LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Karla Hai ca poti!
Multa sanatate, sa treca odata... sa poti sa dormi si tu, si el...
Io... deja sunt antrenata... acu doar au muci si tuse, n-au febra... deci muuult mai bine...
Iar cu luat medicamente... cu jpaca, cu juma de ora inainte de masa, sa nu vomite... Iar cau refulul mancarii... deja m-am obisnuit de la Elena, iar cand sunt bolnavi ii inteleg... Asa ca nu ma mai stresez ca mananca jumate din cat mancau deobicei si vomita jumate din ce-au mancat...

Stefania vazut pozele... cand devenea mai interesant s-a stricat camera... foarte urat din partea ei Asteptam cu interes continuarea...
Cat despre filme... habar n-am... Roxana le stie pe toate... poate isi face timp si mai baga ochiu si pe aici... si da indicatii pretioase...
Eu doar pp ca trebe sa salvezi cumva fisierele intr-o forma mai mica si chiar taiate la un mom. dat. Teoria o stiu, practica ma omoara...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by elyanne

Am si io o problema, asa de dimineata
Ma duc sa impartasesc baietii... eu, sincer, nu i-as fi dus, pt. ca au muci... dar soacra'mea nu si nu Sper sa nu virusam alti copii

Si noi tot prin Bucuresti suntem... nu plecam nicaieri... nici n-am chef de plimbari... sa car casa dupa mine... m-am facut o putoare...

Drum bun celor care pleaca in plimbari...

AVoogt bine ai venit... zi-ne mai multe despre voi, sa va bagam in lista

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Eliana, impartaseste linistita baietii, cand vine vb de cele sfinte nu se transmit bolile

Si noi, si noi de 1 iunie; macar cu gandu si tot venim.

La Multi Aaaaaaaaaaaaaaaani, Ana!!!!

chiar asa Avoogt sa ne zici despre noi, deocamdata stim ca ai cartonas rosu pt gura "bogata" ; bine ai venit la noi, mai bine nici nu puteai nimeri

gata, pleeeeeeeeeeeeeeeeeeec!!!!! va puuup sau cum zice iarina, baaai, pupici!!!!

pt cine e cuminte mai intru pe claca ...hai ca is binedispusa, numai ma hlizesc

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Nici nu stiu ce sa va zic, intrebati-ma voi si va spun.
Despre gura "bogata" ... s-a intamplat, nu m-am putut abtine dar nu o sa se mai repete , promit

PASTE FERICIT tuturor alaturi de cei dragi !!!

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Sa aveti sarbatori linistite alaturi de cei dragi!! Sfintele Pasti sa va lumineze sufletele si sa le umple de bucurii!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Va multumim pentru urari!oricum a fost o zi dezastru(ies incisivii laterali sus)..Ana aproape ca numai a plans si a fost agitata..poze sper sa fi nimerit cateva mai acatari ca in rest in toate plange.Ce m-am necajit ca nu am putut face poze frumoase dar asta e...sper sa ne salveze tortul ca el nu a vociferat nimic la pozat!
INTREBARE:credeti ca un premergator dala care se impinge ar ajuta-o pe Ana sa mearga mai repede..ca vad ca tot impinge trotineta de era sa cada pe ea!Pupici cu sclipci

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!Multa sanatate si noroc in viata!!!

Sarbatori linistite alaturi de cei dragi

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

pentru cele doua sarbatorite de astazi ce poarta si acelasi nume Ana -Maria

Sa fiti fericite, vesele, norocoase si tot ce-si doresc parintii vostrii sa vi se implineasca!!!

Stefania - faine poze dar si mai dragut pustiulica al tau Carl blondutul. Norocos baiat sa vada el Parisul la doar un anisor!!!

florin-a - in legatura cu premergatorul, cred ca depinde de copil. Nici Maya nu si-a dat drumul sa mearga singura dar nici premergatorul ala n-o mai atrage. In schimb plimba cu mare placere pe parchetul meu bine lacuit un tamburel de bucatarie.

Iar o puneti de intalneala??? Primiti si provincia, sau este exclusiv pentru Bucurestence, ca daca e asa, facem si noi provincialele o intalneala, nu-i asa fetelor?!?!?

Amma23 - spanacul si morcovul sunt bune pentru purificarea organismului, poate asa trebuie sa te simti inainte de a reintra in forma ta maxima. Eu te astept la Mioveni cand ajungi in tara, sper sa treceti sa vizitati prietenii sotului tau.

Raluca - o si pentru tine, sa rezisti langa Luca si un maaaaare pentru Luca sa se faca repede bine. ce mai distrat cu lingurita mai mica si veselia lui Luca de dupa impartasanie. Si eu am facut okii mari astazi cand am vazut cat de mare-i lingurita si mai ales ca i-a dat-o plina. Eu o impartasesc de obicei la Rucar si acolo-i pune doar putin pe varful linguritei. Or fi facand preotii de la Rucar economie la vin .

AVoogt - pai povesteste-ne despre albinuta ta si mai ales arata-ne poze.

Sfanta Sarbatoare a Invierii sa va aduca lumina in suflet, pace, iubire si sperante implinite alaturi de cei dragi. Pasti fericit!

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Edit: AVoogt - acum ti-am vazut minunea mica in pozele de la semnatura. O dulceata de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

OOOO!!!! LA MULTI ANI ANUTELOR !!!!.
Apoi, sa fiti sanatoase in acest Paste , sa aveti parte numai de bucurii si sa fim merem impreuna multe evenimente de acum inainte.

PS Sa mu mancati prea multe oooooo si prea mult cozonac sa vi se aplece....

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Vin si eu la inchiderea editiei...

La multi ani cu sanatate deplina, fericire si noroc celor doua Ana!

Va dorim din suflet sa va bucurati de Lumina Invierii, sa aveti iubire in suflete si pace in case! Si, cel mai mult il rog pe Dumnezeu sa ne dea tuturor, cu mic cu mare, sanatate deplina, sa ne fereasca de rele si sa ne lumineze mintile.

N-am vazut poze inca...dar recuperez eu.

Rozi sa stii ca si Vlad a fost foarte agitat de ziua lui, dar pana sa vina invitatii...cred ca m-a simtit ca si eu eram stresata. Lasa ca nu conteaza cum a iesit, important e sa fie pitica bine

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Ane-Mariilor! Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Ama, sa treaca totul mai usor, si sper sa ne intalnim la vara...hihi la cate solicitari ai stai un an pe aici!

Am vazut poze cu Carl si Razvanel, ce baieti de baieti! Mi-e drag sa aud ca se intalnesc fetele din stup, sper sa incepeti sa veniti si inspre Ardeal mai spre vara!

Bun venit Avoogt, asteptam sa aflam mai multe despre puiul tau!

Nu prea am cuvinte deosebite sa va urez de sarbatori, asa ca vreau sa impartasesc cu voi niste cuvinte ale Maicii Tereza, care mi se par potrivite pentru aceste zile in care ar trebui sa incercam sa fim mai buni:

Oamenii sunt adeseori neîntelegatori, irationali si egoisti ...
larta-i, oricum.
Daca esti bun, oamenii te pot acuza de egoism si intentii ascunse ...
Fii bun, oricum.
Daca ai succes, poti câstiga prieteni falsi si dusmani adevarati...
Cauta succesul, oricum.
Daca esti cinstit si sincer, oamenii te pot însela ...
Fii cinstit si sincer, oricum.
Ceea ce construiesti în ani, altii pot darâma într-o clipa ...
Construieste, oricum.
Daca gasesti linistea si fericirea, oamenii pot fi gelosi ...
Fii fericit, oricum.
Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine ...
Fa bine, oricum.
Da-i lumii tot ce ai mai bun si poate nu va fi niciodata de ajuns ...
Da-i lumii tot ce ai mai bun, oricum.
La urma urmei este între tine si Dumnezeu...
N-a fost niciodata între tine si ei ...

Maica Tereza

Zile de sarbatoare frumoase va doresc!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Multumim
Acum sa va povestesc putin despre Biencuta mea : s-a nascut pe 6 aprilie 2007 la ora 20:45 prin cezariana(fiind prea mare pt mine cum a spus doctorul),3700 si 51 cm.
Mergem in picioruse de la 11 luni acum mai avem putin si alergam, avem 6 dintisori si papam tot ce e in farfurioara .
Cam atat pana acum

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput