Fetele din Austria (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetelor!

(red)(/red)Marimar(red)(/red)-ai pe cineva care sa te ajute cu mutatul?Ai grija si incearca sa nu te obosesti prea mult,chiar daca vrei cat mai repede sa le vezi la locul lor,incearca sa le faci incet,incet.
Eu banuiesc ca din cauza mutatului si a stresului pt actele de casatorie am nascut mai repede.

(red)(/red)Flavia(red)(/red)-v-ati intrat in normal?bine ca trecut si asta.Sa vezi distractie cand incepe Thomas sa faca bolile astea,eu nu am avut nici una!

(red)(/red)Adina(red)(/red)-ii dai numai piept lui Floris?ai inceput diversificarea?
Cand sotul tau e liber ai incercat sa-l lasi cu el (dupa ce a mancat)si asa sa te mai poti odihni si tu un pic!
Thomas ce si-a facut un program de vreo 5 zile de ma dor creieri,tot in jur de ora 1 adoarme.Dupa baita adoarme maxim o ora si dupa aia mai atipeste el ,dar cand il pun la el in patut sare ca ars !Iar ziua domnisorul doarme!

(red)(/red)Adriana(red)(/red)-cand incepem,mai e mult pana cand se naste minunea?O nastere usoara!

O zi buna!

Gina si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, azi am dus-o pe Bia prima oara la gradinita, nu a fost de acord, s-a smiorcait putin, ca deh..... s-a invatat cu traiul de acasa. Eu azi sint la munca, nu am mai avut tupeul sa cer liber dupa "liberele" pe care le-am avut, mai ales ca sefa mea a fost asa de intelegatoare su boala Biancai.
Ieri am fost in Donaupark, ne-am intilnit cu marimar si familia, Bianca a fost in extaz ca s-a intilnit cu Romana, i-a tot repetat lui Florin :"Papi, sa stzi ca Romana e prietena mea!!"
Am stat acolo citeva ore bune si m-am intors cu frigul in oase si cu o durere de cap cumplita care anunta o migrena.
Sper ca in weekend va fi vreme buna, ca noi ne mutam fortat in curte, Bianca nu mai vrea sub nici o forma sa intre in casa.
Adina, eu o iau pe Bianca la 14,30 cel tirziu 15 de la gradinita, iar cu programul de vara de la zoo mai ramine destul timp... Cu munca vad ca nu am avut probleme, sper ca prea curind sa nu mai trebuiasca sa lipsesc. Voi in Olanda faceti botezul? Si la noi era planificat acum de 1 mai o iesire in Olanda, dar cu Bianca asta nu puttem face nici un plan, ne-a dat deja 2 concedii peste cap. De acum inainte am zis ca daca vrem sa zburam undeva nu o facem decit last minute ca sa fim siguri ca nu se schimba planul.....
Nitulica, nici eu nu ma pricep deloc la electronice, intra www.preisvergleich.at/" target="_blank">aici sau aici si fa niste comparatii de preturi.
Silar, ai fost cumva ieri in Donaupark? Nici eu nu ma dau in vint dupa Prater insa Biancai ii plac calutii, asa ca mergem din cind in cind. Dar de 1 mai stiu ca e nebunie totala....
Violeta, ce mai faci, esti ocupata de nu mai scri?
Carolada, nici tu nu ne mai onorezi cu prezenta?
Gina, asa e cu bb, isi tot schimba programul! Daca nu ai facut bolile copilariei nu ar fi rau sa te vaccinezi ca vei face forme tare nasoale!
LaviniaN, tu mai traiesti?

Va pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Flavia - miercuri (pe la ora 12)am fost in Donaupark, dar am nimerit numai locul de joaca pt copii, ca Mihaita nu a mai avut rabdare sa mearga mai departe, adevarul e ca ne-am cam invartit mult pana am nimerit.
Frumos orasul dar mareeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gina, din pacate nu il alaptez exclusiv, primeste si completare cu lapte PRE. Dar majoritatea e san. De diversificare nici vorba, avem abia 4 luni si 1 saptamana, deci inca prea m icuti. Abia in jurul a 6 luni am de gand, cel devreme pe la 5 luni jumate, sa vedem ce semne da el.
Si Floris are faze din astea (una din ele sper ca s-a terminat acum doua zile, sper sa fie adevarat), un timp s-a trezit din ora in ora. Si asta e, timpul le rezolva pe toate!!!
Nu reusesc sa ma odihnesc, ca avem cam multe pe cap in moment si mai e si Jasmina. Cand era ea micuta se mai putea, dar la aldoilea copil e mai greu sa-ti faci timp pentru tine...
cel putin la mine e asa :-)))

Flavia, ce fain ca v-ati intalnit cu familia Adinei! Si cu ea, se subintelege ;-)
Ma bucur tare ca Bianca si-a revenit. Bine ca aveti gradina!
Da, botezul il facem in Olanda. Sa vedem ce iese, ca trebuie organizat totul prin telefon. Si acolo e complicat cumva, ca nu orice preot poate boteza (???), si cel care-o face e mereu in alta biserica si in perioada aia in vacanta, deci vor trebui sa imprumute un preot de la alta parohie :-) Pe asta n-am mai auzit-o, dar bine... Apoi ei au de obicei doi nasi de botez, api eu vreau numai unul (de fapt va fi una).
Dar sigur va fi o zi vesela, ca familia lui Aswin e faina si-s tare de viata si vorbareti cu totii :-))
Cu mancarea va fi simplu, ca mie nu-mi plac chestiile complicate, probabil vom face un bufet cu ceva asiatic, in Olanda e foarte raspandita bucataria indoneza, care-mi place si mie foarte mult. Deci poate vom vorbi cu un Lieferdienst. Daca facem cu mancare olandeza, va livra mancarea matusa/varul lui, ca au un local mare si organizeaza mereu nunti si alte petreceri...
Problema e numai cu imbracatul meu, ca aveam speranta sa fiu mai slaba la momentul asta, dar de unde :-(( Dar recunosc ca nici nu am intreprins nimic in directia asta, ca nici nu prea pot cat alaptez. No, asta e...

Vrem sa mergem si intr-un parc de distractii (nu gen prater, e altfel, si cu personaje din povesti etc.)

M-am intins si eu de data asta! Va doresc o noapte buna si un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele!

Noi adica eu am fost un pic in stress si sunt. Am o burta uriasa si nu mai am acelasi ritm,din cauza asta am lucruri mai multe de rezolvat si mai putin timp liber!Am citit pe apucate,dar de fieacre data cand am vrut sa scriu a intervenit ceva.
Ieri a fost ziua lui Stefan, a implinit 10 ani!
A fost frumos,am sarbatorit in familie!

marimar,sa va fie de bine in casa noua! Vad ca tot nu te-ai hotarat la ce maternitate vei naste!Nu-i bai, important e sa fi sanatoasa ca mai ai un picut de timp. Eu m-am hotarat,nasc la Rudolfstiftung.

Flaviama bucur tare mult ca Bianca ca s-a facut bine! Si felele mele au miorlait cand le-am dus la gradi dupa 3 saptamnii de Ro,dar dupa si-au intrat in ritm.
Apropo de zoo poate ne imtalnim si mergem impreuna ca si la noi se "poarta" sa mergem des.Stefan saracu nici nu vrea sa mai auda,mi-a zis ca stie toate animalele si unde sunt localizate,dar cu Maira si Alessa nu ma inteleg,ele vor si vor la animale!

Adina eu sa nu-ti faci complexe,doar ai nascut si alaptezi!E normal sa ai kg in plus!Si plus de asta, exista si pentru femei ca noi toalete forte frumoase si elegante.

Gina,Maira mea se trezea de "n" ori pe noapte,reactiona la fiecare zgomot,era de groaza!Acum adoarme in 2 secunde si doarme bustean!Iti spun asta ca sa te incurajez un pic! Se face el mai mare,o sa inceapa sa merga si o sa adoarma mult mai bine.Tu ii faci baita pe fiecare zi?

P.s in luna a 5 a mi-a spus ginecologul ca o sa avem probabil un baietel,la spital cand am fost pt Organscreening nu mi-a spus ce este.La ginecolog de fiecare data imi spune ca nu se vede,ultima oara a zis ca s-a intors si sta cu piciorusele incrucisate.Asa ca bebe nr 4 e.....SURPRIZA,si eu mor de curiozitate sa stiu ce e!Mai am la inceputul lui iunie iarasi termin,poate atunci aflu!

Salut si celelalte fete si va urez o duminica frumoasa!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Uite ca mai apuc sa intru si eu putin, de vreo 5 zile sunt mutata la mama cu catel si purcel si Radu
Pe 10 mai avem biletele spre Viena
Ca tot vad ca vorbiti despre zoo si eu m-am gandit ca e cea mai la indemana distractie pt astia mici, si in aer, si animalute, asa ca daca faceti o iesire cealalta saptamana poate apucam sa ne cunoastem!
Eu incep sa am mari emotii, acoperite doar de diverse treburi urgente pe care le mai am de rezolvat inaintea plecarii, insa cu cat se apropie ziua Z cu atit mi se ascut senzatiile din stomac.
Raducu nu a zburat niciodata cu avionul , sper sa nu am vreo surpriza neplacuta cu el, nici nu stiu ce voi face cu el in timpul zborului, sper sa nu se plictiseasca si s-o ia la picior prin avion
Nu stiu daca v-am spus, Raducu va incepe pe 19 mai gradinita. Am reusit sa ne vaccinam FSME prima tura, a doua urmand s-o facem cand ajungem acolo. A cumparat sotul meu vaccinurile, le-a tinut la rece intre pastile de la congelator si le-a adus perfect. Asa a fost sfatuit de meicul lor de la firma, cum ca ar fi mai bine sa ne facem prima vaccinare totusi inainte de a sosi la viena.

Adriana sper ca esti ok, vad ca nu ai raspuns la intrebarile fetelor! Ce mai face Lara?

Flaflo ma bucur ca Bianca si-a revenit si acum profita din plin e "libertate", cred ca e f greu pt un copil sa nu poata fi scos afara atit timp, nici nu stiu ce as putea face intr-o astfel de situatie. Am inteles eu bine ca e pt prima data la o gradi? Cum i se pare?

Adina ce interesant cu organizarea botezului de la distanta! Cred ca va iesi bine, de ce nu? Dar e cool, sa nu stii nimic sigur pina in ultimul moment, creste adrenalina, nu?

Violeta sa iti traiasca baiatul ce mare, Stefan, sa fie sanatos si norocos! Deci si el are un nume de la noi, adica pe Radu il cheama si Stefan

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

mai suntem si noi pe aici - tot burtosi, da' nici nu ma grabesc ca mai am una alta de rezolvat (nici bagajul de spital nu l-am facut - nu stiu ce-i in capul meu) da sper sa vina atunci cand a prezis doctorul.

Violeta, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!

Dana, suntem bine acum, insa sapt. trecuta Lara a avut febra mare - de la o infectie a urechii (o otita medie) si a fost tare miolaita, numai lipita de mine, asa ca n-am putut face mai nimic.

Sotul meu are si el concediu si suntem toti gramada acasa (afara n-am iesit din cauza febrei ...) si m-am mai certat si cu mama; cat eram numai noi fetele mai mergea, insa acum ca e si sotul acasa ... tot crede ca ne deranjeaza si cum nu avem decat 3 camere nu stie unde sa se retraga (nu stie nici germana)... ce mai! ajutorul ei imi e de folos, insa prea mult sub acelasi acoperis nu putem sta toti; n-am gasit nicaieri ceva de inchiriat pt ea sau o camera ceva la cineva, ne-am ciondanit iar din nimicuri si astazi am reusit sa luam o camera la o pensiune in Neuwaldegg. ca de obicei, nu poate fi totul perfect!

Flavia, am vazut apelul tau, insa eram in vizita la spital, sa vedem de unde febra mare. Acum a trecut, a ramas miorlaiala, asa ca si eu imi fac griji maine cu gradi.
ma bucur ca voi ati scapat si sper sa ramaneti sanatosi si sa ne vedem curand la Zoo (ca si Larei ii place mult).

Adina, gata cu aranjatul lucrurilor? M-am gandit la voi, insa cum noi am stat mai mult in casa ... n-am aavut program distractiv.

Apropo Prater, noi chiar am fost azi scurt acolo - mie imi place ca e mare si verde si de obicei mergem la locurile de joaca, nu in Praterul distractiv.

Gina, ca te-ai gandit la noi, insa nu prea devreme cu majoretele, ca eu vreau ca bebe sa mai astepte pana vineri.

Adriana, AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele va suparati daca va intreb si eu ceva?? Voi cam cat platiti la gradi pt pitici vostri?? Azi a completat si sotul meu cerere pt ai nostri la el la companie (unde lucreaza), dar cica pe Maria nu ne-o primesc pana la 2 ani jumate.
Va pup si inca o intrebare pt o prietena de-a mea , cand sunt reducerile din vara??

Violeta la multi ani pt baietel si mult succes cu nasterea, eu tot mai sper sa te cunosc, pt sotul meu care mai vrea copii esti o eroina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna seara fetele!

Va multumesc pt urari si dorsc ca si copilasii vostri sa fie sanatosi si sa va aduca bucurii!

Dana,voi a-ti luat nume de la Stefan al meu ca doar el are 10 ani si din cate stiu Raducu merge inca la gradi!

Adriana,cand mai vii in Prater,da si tu de veste ca doar noi facem 5 min pana acolo,ma refer la "Praterul verde",asa ii zicem noi.Si noi mergem acolo unde sunt leagane si topoganul acela mare!

Silar,eu platesc pt fete jumatate de zi ,fara masa de pranz cate 59.60€ pt fiecare,asta in conditiile in care eu sunt in postnatal si doar sotul catiga. De fapt fiecare plateste in functie de venit!
Si eu vreau sa ne cunoastem,poate tot asa la un loc de joaca cu copiii!
P.S si al meu sot tot asa ma crede!Astazi mi-a spus ca daca era in locul meu nu mai putea merge cu un asa burtoi,si eu mai fac si treaba si multe lucruri!.Dragul de el tare imi mai porta de grija!

Va doresc noapte buna!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, intru si eu sa fac prezenta, caci noutati placute nu am.... Bia are otita, e din nou pe antibiotice iar eu sint la capatul puterilor (si mai ales a nervilor!!!!).... In ultimele 3 saptamini a fost doua zile la gradinita.....

Mergi la inceput