Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da, mei, super bun tort, s-a batut buni cu Lori pe el.... Anda inca o bulina alba sau verde mareee

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Rasu - plansu...va fac categorie noua pentru cap 200...

Bun, Laurelu???

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Am vazut ceva.......... AM TZATZIIII BREEEE .....MAMELIIII.....

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bey, da io nu ma joc asa, la votari de ce nu ati pus si categoria morcovu din cui, ca luam premiul 1 detasat....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeyyy Samba du Janeiro ,Afrodita ,Xena ,Banatzanca ,Miss World ,beeeyyyy Bucatareaso-adica io io Y LOVE YOU PI TATIIII!!!!!!!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Maria, merci pt info! Sper sa aiba parte de vreme buna (dat fiind ca aici ploua in draci), sa se simta minunat in lumea basmelor si sa se intoarca cu bine si cu resurse proaspete ACASA in TIMISOARA!

Nopate buna si......va mai citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Sunteti NEMAIPOMENITE;NEMAINTALNITE;NEMAIAUZITESA TRAITI SI VOI TOATE 100 DE ANI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Bey, dar de filmul cu copii, nu zice nimeni nimic? voi stiti cat am cautat o melodie care sa pice la marele fix? va spun eu, doua saptamani...

POZE CU NOI

Mergi la inceput