Fetele din Austria (23)
Raspunsuri - Pagina 7
danat spune:
Adriana wow, deci mai ai foarte, foarte putin pia la venirea lui bebedoi! Doamne ajuta sa fie bine si bebe sa vina sanatos, iar tie sa-ti fie foare usor sa nasti!
Flavia imi pare TARE rau sa aud ca o luati iar cu imbolnavitul, offf, cred ca e de la gradinita, nu-i asa? Erau copilasi raciti cand s-a dus ea? Te cred ca esti la capatul nervilor, cine nu ar fi...sper sa treaca usor si sa nu se mai repete curand! Sanatate multa!
Violeta m-ai prins, de la voi fix am furat numele . Mie imi place mult numele Stefan iar sotul a vrut un nume puternic si sonor, asa c a vrut Radu, deci ca sa impacam ambele "tabere" am ales sa le poarte pe amindua mai ales ca se potrivesc si cu numele de familie care e Tudor.
Cand mai iesiti ne primiti si pe noi in gasca?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
miha13gina spune:
Buna fetelor!
Thomas si acum doarme,cred si eu ca mi se culca dupa ora 1!Cand iesim la plimbare doarme mereu,iar seara tot o activitate.Voi ce parere aveti,ar fii bine dimineata sa-l trezesc??Mi-e mila parca,doarme ca un ingeras!!
ADINA-si eu tot in jur de 6 luni vreau sa incep diversificarea.Pana pleci in Olanda poate ne vedem,daca ai timp si e frumos!
FLAVIAŽ-off,saraca Bia,cat mai trebuie sa traga,cred si eu ca esti la capatul puterilor.Va doaresc multa sanatate!
VIOLETA-LA MULTI ANI!!Stefansa cresti mare si cuminte si sa asculti de mama si de tata!!
DANA-Drum bun si sa ne vedem cu bine!!
MARIMAR-Cum e in noua locuinta??
ADRIANA-la ce spital vei naste?Lara e bucuroasa ca va avea o surioara?
Pupici si multa sanatate!!
GINASI THOMAS
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Gina, eu una nu l-as trezi pe Thomas. bebelusii dorm neregulat la inceput si de obicei seara sunt activi; o sa vezi ca cu trecerea timpului o sa isi mai schimbe din ritmul de somn. Cred ca nu e placut sa aveti party la 1 noaptea, insa sigur va trece.
Eu voi naste in St. Josef. Vineri ar trebui si culmea desi pana acum imi dorea sa vina bebe cat mai repede, acum cu miorlaita de Lara vreau sa vina cel putin vineri sau in weekend, sa isi mai revina la normal lucrurile.
Azi la gradi a fost iar show. D-nele mi-au spus s-o las singura ca altfel nu se mai invata singura fara mine. A urlat (ca nebuna) vreo 15 minute dupa mine, mi s-a rupt inima la usa si abia m-am abtinut sa nu intru s-o iau. Insa pana la urma s-a potolit si a fost bine. Dupa 1 sapt. de boala si stat lipita de mine e de nesuportat. In primele zile de gradi a fost mai bine ca acum.
Silar, tu intrebai de preturi - noi am studiat de curand piata si pt. program pana la pranz preturile sunt de la 120 euro in sus (pana la vreo 250 cu masa de pranz). program intreeg(pana la 16-18) poate costa si 350. Insa asa cum spunea si Violeta exista niste reduceri de la primarie, in cazul cand venitul familiei e nu stiu cat, si atunci gardinita e mai ieftina.
Violeta, n-am stiut ca stati asa apropae de Praterul verde. Ultimele dati am fost mereu numai in Prater, ca ne place, asa ca sper sa ne vedem data viitoare.
Flavia, multa sanatate Biancai! Te cred ca esti terminata - multa putere si sa treaca repede si otita asta.
Si Lara a avut o otita medie, insa nu prea s-a plans de dureri mari, insa a avut febra mare multe zile (de nu stiam ce are, unde e infectia?). Cu Ospamox am rezolvat rapid, insa sper sa nu mai avem probleme, ca nu prea vreau sa se obisnuiasca cu antibioticele.
noapte buna tuturor
Adriana, AMR 2 zile
Flaflo spune:
Buna fetele, intru si eu cu moralul mai ridicat, zilele trecute a fost cumplit, mai ales ca am avut si eu o minunatie de migrena care a facut ca totul sa para mai grav decit era. Bianca e bine, nu mai are dureri, azi a plins ca vrea la gradi, nu stiu daca sa o duc sau nu.... Pediatrul spune ca pot sa o duc caci febra nu are, iar antibiotic primeste dimineata si seara. Azi noapte a dormit foarte bine (de la 21 la 10 dimineata), asa ca ma gindesc daca e bine si noaptea asta vom merge miine la gradinita.
Violeta, tu cind ai termin? Mie mi se rupe sufletul ca Bianca a inceput sa intrebe de ce ea nu are fratior sau surioara si sa ii facem repede "rost" de unul.....
Adriana, stiu cum e dupa boala, si Bia face fite primele minute, trebuie sa fi tare si sa nu o lasi pe Lara sa vada ca ai emotii sau ti-e mila. Astia mici sint niste "santajisti sentimentali" (citez o prietena)! Cel mai bine e sa pleci imediat ce o lasi acolo sa nu-i mai auzi plinsetele. Eu am facut o intelegere cu educatoarea sa ma sune daca plinge mai mult de 15 minute, dar nu s-a intimplat decit odata cind a cazut si s-a lovit.
Gina, si noi aveam un program de te durea capul! Nu il trezi sub nici o forma, eu am facut asta la Bianca si am dat-o si mai rau peste cap. El e inca prea mic si nu poti sa-i faci tu programul, trebuie sa treci prin asta si sa ai rabdare.
Dana, nu cred ca de la gradinita a luat-o. Cred ca sistemul ei imunitar e slabit dupa atitea amigdalite si dupa varicela, asa ca nu i-a trebuit mult si a facut si otita. Bia merge la gradinita de la 1 an si 8 luni, la program scurt, abia de vreo 6 luni o las pina pe la 14,30-15,00. Mult succes la gradinita si sper sa ne vedem curind.
Am vorbit azi cu marimar, e cam terminata cu mutatul, mai are multe de aranjat si cu burtica nu mai e asa de usor.....
Noi miine primim musafiri din Romania, nu prea am eu chef in situatia asta dar in acelasi timp ma bucur pentru ca e prietena mea cea mai buna.
Va pup si va doresc o noapte buna!
carolada spune:
saliu fetele,
salutari din superbul Salzburg insorit.eu am mult stres cu invatatul si astept deja toamna si concediul.ma bucur ca sunteti toate bine(flaflo)si va urez sanatate la copilasi
www.camping-kasern-salzburg.com
milkusor spune:
Buna seara,sper sa nu va suparati pe mine pt. ca scriu la subiectul vostru dar poate ma puteti ajuta si pe mine.Am o prietena care locuieste in Austria si care trebuie sa nasca peste doua saptamani.As vrea sa ii fac un pachet si vreau sa stiu daca acolo se gaseste de ex. ceaiuri pt colici,baby drink plicuri,supozitoare cu novocalmin,cu glicerina,sau mamicile care ati nascut acolo daca ati avut nevoie de ceva si nu gaseati acolo.Am stat si eu 3 ani in Olanda si stiu ca afara, in caz de raceala sau colici nu prea se recomanda copilului nimic.
Multumesc anticipat pt raspunsurile voastre.
Mariaa spune:
noi revenit la cruda realitate de acasa, saptamana trecuta..
am intrat sa va zic ca ne-am simtit excelent in Viena. mai multe ce ar mai fi de spus..excelent!
aici aveti Viena vazuta prin ochii nostri.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
miha13gina spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?Cu vremea asta frumoasa sunteti la plimbare?Si noi am fost zilele aste tot plecati,cu asa zile frumoase e si pacat sa stai in casa.Azi am fost si i-a facut vaccinul lui Thomas,a plans cand l-a intepat,dar dupa aia a fost cuminte.Mai tarziu ,vom iesi la plimbare daca totul e ok!
Milkusor-noua pediatru ne-a dat pt colici(desi nu avem) si daca face febra dupa vaccin: picaturi si supozitoare.Ceaiuri pt colici se gasesc la farmacie si la DM SAU BIPA.
O zi frumoasa la toata lumea!
[red]Gina[/red]si Thomas