Fetele din Austria (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Va salut de pe plaiurile insorite ale Vienei!
Am ajuns aseara, suntem zapaciti inca, Raducu a fost foarte bine in avion, ma temeam putin ca va fi agitat, dar s-a comportat super. Doar cand a inceput avionul sa coboare, de deasupra Budapestei, l-au durut in cateva reprize urechile si a tipat putin, dar m-am straduit sa-l fac sa inteleaga cum se sufla aerul pe nas, tinandu-se de el si a reusit sa si le desfunde. In rest, deocamdata era incantat de ce vedea in jur, si de apartamentul de aici.
Aici ma asteapta enorm de multa treaba, pentru ca sotul meu, dragul de el, s-a straduit sa aranjeze in sifoniere lucrurile, dar a facut-o de-a valma, fara nici o logica, asa ca trebuie sa ma apuc sa le ordonez. Iar bucataria si livingul sunt complet lasate in cutii, deci am de lucru cel putin o saptamana.
De aceea, doar am vrut sa intru, sa va salut si sa va dau de stire ca noi am ajuns. Noroc ca maine e zi libera si mai ma ajuta sotul meu la treaba, ca apoi ma descurc cu Raducu dupa coada mea :-).
Va imbratisez si sper ca sunteti bine cu totii!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Dana, bine ati venit si spor la treaba!

La Multi Ani! de Ziua Mamei (ptr cine sarbatoreste...)

De noi ce sa zic, va spun numai ce ma gandeam mereu saptamanile trecute: Doamne, ce usor era cu numai un copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Alles Liebe zum Muttertag!

Dana-Bine ati venit!

Adina-poate cand va creste Floris iti va fii mai usor!Cateodata nu ai timp de nimic cu un singur copil,apoi cu doi.....

GINAsi THOMAS

Mergi la inceput

Multumesc de urari fetelor! Doamne ajuta sa fie toate bine.

Am si eu o intrebare, dat fiind ca mai demult m-ati ajutat cu nume si adrese pt medici pediatri si ginecologi, am rugamintea sa imi recomandati acum medici de familie (care sa stie macar engleza, daca nu si romana) si care sa fie buni. Trebuie sa ne inscriem si noi doi, saptamana asta! Avem de facut si a doua tura pt vaccinul contra capuselor si as vrea sa il facem pina incepe Raducu gradi.

Astept raspunsurile voastre si va multumesc.

P.S. Ce vreme frumoasa e aici dupa vremea ciudata din ultimele saptamani din Bucuresti, unde ba ploua si se facea rece de ziceai ca esti la munte, ori iesea soarele si te ardea. Cred ca s-a dus clima de tot acolo din cauza lipsei vegetatiei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Dana, bine ai venit! Acomodare usoara si sper sa ne vedem curand cu bine. Ai primit PM meu, te rugam ceva de niste reviste romanesti?

Noi suntem de sambata deja acasa. Vineri la 22 mi s-a rupt apa si la 24:26 (10 Mai 2008) a si venit pe lume cea de-a doua printesa: Annika - 3350g, 49 cm.
Nasterea a decurs super rapid, nici epidurala ceruta n-au mai apucat sa mi-o faca, insa a mers si fara.
Bebita e o cumintica, n-am probleme cu ea, am insa dureri de burta la alaptat, ca cica la bebe doi asa e, persista contractiile de dupa nastere o perioada, iar azi-noapte mi s-au umflat sanii, de ziceai ca-s pietre si nu puteam sa stau pe nici o parte.
Am gasit rapid o moasa, care vine zilnic acasa si e tare bine asa, ca am putut pleca imediat din spital.

Culmea nenorocirii e ca sotul meu a sarit duminica pe un santier de la vreo 2 metri inaltime si si-a facut praf picioarele de n-a mai putut deloc sa mearga. Asa ca in loc sa aiba el grija de noi, noi a trebuit sa-l mamosim, ca nici un pas nu putea sa faca. Azi e mai bine, a luat si multe tablete contra durerii sa vedem cum o fii.

Adriana, mamica printeselor Lara si Annika

Mergi la inceput

Buna fetelor!!

Dana- iti dau aici o lista cu dr romani(i-am gasit pe net)insa nu stiu cat de buni sunt sau daca lucreaza cu wgkk.
Si noi profitam de vremea frumoasa si tot pe afara suntem!

Dr. Jilavu Gheorghe
Medicina generala

1120 Wien
Wurmbstrasse 35
Tel.: 01/810 94 00

--------------------------------------------------------------------------------
Dr. Petrutziu Stefan
Medicina generala

1100 Wien
Hardtmuthgasse 90/7
Tel.: 01/602 11 51
--------------------------------------------------------------------------------

Dr. Donosa Ioan
Medicina generala

1070 Wien
Apollogasse 8
Tel.: 01/526 19 44
Dr. Pralea Doralina
Medicina generala , Acupunctura

1180 Wien
Währinger Strase 145/14
Tel.: 01/479 31 30

Pupici si o zi buna!

Gina si Thomas!

Mergi la inceput

Annika,bine ai venit pe lume sa cresti mare si cuminte si mamei refacere rapida si mult laptic!!

Adriana-vezi ca s-a deschis un magazin romanesc,unde gasesti si reviste si ziare ro.Sanatate sotului!

Mergi la inceput

Adriana hopa ce veste minunata! Sa fie sanatoasa si norocoasa Annika si sa va aduca multe bucurii alaturi de surioara ei! Da, am raspuns si in PM ca o sa rezolv si ti-am adus niste reviste, cum facem sa ti le dau?

Gina multumesc pt nume si adresele medicilor, as fi vrut si ceva "testat" de voi daca era, dar e foarte bine si asa!
Si spune-mi te rog si mie unde se afla magazinul acela cu reviste si ziare din Ro?
Apropos fetelor, exista si magazine cu produse alimentare romanesti? Adica malai ca la noi, de ex, sau alte chestii...nu imi vin acum in minte...dar restaurant romanesc?

Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Annika, bine ai venit pe lume! Sa fii fericita si iubita, desteapta si frumoasa!
Asa e, la aldoilea copil durerile de dupa sunt foarte nasoale, eu am luat homeopat: Arnica D12.
As vrea sa stiu si eu unde este magazinul?

Dana, eu nu ma pricep la doctori.

Eu tocmai fac nvitatiile pentru botez, ca m-am lasat "incaltata" de Aswin sa le produc singura. Si colac peste pupaza: fetita verisorului lui, cu doua luni mai mare decat Floris, are varsat de vant, de vreo 3 zile. Cat timp este contagios, Flavia?
Saracuta azi ar fi avut ea botezul, nu stiu ce au facut 8sper ca nu l-au facut asa, ca nu mi s-ar parea ok)

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Magazinul romanesc

Magazinul de acasa
Schönbrunnerstr.118
E deschid de vreo 3 sapt,ieri am fost si am luat savarine(hmmm),preturile mi se par un pic cam mari,dar daca vrei sa-ti faci pofta.....

Restaurant romanesc
Restaurant Donau Delta
Sechshauser Gürtel 7
A-1150 Wien

sau
Restaurantul "Giorgina"
Bankgasse 2,
A- 1010, Wien
Tel: 01 - 533 31 75

Danaeu nu am fost la nici un rest rom,daca te duci sa ne spui cum a fost!!

Adina-cand ai timp poate imi trimiti un mail,sa vad cum ai facut invitatiile.as vrea sa fac si eu pt botezul lui Thomas.

Gina si Thomas

Mergi la inceput