Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Laura dar ce sexy esti ,sa scoti poza si sa o pui pe usa de la bucatarie ,sa vada Clau al tau ce bucatareasonevasta are .
Asa somn imi este ,dar mai stau un pic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bey, recunosc sincer si cu mana pe inima ca m-ati terminat! Adica maine am invitiati de ziua lui Lori - de nume - trebuie sa fiu fresh, mai am cumparaturi de facut, si pana la parnzul festiv de la casuta mai am si oarece de lucru, si ... altele, si in loc sa fac nani ca tot omu normal, citesc la blog si tot mai descopar ... comori, stiti voi, de la perle la altele, devin mama denaturata, sotie neglijenta, ce-mi faceti voi mie mei dragelor ... noapte buna!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

stai Doris ca s-au blocat fetele pe sabia XANEI si pe penele tale din rochita samba

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io m-am scurs de pe scaun, sau m-am lipit? sau intepenit? da io mai stiu...

Timisoara, va place?

Sa v-aud in cor...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Super frumos si emotionant filmuletzul "Impreuna Timisoara!"
si la cat mai multe capitole!

Album Lormi

Mergi la inceput

Lormi, si asta e super, dar Impreuna Timisoara Junior l-ai vazut? ai ascultat versurile?

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ausi...se exista cor in doi?! ca daca da, ala E noi
asadar si prin urmare, io ma duc sa bag conu-n perna ca la mine nu exista indoiala...sigur ma scurg de pe scaun...pe maine
somn usor gagix, somn usor Timisoara

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Pe receptie : io...oare singura???

Timisoara, ma auziti?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Stii tu prea bine Doris ca atunci cand vine vorba de copii ma topesc.Toate filmuletzele sunt frumoase si tot ce s-a scris e REAL,ADEVARAT, izvorat din suflete de banatzence(nascute sau adoptate) adevarate.

Album Lormi

Mergi la inceput

Cred ca doar noi 2 am ramas Doris,nu mai e nimeni pe receptie.

Album Lormi

Mergi la inceput