Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Tocmai am vb pe mess cu mama cea frustrata(stiti de cine-i vorba) si Doamne..ce mi-a fost dat sa citesc....i-am spus ca ieri am facut vaccin si a zis ca sa nu scot fata din casa cel putin o saptamana...

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ramona drept sa zic nu am intrebat-o, ca de fiecare data cand merg la ea sunt panicata de una, alta; dar imi notez si o intreb cand ma vad data viitoare cu ea!
Iulia, pai cum de ai pus-o ca nasa lui Iris? Ce idee tampita, auzi sa-i dea mar acu’! Si mai zici ca si ea are copil, oare asa l-a crescut?
Carmilia pai bebe e f bine ca greutate, de ce sa-i bagi mai multa formula? Ce doctori! Si a mea avea la 3 luni 5,9 kg (dupa cantarul dr) si 5,77 kg (dupa cantarul meu). In prima luna dr fetei mi-a spus sa-i dau formula dupa fiecare masa, ptc nu lua in greutate. La o luna cand a vazut ca a luat bine mi-a spus sa-i reduc formula, apoi sa i-o scot de tot. Acum ii mai dau seara un bibe sau , cand sunt plecata, ii mai da mama soacra un bibe.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Cu nasitu n-am avut de-ales ca ei ne sunt si nasi de cununie si aici asa-i traditia...iar pe fiu-so l-a crescus ma-sa;de fapt si acu mai mult la bunici ii bietu copil,care tot la o saptamana ii cu muci la nas si cu antibiotic,de la laptele praf plin de anticorpi pe care i l-a dat desteapta lu peste

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Da de unde scoate nasha-ta prostiile astea? Spune-i sa le tina pt ea.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Da de unde scoate nasha-ta prostiile astea? Spune-i sa le tina pt ea.

N-as putea sa-i cer imposibilu.oricum am ajuns sa rad cu lacrimi de ineptiile ei...macar am subiect de barfa

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA

Mergi la inceput

Sa revin la lucuri serioase...is tare suparata;de cateva zile tot caut un stomatolog bun...ca i s-a cariat lui Iris maseaua de minte...

Si pentru faza cu marutzu m-a luat cumnata la misto aseara.Ma suna sa-mi zica ca merge la Real la cumparaturi si daca vreau sa-mi ia mere.Ii zic ca nu,ca mai am si oricum nu le mananca nimeni.Ea:"Hai totusi sa-ti iau.."Eu:"nu,chiar nu-mi trebuie",Ea:"Hai tu,macar un marutz..." Eu:"nu,serios...ca mai am.." Ea:" Hai no...un marutz...sa-i dai la fata..."
Vai...ceapa ei...si marutzu cui l-a inventat...

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut salut!

venim si noi la raport... Am facut ieri vaccinul de 2 luni... Dupa indelungi dezbateri am ales Infanrix hexa. Vad ca n-a prea dat reactii adverse, doar un piiiic de febra, dar i-am dat eferalgan si a trecut.
L-a masurat dr, l-a cantarit, intors pe toate partile... BB e f f bine,
are la 2 luni si o saptamana 5800 g si 60 de cm. Avand in vedere ca el n-a fost prea grasut la nastere, doar 3 kile, e tare bine cat a luat in greutate. Iar eu am avut tone de lapte zilele astea...
Doar ca bb a inceput sa aiba cam multa personalitate, nu suge ca in primele saptamani, cand se monta la san si sugea tot de-acolo... Acum suge cateva minute cu putere dintr-un san, apoi se opreste si rade la mine, bai si nu mai e chip sa-l mai pun iar sa suga... Sta si se hlizeste cu tzitzi in gura si nu suge... Ma lasa cu lapticul in sani... Mi-e teama ca daca mai face mult faze de-astea o sa-mi scada productia... Am ajuns sa nu ma mai uit la el decat cu coada ochiului cand suge... Ca daca ma uit in ochii lui incepe instantaneu sa rada si sa se distreze si s-a dus tot suptul...
Pe de alta parte cand vad cat de bine creste in greutate, nu am ce sa zic... Totusi cred ca se satura cu cat suge... Oi avea eu lapte too much... Mai bine asa decat sa n-am suficient, Doamne ajuta... Cred ca ajung iar la pompa...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Honey, un pupic dulce pt bb A... Cum a suportat el micutul 5 injectii la rand...Of, Doamne... Ca mie mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut pe bb meu cum plange, iar el n-a fost intepat decat o singura data...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

La multe luni si ani pentru clontzopeii Benji, Alex, Rares, Beatrice, Mariuca, Ioan de Ceska, Carmilia, Irinouka, Beinazuta, Creata si Isidora!!!
Acelasi lucru si pentru Saratica de Gatta, care a facut ieri 4 luni!!!

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

...si, chiar daca vine cu intarziere, LA MULTI ANI GUGU!!! Sa fii fericita langa clopotelul tau iubit!

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mai copchilu asta asa bine l-am invatat ca nu vrea sa adoarma cu mine.M-am pus si eu langa el, zic sa dormim si noi impreuna ca nu am facut niciodata asta.Ma si atata s-a foit si se maraia.A sunat tel si m-am dus de langa el.Ce credeti? in doua min, si nu exagerez, el adormise.
Cred ca ii distrag prea mult atentia si de aceea nu adoarme.Ce ziceti?

Mergi la inceput