Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Multumesc pt gandurile bune (Ven, Elenuta, Laura_D, Roxana(Doniro), Dana (Danonique), Anca.b ) si toate celelalte, dak am uitat pe cineva)
Mary (nemary), am fost la policlinica spitalului (ca in spital n-au vrut sa mi-o consulte) si acolo era Dr. Stanciu Albert ; nu stiu dak este cunoscut dar s-a ocupat foarte "in detaliu" de ea: i-a flexat picioarele, mai intai la genunchi, apoi la solduri, s-a uitat si la glezne, a pus-o pe burta, pe cate-o parte.
Dana(danonique), tu spuneai ca bebe n-are program (sau poate Roxana (doniro) ): a mea are program de la 2 saptamani, de cand am bagat-o pe formula. dak tu alaptezi, cred ca e ok dak nu si-a facut un program si mananca cand vrea.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Ereena
mamici mai experimentate ,am nevoie de un sfat . dupa 30 de min de plans si miorlait se pare ca dumnealui copilul a adormit singur. nu este prima data ,uneori adoarme si fara plansete ,se joaca si pur sisimplu adoarme. problema este ca fix dupa 30 min de somn se treze4ste si nu e chip sa mai adoarma. stiu ca spunea miri (ce mai faci miri?) sa il las in pacesi se culca inapoi singur dar nu e asa , se pune pe un plans si nici dupa 15-20 de min nu mai adoarme. voi patiti asa?ce sa fac?
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
Ereena sa stii ca si bebele meu mai face asa... Nu prea doarme ziua... Adica doarme, dar are somnul cam fragmentat... se tot trezeste, nu doarme 2 ore legate de exemplu... Cand se trezeste si urla ma duc repede la el, ii pun suzeta si il mangai usor in zona sprancenelor... Uneori functioneaza si adoarme la loc, uneori nu...
In schimb noaptea doarme bine... Se trezeste, papa, si apoi adoarme la loc bustean...
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Va pup ca urla rauuuu... Revin mai tarziu....
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
emabucuresti spune:
intru si eu sa spun la multi ani lui Rares, Benji,Alexandru,Mariuca,Beatrice,Stefana,Ioan.Mamicilor sa va traiasca puiutii si sa fiti fericite alaturi de ei!
Ramona si al meu regurgiteaza un pic de lichid din cand in cand,nu cred ca e motiv de ingrijorare,o fi cum zicea o zuza un pic de saliva sau suc gastric.Al meu da si un pic de branzica afara uneori, adica laptic aproape digerat.Dar nu mult.
Si eu abia astept diversificarea.Stiu ca sunt doua curente in acest sens, scoala europeana,bazata pe sucuri fe fructe, legume, piureuri,supe, si scoala americana- cereale. Voi ce alegeti?Si apropo de cereale, cel;e care alapteaza, daca ne ajuta Dumnezeu si vom alapta si atunci, cum dam cerealele?Eh, am eu timp sa aflu, dar mi-am pus deja problema
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Ellenuta spune:
mitsule prin ce peripetii ai mai trecut si tu .. imi pare rau ptr foliculita .. sper sa treaca repede repede!
ramona fii fericita ca doarme!!! cu a mea e prapad .. nu doarme si maraie all day long .. imi vine sa fug de acasa ..
roli o sa-i iau un sac de dormit .. de fapt am o paturica din aia de la bebetto cu fermoar si capse jos si la manute ... dar tot sta cu mainile pe afara .. distractie placuta la munte!! cu ce carati atata bagaj??
laurici suntem colege de suferinta .. cu plansul bebeilor ..sper sa se cuminteasca bb dupa ce face 4 luni desi dana ne descurajaza ..
quote:.. hehehe si io fac la fel .. imi place de ea cum chiuie cand vede tzitzi ..
se chinuie sa ajunga la el cu gurita si sa-l traga cu manutele, mi-e draga de mor! Iar io, mama denaturata, o las sa se chinuie un pic pana-l prinde, ca prea e scumpa
iulia am ras cu lacrimi ..
si eu i-am dat vigantol in ziua vaccinului .. e de rau?
tinna multumim. eu am o scoica de la chicco, e in set cu caruciorul, se poate folosi de la 0 luni si pana face bb cam 11 kg. nu am folosit-o ca nu-i place lui bitzi ..
iulia multumim. si iris a ta e o dulceataaa si ce garderoba la moda are! nu ne dai si noua listuta cu diversificarea??
ema noi vom alege scoala europeana. cred ca cereale ii voi pune in laptic seara .. vedem, o sa discut si cu dr pediatru sa vad ce-mi spune ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
NataliaS spune:
Hello zuzici!
Fac iar prezenta dupa cateva zile bune de absenta, dar raportez ca am ajuns la zi cu cititul si cu vazutul pozelor...mama mia ce bebelusi frumosi avem...nu dau nume ca sigur uit pe cineva si nu vreau.
Am retinut cateva aspecte - Miki, serios ca si Stefi are urechile la fel de clapauge, dar le creste lor parutzul si sa vezi ce fete frumoase se fac mancale-ar mama pe ele.
Stancutz - creste fata, ai sa vezi...dar stii ca si soiul conteaza - cu cine sa semene grasuna???Las', sa fie ea sanatoasa, ca fotomodel o face mama :)
Ginette - ma bucur ca voi ati scapat de spaime...la noi se prelungeste deocamdata stresul...esential e sa se rezolve pana la urma si fara prea mari chinuri.
Elenutzo - ai grija mama la noduli ca eu de vreo 3 ori am ajuns la spital cu 39,5 si dureri nasoale, din care o data din aceeasi cauza ca tine. Ma bucur ca s-a rezlvat problema.
Pentru crustele de lapte de pe caputz eu am aplicat o metoda super eficienta -uns caputul cu ulei de parafina cu 30 min inainte de baie, zgamaite putin cu pieptanul in sens contrar cresterii parului, facut baitza si repetat operatiuunea 3 zile - TREC SIGUR!
Oita - Bun venit! Am descoperit problemutza de la soldurile Stefanitzei dupa ce am mers la ecograf din proprie initiativa, deoarece am observat o cuta care nu e perfect simetrica...am fost la 4 ecografii si am 4 rezultate total diferite - de la perfect normal la patologic - deci nu stiu ce sa mai cred...o tin cu 2 scutece o luna si apoi merg iar la eco.
Laura - mai, eu stiu ca Stafilococul se sterilizeaza f greu la bebei , dar mai stiu din ce i s-a spus unei prietene ca daca nu dispare dupa tratament cu antibiotic e indicat sa fie lasat in pace...poate o fi o prostie , ei asa i s-a spus si dupa ceva vreme la examene repetate i-a iesit piticului negativ...Sanatate Theei!
Cu pofta de mancare si noi stam la fel - crize de flux diminuat dupa ce ne-am obisnuit cu "cazi para malaiata in gura lui natafleatza"; se pare ca vrea sa-si rareasca mesele la 4 ore, dar la 4 ore mananca destul de bine...
De cantarit n-am mai cantarit copilul de ceva vreme, poate ma indur de ea in seara asta si sper sa nu am surprize neplacute...anyway ea arata bine, asa ca e ok!
LMA - tuturor care poarta nume deviate din Gheorghe!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Maaaama ati avut motoras la degete . Am reusit sa citesc tot, acum sa vad ce imi mai aduc aminte
Danonique imi pare rau ca ai racit. Eu stiu ca poti sa iei oscillococinum, paracetamol si ceaiuri. Sper totusi sa nu se imbolnaveasca si bb Albert. Am vazut si pozici - suuuperbe, imi place mult creasta lui Albert iar tu arati super bine - seeeexy mama!
Ceska am vazut poze! Foarte frumoase instantaneele din natura - ai un ochi...de fotograf profesionist
Ellenuta frumoasa jucarie si-a tras Eva . Vad ca si a mea a inceput sa prinda cu manutzele jucariile din centrul de joaca. Nu mai spun de lucrurile de pe langa ea. A fost tare acum cateva zile, am mers cu ea la baie sa o spal pe fata si pe maini si ea prinsese prosopelul de pe pat si l-a tinut in manuta pana i l-am luat eu. Ce mai? Am fata mare - isi duce singura prosopelul
Mitsu imi pare rau ca nu ai avut tocmai o zi buna ieri! fata sa-i treaca! Bine ca ne-ai dat de veste de Gatta, ca incepusem si eu sa ma ingrijorez...
Iulia esti tare haioasa...si despre nasha fetei - numai cuvinte de "lauda"
Jelimoni superbe pozele si modelele. Si mie mi-a placut mult poza cu limbuta pe barbia ta
Honey nu-mi vine sa cred...5 intepaturi??? Saracul bb Andrew Ce a avut el de tras?? Multi ca sa uite.
Laura I interesante sfaturile - nu stiam de vigantol. Multumim mult! Aaaa si mi-a placut faza cu prealabilul
clopoteilor care implinesc astazi inca o luna!!! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Parca mai aveam ceva de zis, dar am uitat...
Sa va zic si de Daria. Tare cumintica a fost zilele astea, de fiecare data cand am pus-o in patutul ei (in timpul zilei) a adormit...doar noaptea ma trezeste ea cam des, dar asta e...
Aseara a avut putina temperatura - 37,9 in funduletz - nu stiu de ce. Azi dimineata era ok. O sa o mai urmaresc sa vedem.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
anca.b spune:
Ramona, nici al meu nu doarme cu mine deloc. se agita, gingureste, cred ca ii atrag atentia si nu poate adormi. cum il las singur in camera, in 10 min e la nanic
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Tinna, noi am primit unul de la primii pasi, e pt copilasi de pina la 18 kg. l-am si incercat si i-a placut de minune...a dormit non-stop. si se si monteaza usor in masina!!
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor eu nu i-am luat pana acum lui bb cos de masina... Dar acum dupa Paste o sa plecam la drum mai lung si tb neaparat sa iau... Voi de care aveti? Eu nu ma pricep deloc la cosulelete astea auto, ca la Andrei acum 7 ani n-am avut asa ceva, am mers numai cu el in brate...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
grati.ela spune:
Benji de Ceska, Rares de Irinouka, Alexandru de Carmilia, Mariuca de Creata, Beatrice de Beinazutza, Stefana de Puisorul, Ioan de Isidora!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/