Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 6

Tinna S. spune:
Ramona, fii fericita ca bb stie sa adoarma singurel! Ca majoritatea bebicilor au probleme cu chestia asta...,
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

iulia82 spune:
Tinna si noi avem aceeasi problema cand vine vorba de papa...n-am voie sa ma uit la ea,ca una-doua o apuca rasu daca-mi prinde privirea;eu o las uneori sa-i fie foame bine de tot si-atunci ii ocupata sa-mi intinda mie tzatzele nu sa rada
Fetelor,am citit prospectul de la Colostru cu probiotice si mi se pare interesant...foloseste careva? ca eu as fi tentata,nu acum dar peste cateva luni poate...
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Tinna S. spune:
Fetelor eu nu i-am luat pana acum lui bb cos de masina... Dar acum dupa Paste o sa plecam la drum mai lung si tb neaparat sa iau... Voi de care aveti? Eu nu ma pricep deloc la cosulelete astea auto, ca la Andrei acum 7 ani n-am avut asa ceva, am mers numai cu el in brate...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

iulia82 spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Mai copchilu asta asa bine l-am invatat ca nu vrea sa adoarma cu mine.M-am pus si eu langa el, zic sa dormim si noi impreuna ca nu am facut niciodata asta.Ma si atata s-a foit si se maraia.A sunat tel si m-am dus de langa el.Ce credeti? in doua min, si nu exagerez, el adormise.
Cred ca ii distrag prea mult atentia si de aceea nu adoarme.Ce ziceti?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq
Sa nu te plangi,ca decat sa adoarma numai in brate,leganat si sa trebuiasca sa stai de paza langa el cat dorme...lasa ca-i mai bine asa.Mie cred ca de asta mi-a fost cel mai frica,sa nu fiu nevoita sa stau cu ea sa doarma,dar vad ca m-am descurcat de minune si-am obisnuit-o sa adoarma singura la ea in patut.
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia si

Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Tinna S. spune:
Iulia hai c-am ras de fazele cu nasha ta... De fapt e cam de rasu'-plansu', ca se pare ca femeia crede cu tarie in ce spune, ca de-aia e insistenta... Saraca...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Tinna S. spune:
Ellenuta am vazut pozele cu Eva! Mai ce scumpete de fetita, cum tine ea lingurita si o duce la gurita! Iar de pozele cu ochelarista ce sa mai zic...mortale...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

iulia82 spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor eu nu i-am luat pana acum lui bb cos de masina... Dar acum dupa Paste o sa plecam la drum mai lung si tb neaparat sa iau... Voi de care aveti? Eu nu ma pricep deloc la cosulelete astea auto, ca la Andrei acum 7 ani n-am avut asa ceva, am mers numai cu el in brate...
Tinna, mami de doua minuniAlexandru Luca (14 feb. 2008) si
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Din cate stiu eu cam astea ar fi ideale pana pe la un an http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=138
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia si

ramonab spune:
Ei, nu ma plang, sunt chiar fericita ca e asa cumintel si nu are nevoie de mine ca sa adoarma.L-am mai invatat si sa doarma oriunde, adica el nu doarme numai in patutul lui, il mai pun si in patul meu in dormitor sau in scaunul de masina, si adoarme oriunde. Asta numai ziua ca noaptea doarme la el in patutz normal.
Cat despre colostrul ala, hm, nu prea am incredere sa ii dau asa ceva mai ales ca o primit de la minela nastere.Dar chiar daca nu primea nu i-as da.Am citit si eu reclama aia dar nu ma atrage deloc.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq

iulia82 spune:
mi-am amintit!! Elenuta super-tare pozica cu ochelarii pe nasuc !
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Tinna S. spune:
Mai eu sunt un pic cam ofticata... Azi a avut Andrei al meu o serbare la teatru (de ziua scolii lui), si eu nu am putut sa merg cu el... sotu' e la ore (si el e tot prof ca si mine), deci l-am trimis cu buni...
E prima serbare a lui pe care o ratez... Chiar n-am avut ce face cu bb, ca m-as fi dus eu cu el... dar a durat cateva ore bune, ca au facut inainte si o repetitie generala pe scena... Nu aveam cum sa lipsesc atatea ore...Ufff...
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu