LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am si io o problema, asa de dimineata
Ma duc sa impartasesc baietii... eu, sincer, nu i-as fi dus, pt. ca au muci... dar soacra'mea nu si nu Sper sa nu virusam alti copii

Si noi tot prin Bucuresti suntem... nu plecam nicaieri... nici n-am chef de plimbari... sa car casa dupa mine... m-am facut o putoare...

Drum bun celor care pleaca in plimbari...

AVoogt bine ai venit... zi-ne mai multe despre voi, sa va bagam in lista

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Am si io o problema, asa de dimineata
Ma duc sa impartasesc baietii... eu, sincer, nu i-as fi dus, pt. ca au muci... dar soacra'mea nu si nu Sper sa nu virusam alti copii

Si noi tot prin Bucuresti suntem... nu plecam nicaieri... nici n-am chef de plimbari... sa car casa dupa mine... m-am facut o putoare...

Drum bun celor care pleaca in plimbari...

AVoogt bine ai venit... zi-ne mai multe despre voi, sa va bagam in lista

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Eliana, impartaseste linistita baietii, cand vine vb de cele sfinte nu se transmit bolile

Si noi, si noi de 1 iunie; macar cu gandu si tot venim.

La Multi Aaaaaaaaaaaaaaaani, Ana!!!!

chiar asa Avoogt sa ne zici despre noi, deocamdata stim ca ai cartonas rosu pt gura "bogata" ; bine ai venit la noi, mai bine nici nu puteai nimeri

gata, pleeeeeeeeeeeeeeeeeeec!!!!! va puuup sau cum zice iarina, baaai, pupici!!!!

pt cine e cuminte mai intru pe claca ...hai ca is binedispusa, numai ma hlizesc

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata, i-am impartasit
Iar partea cu transmisul bolilor nu o cred si gata E la fel ca aia... ca nu se imbolnavesc la botez... chiar daca e friiiiiig rau... si ingheata in pielea goala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Salutare!

Intru scurt, doar sa felicit din toata inima pe sarbatoritele de ieri si de azi - ca ieri am avut probleme de conexiune. La multi ani, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Nu-mi dau cu parerea despre conflicte, pentru ca eu cred ca, mult mai mult decat ceea ce ne desparte - personalitate, caracter, educatie, statut social, varsta etc - exista niste fiinte mici pentru care cu toate simtim la fel, pentru care ne-am da viata si care pentru fiecare dintre noi sunt perfecte. Si pentru care noi, la randul nostru, suntem perfecte. Asa cum suntem fiecare. Si ce banal ar fi sa fim toate la fel, nu??

Sa aveti un Paste fericit, sa va aduca mangaiere, liniste, iertare... Va urez voua ceea ce imi doresc si mie, ca altceva mai bun nu pot.
Va pupam cu drag.

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sarbatori fericite! Sa aveti parte doar de lumina in viata voastra!
Va pupam cu drag!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Ia uitati aici o poezioara in ton cu sarbatoarea, sa o cititi pustilor si pustoaicelor:

Ast#259;zi în sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Nec#259;jite si mânjite,
Zece ou#259; înrosite.
Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-a-ntrebat:
- Ce v#259; este, fr#259;tioare,
- Ce v#259; doare?
Nu v#259; ninge, nu v#259; plou#259;,
Stati g#259;tite-n hain#259; nou#259;,
Parc#259;, Dumnezeu m#259; ierte,
N-ati fi ou#259;...
- Suntem fierte!
Zise-un ou rotund si fraise
Lânga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au început cu gura:
- Pân'la urm#259; tot nu scap!
- Ne g#259;teste de parad#259;.
- Ne ciocneste cap în cap
Si ne zvârle coaja-n strad#259;...
- Ce rusine! - Ce dezastru!
- Preferam s#259; fiu omlet#259;!
- Eu, de m-ar fi dat la closc#259;,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi s#259; tac:
Asa galben sunt, c#259;-mi vine
S#259;-mi închipui c#259; pe mine
M-a ouat un cozonac!...

Editez: imi pare rau ca n-au iesit caracterele cum trebuie... nu stiu cum sa le transform pe alea romanesti, sper sa prindeti voi care-i ideea.
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Intru si eu sa va spun "Sarbatori Fericite!", sa fiti sanatosi, fericiti si iepurasul sa va aduca tot ce va doriti.
Pupaturi de la noi.
PS: Am vazut ca va intalniti de 1 iunie, poate bagati si cand vin eu o intalneala ca taaare mi-ar placea.
Acum nu cred ca am moralul sa ma intalnesc cu fetele, arat ca morcovul si ma simt ca spanacul fiert :-).
Pup fetili, sa fiti linistite de Paste.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

La multi ani
Deea Maria
Robert Gabriel
Andreea Beatrice
Ariana Vanessa
Ana
Maya Georgia

Mihai Alexandru
Stefan George
Eduard Andrei
Sebastian Alexandru

Maria Gabriela
Irene Nicole
Ana Maria
Ana Maria
Raluca Ileana

Vlad
Alexia
Razvan Bogdan

Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lunga si frumoasa!

La multi ani
Mada Rozz
Ancris

Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!

Mady - parca ti-am zis dar am pus poze de ceva timp.Uite AICI sunt din Romania si sunt si cateva poze cu tine si Razvanel,inca nu am reusit programul sa-mi regaseasca toate pozele.Mai asteptam.

AICI sunt poze din vacanta la Paris.Sunt doar pozele care le-am facut inainte sa se strice camera foto,revin saptamana viitoare cu celelalte facute cu un aparat de unica folosinta.

Fetele,care imi spuneti daca stiti un site unde pot incarca fisiere mai mari?Adica filmulete facute cu camera video.As vrea sa va arat Turnul Eifel luminat si la fiecare ora cum arata ca un pom de Craciun.Eu una am ramas indragostita de Turnul Eifel noaptea.

Sa aveti parte de un PASTE fericit,cu liniste sufleteasca si cu multa dragoste si sanatate!

Mi-au trimis si mie ai mei cozonac si vopsea de oua,asa ca voi simti si eu Pastele nostru.

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Hello, hello!

suntem si noi pe aici...Nervosi, kk-ciosi, fara chef de nimic. Nu stiu ce sa ma fac cu baiatul meu. Nu vrea sa manance decat lapte, nu ia medicamentele sub nicio forma. azi noapte a mai facut un frison iar pe la 4 s-a trezit urland. Dar in ce hal. cred ca tot plansul lui la un loc de cand l-am facut nu a fost asa. Nu stiu daca a visat ceva sau l-a durut burtica. Cert este ca dupa 15 minute vroia plimbat cu tricicleta si sa ne uitam la Tv. Deci asta am facut de la 4,30 la 5,30 dimineata.
Elyanna ,mama, cum rezisti femeie cu muciosii tai, ca eu sunt daramata dupa 4 zile. Imi vine sa merg de-a busilea.Si bravo ca ai impartasit copiii! Sper sa mi-l impartaseasca si mie tata maine pe Luca. Dar o sa-i spun sa ia o lingurita mai micuta ca randul trecut copilul meu in 3 minute a devenit foarte vesel si scotea limba la lume prin biserica!

Maine imi fac totusi avant si plecam la mama ca sa simt totusi si eu ca a venit Sf Paste. Sper sa ajung si la miezul noptii la biserica. Sper eu, dar urlatorul dicteaza!

PASTE FERICIT TUTUROR!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paste fericit! sa va implineasca toate visele

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput