Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Sa va mai zic si despre noi... Ieri de Florii l-am serbat pe Andreiusul meu, ca il cheama si Florin... De fapt am avut mai multi sarbatoriti, ca numele Florin s-a mostenit pe cale paterna, adica Florin e al doilea prenume si al sotului meu, si al socrului meu...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by danonique

Albert inca nu se intoarce singur de pe burta pe spate sau invers.Sa ma ingrijorez sau nu?Am mai intrebat acelasi lucru in capitolul precedent si cum nu mi-a raspuns nimeni am pus din nou intrebarea cu speranta ca de data asta voi obtine macar un raspuns.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Nu te ingrijora, fiecare copil se dezvolta in ritmul sau... Mi-amintesc ca si Andrei al meu s-a intors mai greu de pe o parte pe alta, dar si cand si-a dat drumul, se rostogolea nu alta!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici ..

dau si eu o .. tocmai ce mi-am savurat-o pe a mea.

honey ce dulce-i AJ!! ce stranuta el .. gata s-a facut mare bebelanu.

mitsule cat ai dat pe fred, catelu?? eu vreau sa-l iau pentru baiatul sorei mele si mai tarziu ptr bitzi!! eu zic sa dai totusi o fuga pana in victoria .. au rochite pentru toate gusturile, gabariturile si buzunarele!

raca nu mai stiu dar parca tu ii dai san exclusiv??? diareea trebuie sa putea sa vina sa vomiti si sa aiba mucilagiu prin ea. nu te grabi sa-i dai ceva .. eu am mai spus, a mea de la debridat a dat in constipatie ..

dana e cam mic pentru intorsul de pe burta pe spate .. a lui sora-mea abia pe la 5 luni jumate a inceput sa se intoarca .. acum e ca o zvarluga .. maine face 6 luni .. se invarte singur ca micu' pe gratar!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Dana, eu pun apa rece in incalzitor, dar la fel de bine poti pune si calda. Razvan are mesele (sau macar le avea pana acum cateva zile) destul de regulateasa ca aveam timp sa-i incalzesc laptele in tihna. Il puneam la incalzit cam cu 15 min inainte de ora de masa. Cateodata i-l dadeam mai repede, alta data dura mai mult, dar n-am avut probleme cu incalzitul. Chiar nu m-am uitat la ceas sa vad cam in cat timp e bun de papa...

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI CU SANATATE SI NOROC SOFIEI DE STANCUTZA, VANESSEI DE GYA, LUI ANDREW DE HONEY, LUI CALIN DE ANCA DIANA SI LUI KHALID DE DARENE!! SA FITI CUMINTI CLOPOTEILOR SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Va invit la o cafea aburinda mmm ce buna e!
Danonique cu intarziere ii urez si eu lui Albert la cat mai multe luni, ani si sa fie sanatos si sa-si bucure mereu parintii!
si clopoteilor care implinesc inca o luna astazi!
Am vazut si eu poze cu bb Conrad, Ozi si Tudor, Eva Maria - smechera de smechera, Ellenuta - nasa - superba, Andrew si sper ca nu am uitat pe nimeni. Supeeeeerbi cu totii!!!
Alina dar ai curaj sa-ti iei motor...bravo!
Laura I sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine Thea si sa scape de gentamicina.
In we am mai intrat pe forum doar pe fuga, sa citesc ce ati mai facut...Sambata am stat vreo 5 ore pe afara si ne-am plimbat iar ieri am fost la nasi la curte la un gratar. A fost super, numai ca Daria, ca niciodata nu prea a vrut sa doarma si a trebuit sa facem continuu ture cu caruciorul prin curte. De obicei, cum o scot afara, adoarme instantaneu...

zuzicile si clopoteii!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Tinna si Ellenuta multumesc pentru raspunsuri.Eu nu ajung la doctor decat pe 6 mai si cum am citit ca unii clopotei se intorc deja singuri desi sunt mai mici decat Albert am inceput sa ma gandesc ca poate are el vreo problema.Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Danonique nu-ti fa griji! Nepotelul meu are 4 luni jumate si inca nu s-a intors si mai stiu un bb care s-a intors abia la 7 luni!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

alina copii nostri parca s-au vorbit .. si noi am fost la gratar dar am ajuns la bunica-mea pana la urma, la vreo 20 km de bucuresti .. a dat bitzi un concert de ne-au auzit toti vecinii. apoi a papat si s-a culcat vreo 3 ore .. n-a mai fost chip sa stea cuminte dupa aceea .. a trebuit s-o plimbam cu randul. noroc ca am apucat sa mancam ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, dragelor si iubitilor! Pe clopotei ii iubesc neconditionat... pe voi mai putin. Glumesc, glumesc, sunt intr-o dispozitie excelenta.

Nu am citit din urma, dar sper sa am timp azi... Dupa cum stiti, fiind frumos afara, noi suntem la muncile in gradina. De-asta nu am mai intrat. Dar sa o luam metodic. Vineri am fost sa luam masina din service si trebuia sa ajung undeva mai sus de Obor, la ora 2. Si era de-abia 10. Asa ca am dat strigare dupa cateva zuzilici si au reusit sa apara in Moghioros Alinus cu Anita si Laurici cu Eleni si Dimitris. Plus o prietena, care a nascut cu 2 saptamani mai devreme decat mine, cu bebe Matei. Ne-am plimbat, a fost frumos... nici nu stiu cand a trecut timpul cu ele. Am promis ca reeditam cat de curand.

Sambata a venit aceeasi prietena, cu Matei, sa ma ajute cu niste oferte pentru Austria, ca lucreaza la o agentie de turism. N-am avut chef... niciuna din noi. Deci trebuie sa ne mai vedem o data. Apoi au trecut un coleg cu sotia si fetita lor... Am fost prinsa toata ziua. A, si Dani a fost la un summit al fotografilor din Romania. N-au oprit astia circulatia prin BUcuresti, dar vreo 2 elicoptere tot au adus.

Iar ieri am fost pe modul relax... Mi-am scos florile din casa, am fost la finuta parintilor mei (tocmai a nascut si ea o fetita), ne-am uitat la o parte din filmarea video de la botez (ca sambata a luat-o Dani)...

Voi ce ati facut?

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput