LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

ANA MICUTA!
ANA ACUM!
De maine va punem poze de la fix 1 anisor

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sa aveti un Paste Fericit!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eliana - tot acolo era si ceva pian, poti sa iei un xilofon si un pian si sa se joace pe rand cu ele

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

HA, HA, HA cum nimeresc eu numai in certuri.

Oricum eu sunt vesela, fiica-mea implineste doar o data 1 ANISOR si eu sunt taaare fericita. Multumesc Eliana si Crina pentru urari. Poate ca nici nu meritam la cat de rar am intrat pe forum in ultimul timp.

Apropo de subiectul in discutie unele dintre voi stiu ca sunt exagerata cu curatenia si protectia copilului, motiv de scandal zilnic cu sotul si alte pesoane din familie.

De alaptat am alaptat, cu indulgenta, pana la 3 luni. Cu toate acestea Maria a fost bolnava doar de 2 ori (febra a facut doar o data si i-a scazut imediat) si si-a revenit foarte repede, din fericire.

Totusi eu cred ca Maria este sanatoasa, in general, nu pentru ca o tin departe de virusi si bacterii (cu care, din pacate, la un moment dat tot se va intalni) ci pentru ca Dumnezeu i-a dat o buna imunitate.

De altfel stiu ca nu fac bine si ca in momentul in care va intra in contact mai apropiat cu alte persoane, lucruri etc este posibil sa avem mari probleme.

Una peste alta, nu cred ca daca un copil se imbolnaveste mai mult decat altul este vina mamei (ma refer la voi despre care stiu bine cat va iubiti copiii si cata grija aveti de ei) si mi se pare o cruzime sa afirmi sau sa dai de inteles asta.

Apropo de noi, la un an. Facem mofturi, mancam tare putin si numai cu entertainment, nu bem decat lapte si ala putin dar suntem, nu se stie cum, dezvoltati in grafic, mergem foarte bine tinuti de o manuta si intelegem din ce in ce mai multe. Si bosgorodim in limba noastra toata ziua.

De mers singurica mai dureaza, ca mama nu ma lasa pe jos ca are pitici pe creier, mancare mancam doar pasata desi avem 6 dintisori, ca mama ne-a dat la un moment sa mestecam dar ne-am innecat si de atunci ne este frica (adica ei, mamei). Si acum astept rosiile (sau mai bine ouale ca tot se apropie Pastele).

Acum lasand gluma la o parte va rog sfatuiti-ma si pe mine cum sa o invat pe Maria cu mestecatul, cu ce sa incep etc.

Pupici multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Fiecare isi creste copilul in felul ei. Oricum nu cred ca de la servetele dezinfectante si mancare racesc copii. Tine de imunitatea fiecaruia.
ZADI, tot timpul ai vrut sa iesi in evidenta ca tu esti cea mai buna si copii tai sunt cei mai destepti. Incercam sa evit sa iti citesc mesajele ca stiam ca ma enervez. Dar acum chiar ca mai scos din sarite. Si ce ma enerveaza la tine este modul in care incerci sa te scuzi dupa ce postezi mesaje care iti scot in evidenta calitatile tale de mama perfecta si desteapta. Chiar vroiam sa iti spun asta mai demult, dar nu am avut timp si nici momentul potrivit. Noi maine plecam din Bucuresti, asa ca va doresc sa aveti un Paste fericit si tot ce va doriti.
L-ati vazut pe puiul meu chel?

MIHAIAT 31 MARTIE

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetelor!
in sfarsit am reusit sa intru sa scriu si eu ceva.
am facut o isiotenie de otita interna si externa si de o saptamana ma chinuie cu tot cu tratament.
dar acum nu mai conteaza.
de citit v-am citit in fiecare zi dar nu am apucat sa scriu nimic fiind singura si cu STEFI.
ce pot sa spun este ca de cand am intrat pe forum si sunt alaturi de voi am capatat mai multa incredere in mine, m-am bucurat alturi de fiecare la fiecare realizare a prichindeilor si am avut de invatat cate ceva de la fiecare.
de raspuns la ceea ce s-a discutat aici nu cred ca pot pt ca desi fac mari eforturi STEFI a crescut dupa carte in primul lui an de viata dar de cand a inceput sezonul rece am tot facut diverse raceli si asta nu neaparat din vina mea.
asa cum ati spus si voi fiecare copil e diferit in felul lui si fiecare mama e unica in felul ei si nu cred ca o mama nu doreste decat ce este mai bine si mai bun pentru copilul ei.
aici am descoperit mame devotate trup si suflet, femei care au renuntat la cariera pt copilul ei, mame care si-au reluat serviciul dar apoi revin acasa si i-si reintra in rolul de mama.
din punctul meu de vedere sunteti niste mame minunate si eu va doresc sa fiti si de acum inainte la fel si veti vedea ce bucurii si zambete va vor darui cei mici.
sincer am admirat mamicile cu mai multi copii si felul lor de a se descurca si de a face fata si chiar mi-as dori sa i-mi fac curaj sa mai facem si noi un bebe, ca daca voi reusiti si cu 3 copii trebuie sa o facem si noi.
acum nu va doresc decat un PASTE FERICIT!
sa aveti parte voi si familia voastra de sarbatori minunate si linistite.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Val - mai pune si tu poze sa-ti vedem minunea de un anisor. Ne0-ai promis de mult, dar ne-ai lasat cu okii in soare pitica de un anisor fix.

cat despre rosii sau oua rosii .. pai munceste ca sa ti le faci singura, nu astepta de la altii.

Crina si Maya Georgia

Luna a 11-a

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
MARIA GABRIELA
IRENE NICOLE
ANA MARIA
RALUCA ILEANA
VLAD
ALEXIA
RAZVAN BOGDAN
SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI, SA ADUCETI NUMAI ZAMBETE SI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Va doresc sa aveti un Paste Fericit!
Dumnezeu sa va lumineze sufletele si sa va insenineze zilele.
Sa aveti parte de multa bucurie, fericire si liniste.

Am fost cu Tudor sa treaca pe sub masa .... nu i-a convenit ca se trece doar de 3 ori ...

Pentru oricne este interesat: am mers cu Tudor la un medic homeopat si am inceput un tratament pentru cresterea imnunitatii si poftei de mincare. E cam devreme pentru un verdict, dar in privinta poftei de mincare sunt multumita: nu sare mesele si maninca suficient. In primele zile a avut scaune moi si se pare ca au fost de la eliminarea toxinelor. Acum e ok

Numai bine tuturor.
Sper sa redevina topicul care era odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaaaaani, Mariuca!!!!

La Multi Aaaaaaaaaaaani, Irene!!!!

Val, chiar asa, mai pune si tu poze cu Mariuca; nu am mai vazut-o de pe la 4 luni parca

Stefimic, sanatate lu' Stefi!!!

Karla, sanatate lu' Luca. Pacatos rau rotavirusul asta dar daca l-a facut ca urmare a vaccinului poate nu face o forma prea nasoala. Din ce am mai citit despre alti copii care au avut pacatosenia asta e ca pur si simplu lupta org cu boala, nu prea sunt medicamente sa ii dea in cap.

noi maine plecam la mamaaaaaaaaaaaa/soacraaaaa!!!!! dispar din peisaj cateva zile, o saptamana.

mai aveam ceva de zis de "subectu" Zadi: daca ea a zis ce a zis si nu v-a convenit, voi de ce nu ati fost intelegatoare si nu ati iertat-o, ca doar suntem in saptamana mare?! ciufulitelor! . Hai va pup din mers pana nu ma dati si pe mine afara

aaaa si.... Pasteti Fericite!!!!

aaaa si....voi va dati seama ca avem un aaaaaaaaaaaaaaaaaaan????? stupul nostru are un aaaaaaaaaaaaaaaaaan, moaaamaaaa, se termina primul ani de nazdravanii!!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput