LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
radcarmen spune:
La multi ani Mariuca!
La multi ani Irene Nicole!
Crina m-am uitat acuma la pozele cu Maya. Ptiu ce mare dar mai ales frumoasa s-a facut! Imi vine sa o musc de obrajori
Dianaaaaaaaaaa am ras cu lacrimi de Alex cum merge el in 4 labe pe strada. Bravo mai ca nu sunteti stresati! Cat despre el, cretulinul, n-are nici o treaba, isi vede linistit de drum.
Era sa uit. Val draga, lasa fata pe jos sa circule si sa exploreze ca nu pateste nimic fii linistita. E pacat sa ii limitezi spatiul...zic eu, da tu faci cum vrei. Cat despre mestecat, da-i sa manance biscuiti, sau bucatele mici de fructe mai moi, bucatele cu care esti sigura ca nu are cum se ineca si las-o ca se obisnuieste. Citisem undeva ca e important sa mestece mai ales pentru dintisori. sa iti treaca din stres si sa iti faci curaj. O sa vezi ca Mariuca stie si poate mai multe decat crezi tu. O sa te uimeasca numai sa ii dai ocazia.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ralualexandrei spune:
Intr-o pauza de tigara intru si eu sa va urez
Paste fericit sa aveti parte doar de bucurii sa aveti muuuulta putere si sa ramaneti la fel de minunate ca si pana acum,sa nu va indoiti de calitatile voastre caci nu toate mamicile le poseda,voi sunteti niste perfectioniste si cu asta nu dati gres!
Va pup pe toate si va imbratisezzz tare tare tareeeee!
La multi ani piticilor si piticutelor,scuzee pt restante
Eduard
Sebastian
Maria
Irene
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
florin-a spune:
Anul trecut pe vremea asta ma cam incerca mijlocul...nici prin cap nu imi trecea ca sunt contractii.
II multumesc lui Dumnezeu ca in pofida faptului ca Ana a venit cu piciorusele acum este totul bine.
Am trecut si noi azi pe sub masa...dar fara sa vrem..de parca Doamne Doamne ne-a chemat pt ca initial eu iesisem cu printesa la plimbare si am ajuns la Biserica.
Am vz in Biserica un baietel de vreo 10 ani arata asa care trecea pe sub masa tarandu-se pe genunchi,,,parca era o broasca.Initial am zis ca se ismeneste ca sa imi dau seama ca nu este asa.Va spun sincer am izbucnit in lacrimi si am iesit fuga din biserica ca nu cumva sa se simta parintii ,,in fine...fara cuvinte
Da Roxi...asa-i.Are stupul un an.Tocmai am terminat de decorat tortului Anutei...nu e perfect ,,nici pe departe.L-am fc cum m-am priceput eu m-am bine si mi-am pus toata dragostea in el.Sper ca peste ani sa ii placa ce am fc pt ea.O sa va pun pozici.
Va iubescFlorin-a mamica de albinuta Ana -Maria
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
AVoogt spune:
Este prima data cand intru la "albinute si bondari" si noi tot o albinuta avem
Un Paste Fericit tuturor
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
carmenefr spune:
Am intrat si noi pe fuga. Azi de dimineata ne-am imparasit,apoi am dat o fuga la piata si cand am ajuns acasa...m-am pus pe calcat. Apropo de Andra ca aseara se tot chinuia sa se apuce de calcat
Acu' ar trebui sa m-apuc de bagajeeeee, n-am nici o tragere de inima!!Si tre' sa fac 2raduri de bagaje
Asa ca parca vad cum va fi: io fac, teodora desface...A, am medicamentele pregatite de plecareDeci am mai putin de munca!!
Gata, ma fac serioasa.
Bag urarea.
Sarbatori fericite tuturor, sa va distrati si mai ales sa va relaxati! Va pupam !!
martutza spune:
Repedeee
Diana nu am vrut sa intelegi asta.Vezi ca te bat .Eu am vrut sa fie un compliment la adresa lui Alex care pare ca acum a coborat din Alpi si gluma cu gresitul am spus-o pentru ca tu esti bruneta cu parul drept si nu prea iti seamana.Dupa ce am vazut "arborele genealogic"am vazut asemanari intre Alex si tine si Alex si tati care e blondutz.So,lasa chestiile cu "uratica" ca nu tine.Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si mie mi se spune "vai ce copil frumos si e leit taica-su"...si eu nu prea am deductie logica sa trag concluzia ca as fi vreo urata sunt mai umanista asa la minte ...doar ma oftic ca seamana numa cu tasu ..atat.
Karla sanatate la puiut.
Calatorie placuta celor care "evadeaza" de acasa.
Va pup cu drag.
PASTE FERICIT.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
diana_jors spune:
Maya
Martutza, stai linistita, nu m-am suparat, nu esti prima care ma intreaba Si sa stii ca eu de fapt am parul ondulat (cand eram mica aveam zulufi aproape ca ai lui), doar ca imi intind parul
Si da, nu prea seamana cu mine asa blondut si cu ochi albastri/verzi (eu am o pare dilema ce culoare are la ochi, sunt caprui chiar langa pupila, albastri in casa si verzi afara) ... culoarea ochilor e constanta de vreo 5 luni incoace, deci banuiesc ca asa raman...
Acum, ca tot a trecut un an de stup, nu punem de o intalneala iar de 1 iunie?
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuulti ani, Ana Maria (x 2 )!
Daaaaaaaaa... bravo Diana... intalneala pe 1 iunie
Am verificat calendaru nu-i soata la munci, cade duminica, deci mi-emi convineeeeeee De data asta mergem in alt parc?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
paxela spune:
Ana MariaAna-Maria sa crestei mari si sanatoase
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
si noi pe 1 iunie
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu