daca mai am timp maine sa intru caci plecam devreme la tara. asa ca vreau sa va urez

SARBATORI FERICITE, FIE CA LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA SANATATE, NOROC, FERICIRE SI BUCURII!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Sa petreceti frumos pe unde sunteti... o safie pustiu pe aici!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetelor

- am intrat si eu sa va salut pe toate si sa va doresc sa aveti parte de-un : Paste Fericit !!! si urarea : " Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

am intrat sa ma laaaaaaaud!!!!!

Am facut o pasca cu branza de vaci de trei degete iesita din tava si bunaaaaaaaa, moama, moama!!!

Dar nu stiti cum am ajuns sa fac pasca pt ca nici prin cap nu-mi trecea sa fac asa ceva: socrul meu se ducea sa ia branza de vaci si eu am strigat dupa el - era deja in curte - sa ia cu un kg mai multa ca vreau sa fac o PASTA - gen Almette cu ceapa verde si marar. El sarcul e cam surd si zice: Vaaaaai, vrei sa faci PASCA?? Ce pofta imi era, ce ma bucur! Si era asa bucuros ca mi-a fost mila sa il dezamagesc. Am cautat si eu pe net si am gasit o reteta si acolo la preparare scria ca se urmeaza pasii de la cozonac. mi-a fost lene sa ma uit acolo si le-am trantit in castron, le-am framantat vreo 5 minue si gata. faza e ca abia acum am citit cu ce dichis tb puse toate pe rand... dar avantaj eu, a iesit o minunatie...

Acum... PASTE FERICIT va doresc. va iubesc din tot sufletul meu. Fara voi as fi fost:
-mult mai singura
-mult mai putin experimentata
-mult mai disperata
-mult mai putin iubita

Anul trecut in a doua zi de Paste am ramas insarcinata. era 8 aprilie. Anul acesta a doua zi de Paste cade pe 28 aprilie - si Pupi meu mic si drag face 4 lunitse de viata.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna zuzici eu nu am mai intrat demult, am vrut sa va urez
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI, FIE CA LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA SANATATE, NOROC, FERICIRE SI BUCURII!

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by aweya

Astazi am implinit si noi trei lunite, suntem mari si cuminti.

Am intrat sa va uram un PASTE FERICIT alaturi de toti cei dragi.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

la cat mai multe lunite Mihai si Paste fericit si voua!

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Seara buna!

Am intrat si eu sa salut zuzicile care's cam putine la ora asta...

Irinouka, hehe, ai dreptate cu FF, abia acum am vazut si eu ca il cam zdruncin pe bebe, in realitate nu imi dau seama, credeam ca e fun, da' exagerez cu "gimnastica"...

Ceska, de cateva zile, o saptamana, la fel face si bb C., trage niste concerte mama mama inainte sa adoarma, il iau in brate, ii cant, il alint, 'geaba, tot cand il ia pe el somnul adoarme... Cateodata il las sa urle in voia lui, ca pana nu isi face numarul nu se simte bine si nu adoarme...

Angelique, si eu am intrat sa le urez fetelor Un Paste Fericit inconjurate de cei dragi si de copilasi voiosi si cuminti!!! si m-a impresionat profund mesajul tau... Desi nu am fost eu un sprijin pentru tine, imi dau seama ca fiecare suflet conteaza in "gramada". Te pup, te imbratisez, si ma bucur sincer ca ti-a iesit pasca si ca ai putut face cel putin un om fericit!

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput